Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51002
Рецензій: 95741

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 4313, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.12.36.30')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза заклик до обговорення

Чого вартий вхід в ігровий зал „Література”?

© Did, 02-04-2007
Усі без виключення  автори однаково кревно зацікавлені в двох речах: розмістити твір і отримати на нього відгук. Відсутність обмежень на перше і примусу на друге привело до того, що ймовірність отримати рецензію надзвичайно низька. Зокрема і тому, що за три дні результат чиїхось  безсонних ночей тупо втрамбовується в сміття, і хто не встиг його прочитати, як правило, вже й не прочитає, бо ніщо до цього не стимулює, хіба що власний фанатизм ритися в купах.
От уявіть, прийшов автор, розмістив щось вартісне, на нього по різним причинам не зреагували, він пішов. Найпарадоксальніше, що це погано для усіх без виключення, але саме так тут часто складаються обставини.
Якщо мета власників  сайту організувати притулок усім підряд графоманам і витрачати майданчик на їх польоти – то на здоров'я, тоді все тут „у порядкє”, Гак не перший і не останній відкритий ресурс в якому така лафа.
Якщо метою є все  ж таки дати можливість  графоманам рости  і „догратися до чогось непересічного”,  то щось тут не правильно. Закритий клуб зі своїми правилами і традиціями  завжди більш іміджева річ, ніж забігайлівка за рогом.
Коли  людям щось потрібно,  вони готові за це платити – це правило діє завжди і всюди. Платити рецензіями, ( можливо й не тільки ними) за розміщення творів, на мою думку, цілком нормально, всі кому треба – зрозуміють, а тим хто проти, виходить,  не дуже і треба.
Є цільова аудиторія, чітко відомі її мотиви і  саме на них треба грати і  саме з ними  працювати. Вважаю, тільки жорсткими правилами для зацікавлених,  а не причитаннями про пасивність і песимізм сайт можна витягти з трясовини на гору. Це не звинувачення, Мирославо, навпаки, вже багато зроблено і втілено, сьогодні ще більше ніж учора (принаймні мені так здається після довгої відсутності)   Гак має реальну перспективу стати головною „Академією” для „красного графоманства”  ;). Але чого зупинятись і пасувати? Навіщо інертно кидати камінці в порожнечу? ЗРОБІТЬ ТАКІ УМОВИ, ЩОБ ІНШИМ БУЛО ЦІКАВО (ВИГІДНО?) ЇХ КИДАТИ і це плесо не плескатиме, а забулькотить.
Мотиви, зацікавленість у чомусь рухають прогрес і річки повертають, „профілактичні заходи” ж здатні рухати хіба що трясовину. Чи не так? Мені здається, що редакції більше личить виступати в ролі арбітра і головного менеджера, ніж банально закликати до негативної чи позитивної критики.
Наступний тиждень пропоную оголосити „тижнемо конкретних пропозицій”! :) Зрештою не одній мадам Тендітній Редакції (так же ви колись себе назвали?:)  щось тут треба!


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Вітаю ГАК , гаківців і гачків із другої річницею !

На цю рецензію користувачі залишили 5 відгуків
© Кока Черкаський, 12-04-2007

ГАК: "елітний клюб" чи всенародний читацький майдан?

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Віталій Кривоніс, 07-04-2007

Робіть перуки, робіть перуки, робіть перуки.

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Люся Українка, 06-04-2007

Ще пропозиції і думки

На цю рецензію користувачі залишили 7 відгуків
© Наталія Дев’ятко, 06-04-2007

Між нами, графоманами

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© М.Гоголь, 05-04-2007

Статистика сторінок... +++ БАГАТО РЕКОМЕНДАЦІЙ!!!!

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© С!рий Олег!!!, 04-04-2007

Типу конкретна пропозиція

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© М. Р., 03-04-2007

Золоті слова і здорове почуття гумору!

На цю рецензію користувачі залишили 18 відгуків
© , 02-04-2007

Мої конкретні пропозиції

На цю рецензію користувачі залишили 10 відгуків
© Олександра Малаш (Пилипенко), 02-04-2007

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© М. Р., 02-04-2007

Пропозиція іміджевих стратегій:)

На цю рецензію користувачі залишили 12 відгуків
© Тед Лещак, 02-04-2007

ок!

На цю рецензію користувачі залишили 6 відгуків
© Myroslava, 02-04-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.0294461250305 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …