Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51001
Рецензій: 95739

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Крайня хата горить першою

(Рецензія на твір: МАЙДАН. А що далі?, автор: Юрій Кирик)

© Василь Тибель, 23-12-2013
Чудово що ми підтримуємо один одного, шукаємо вихід із політичної кризи, замість влади й опозиції. До всіх поволі доходить: опозиція беззуба, а влада перелякана за свою шкуру, тому й неадекватна. Зараз настав час громадянського суспільства, саме культурної еліти. Не обов"язково, аби то були письменники, вчителі, лікарі, а люди активні, мислячі, з гарячим серцем, з душею й вірою в майбутнє України. Не треба нам переконувати один одного, що при владі бандити, думаю цього не бачить тільки сліпий і БАЙДУЖИЙ. Саме байдужість то найбільший гріх і кара наша. Якщо байдужа людина мовчки спостерігає за вчиненням злочину, вона стає співучасником злочину. Але їй і не в думці, що крайня хата горить першою. Ви, пане Юрію, винесли в заголовок: що робити? А для чого вигадувати велосипед. Все вже давно придумано. Коли Ісус Христос прийшов на землю він покликав до себе дванадцять апостолів!
Всього-на-всього дванадцять людей які повірили. І завдяки їм ми здолали темряву у душах. правда шлях був довгий, а ніхто й не каже, що буде легко. Легко тільки нахиляти голову під кийки. Я тішуся. що на Евромайдані таки зоорганізувалися в один спільний рух. То ще не те, що б хотілося, але рух є, крига скресла. Далі ми самі маємо створювати рух спротиву на місцях. Для цього теж не треба щось вигадувати. П"ятірки підтримки, на випадок якщо когось почнуть переслідувати. Кожний із п"ятірки приводить ще п"ять і так по наростаючій. Рій, який неможливо знищити поліцейськими репресіями. Що далі, найперше довбати скелю байдужості. Майже кожен із людей знає що таке хабарі, продажні суди й корумповані чиновники. Треба терпляче пояснювати людям, що їх тверда громадянська позиція може це все змінити. Влада тримається на договорі між самою владою і народом. І якщо влада неадекватна, ми маємо моральне право розірвати цей договір. Зараз наша головна задача йти на схід й робити тріщини в залізобетоні, яким напхали голови наших братів українців. Цю задачу, дякувати Богу й технологіям, покращує для нас інтернет, соціальні мережі.
Тепер головне вбити страх і маленького януковича в головах кожного українця. А тоді й, дождемось Вашингтона з новим і праведним законом.
А Майдан, має стояти, бо то символ нашої свободи, еталон для створення майбутньої загальноземної держави!
З повагою, Василь


  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.74868607521057 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …