Шановні автори, настав час підвести підсумки нашого конкурсу. Перш за все хочу висловити подяку всім учасникам змагання. Маємо чим пишатися. На конкурс надійшло 37 оригінальних робіт.
Нажаль, на етапі голосування 2 твори (№ 3 та №11) було знято з конкурсу за бажанням автора.
Згідно умов конкурсу при підрахунку голосів до уваги не бралися бали неавторизованих авторів, якщо вони не підтвердили свій голос, повторно авторизувавшись.
Я дуже потішена високим рівнем конкурсних робіт. І визнаю недосконалість системи голосування в проміжку від 1-до 3 балів, яка поставила читачів та рецензентів в надто обмежені рамки. Багато хто з вас гідний перемоги. Але змагання має чітко визначені правила. Свій бал організатора конкурсу я віддаю за твір, який справив на мене найсильніше враження.
Отже, голоси на конкурсі розподілилися наступним чином:
Твір № 1(Володимир Вакуленко-К. ) – 17 балів;
Твір №2 (Катерина Марунич ) – 11 балів;
Твір №4 ( Надія) – 10 балів;
Твір №5 (Аніта Третяк) – 15 балів;
Твір №6 (Олександр Шепітко) – 16 балів;
Твір №7 (Діана Тимчишин) – 17 балів;
Твір №8 (Олександр Шепітко) – 14 балів;
Твір №9 ( Любов Мащенко) – 14 балів;
Твір №10 (Валерій Хмельницький) – 9 балів;
Твір № 12 (Ласло Зурла) – 5 балів;
Твір № 13 (Олександр Шепітко) – 4 бали;
Твір № 14 (Катерина Омельченко) – 8 балів;
Твір №15 (Катерина Омельченко) – 18 балів (+ 1 бал від організатора конкурсу) – 19 балів;
Твір № 16 (Ірина Лазур) – 7 балів;
Твір № 17 (Наталя Федько) – 6 балів;
Твір № 18 (Катерина Омельченко) – 9 балів;
Твір № 19 (Анатолій) – 6 балів;
Твір № 20 ( Любов Д) – 12 балів;
Твір № 21 (Наталка Янушевич) – 14 балів;
Твір № 22 (Іван Дурський) – 14 балів;
Твір № 23 (Любов Д ) – 12 балів;
Твір № 24 (Анна Савранська) – 2 бали;
Твір № 25 (Анна Савранська) – 2 бали;
Твір № 26 (Анна Савранська) – 2 бали;
Твір № 27 (Владислава) – 9 балів;
Твір № 28 ( Катерина Штурм) – 4 бали;
Твір № 29 (Людмила Кравченко) – 7 балів;
Твір № 30 (Владислава) – 8 балів;
Твір № 31 (Анастасія Юник) – 9 балів;
Твір № 32 (Анастасія Юник) – 15 балів;
Твір № 33 ( Романа Любомирська) – 15 балів;
Твір № 34 (Тетяна Зощенко) – 5 балів;
Твір № 35 (Наталка Янушевич) – 12 балів;
Твір № 36 (Сергій Зінченко) – 6 балів;
Твір № 37 (Антон Товстолиткін) – 14 балів;
Почесне І місце посіла Катерина Омельченко (твір №15), ІІ місце розділили між собою Володимир Вакуленко-К (твір №1) та Діана Тимчишин (твір № 7), ІІІ місце – Олександр Шепітко (твір № 6). Переможці отримують заохочувальні призи – тематичні збірочки авторів сучасної української літератури. Щиро вітаю переможців і прошу їх написати на електронну скриньку lena-elen@ukr.net свою поштову адресу для отримання призу.
Дякую всім, хто читав та рецензував конкурсні твори (звісно, хотілося б, щоб до коментування та голосування долучилося значно більше авторів). Без вас наше змагання б не відбулося. У номінації «найкращий рецензент конкурсу» перемагає Sholar з літоглядом «Прогулянки без динозаврів» та його сиквелом «Прогулянки без динозаврів-2». А найкреативнішим в цій номінації був Олександр з оглядом «Слово – глина, або Погляд на конкурс під незвичним кутом». Прошу авторів написати на електронну скриньку конкурсу.
Також хочеться подякувати за активну увагу до творів конкурсантів та їхні рецензії Яні Устимко, Катерині Омельченко, Владиславі, Олександру, Avtor, Антону Борисенко. Все особенности игровых автоматов на реальные депозиты описаны в статьях. Намного интереснее изучать функционал во время своей игры. Все расписано подробнее в статье об игровых автоматах на гривны. Начинайте читать и получать рабочие советы для будущего режима на депозиты.
Нагадую, що тепер, коли таємниця авторства розкрита, автори мають змогу відповісти на рецензії до своїх конкурсних творів.
Ще раз вітаю переможців нашого літнього конкурсу і бажаю їм нових літературних здобутків!
Ознайомитись з творами переможців та учасників конкурсу можна за посиланням:
http://gak.com.ua/authors/37237
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design