Друзі! Давно у нас не було прозових конкурсів. Тому ми, Брати Капранови вирішили ОГОЛОСИТИ КОНКУРС
Йшли ми якось вулицею одного з українських міст і побачили, що з вітрини магазину нам махає рукою та посміхається гарна дівчина. Мабуть, ми їй сподобалися. Помахали у відповідь, і тут раптом побачили, що вона насправді не махає рукою, а протирає вітрину, посміхається ж не нам, а просто через те, що сонячно, гарний настрій, чи то вчора був вдалий дань - одним словом, у дівчини може бути багато приводів для щирої посмішки.
Ситуація задалася нам потенційно дуже привабливою для створення невеличкого оповідання - чи то в дусі О'Генрі, чи то Тютюнника, чи то мелодрами, чи то ліричної замальовки, чи навіть детективу. Погодьтеся, що тут можлива безліч варіантів розвитку ідеї.
Отож ми і пропонуємо вам розвинути цю ідею у прозовій формі.
Запрошуємо ГАКівців створити коротке оповідання - так, щоб воно вміщалося в одну подачу, без продовжень.
Конкурс є творчою ЛАБОРАТОРНОЮ РОБОТОЮ на задану тему. Лабораторна робота (для тих, хто не знає) - це невеличкий дослід, який не потребує громіздкого обладнання і не претендує на революцію у науці. Проте є корисним і цікавим.
Суддями будемо ми особисто, тому конкурс не є анонімним. Ми розберемо кожен твір і напишемо на нього докладний відгук. А переможця нагородимо своєю книжкою "КОБЗАР 2000", а також спробуємо прилаштувати оповідання до друку у один із журналів (залежно від жанру)
Для того, щоб взяти участь у конкурсі, треба тільки написати твір, розмістити його на ГАКу як свій твір, а для того, щоб ми бува не пропустили повідомити у вигляді рецензії на цей пост - наступне - я виклав твір на конкурс, називається так-то. Тоді ми точно його прочитаємо.
Часу на роботу місяць - тобто до 1 березня. Якщо раніше - не біда, кладіть, будемо відгукуватися по мірі надходження творів.
І ще одне: ми судді суб'єктивні, наша думка є не більше ніж нашою думкою, а не вердиктом чи присудом. Тому були б вдячні, якби наші відгуки на конкурсні твори сприймали саме так - думка, порада, і не більше. Адже у літературі немає чітких критеріїв - на жаль, чи на щастя.
Бажаємо натхнення!
Брати Капранови
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design