Задля обговорення гаківських альманахів взагалі, і третього числа зокрема, ставлю цю інформацію у стрічку творів. Буду рада почути ваші питання, ідеї, пропозиції.
Радо повідомляю, що
АЛЬМАНАХ № 3
буде!
Тому - анонсую початок роботи в цьому напрямку та оголошую прийом творів.
Відбуватиметься він за класичною схемою. Упорядник альманаху, вона ж редакція сайту, відбиратиме твори (Проза/Поезія/Критика/Дискусії/Преклади) як зі старих запасів, що накопичились на сайті від травня 2007, так і з нових надходжень на сайт, які я відслідковатиму до 20 травня 2008.
Після цього триватиме робота по впорядкування матеріалу згідно концепції третього видання.
Цього разу альманах мімікрує під літературний часопис, буде мати розділи та рубрики, стане трохи лаконічнішим, буде більш класично, але цікаво впорядкованим і становитиме, сподіваюсь, окрему естетичну одиницю. Завдання цього видання:
1. своєрідний звіт за рік 2. представлення нових авторів, 3. експеримент на тему "сучасний літературний часопис".
Умовний критерій якості визначатиме неупереджена редакція. Додаткові вимоги до авторів не ставляться.
До авторів задля отримання згоди на публікацію я буду звертатись, знову ж таки, за класичною схемою, мейлом. Згода на друк добровільна. Гонорару, як завжди, нема, бо видання некомерційне.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design