Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50933
Рецензій: 95690

Наша кнопка

Код:



Рецензії

* * * *

(Рецензія на твір: Оксамитова знахідка, автор: Уляна)

© Уляна Галич (Консуело), 06-03-2013
Уляно - як ваша тезка, не можу пройти повз, промовчавши))). У вашому тексті відчувається дуже і дуже юний автор, не позбавлений творчого потенціалу. Проте, виставляючи на показ громадськості свої креативи, будьте готові почути різку (і подеколи - може вам здатися - образливу) критику... Та якщо ви готові працювати над собою і якістю власних текстів - не лякайтеся критиків. Умійте відрізнити корисну критику - від порожніх ущипливих зауважень - а вони теж будуть)))).
Так-от. Мова у вас, і справді, як зауважив пан Кирик - не надто багата, можливо - ви у побуті користуєтеся російською? Рекомендую багато читати - і бажано, знов таки - українською мовою - це значно збагатить ваш словник, з часом допоможе сформувати так звану "мовну інтуїцію".
Тепер по сюжету.
Історія про собачку - це дуже добре, це розчулює і так далі - але вони мало чим відрізняються від шкільних опусів, продукованими свого часу кожним із нас - у рамках "розвитку зв"язного мовлення". Спроба додати інтриги, ввівши в канву сюжету інтригу з шаллю - це дуже добре, це плюс - але, знов таки - момент із грабіжниками виглядає ну вкрай не переконливо. Навряд чи їх могла привабити така дрібниця, як шаль, хай навіть і вінтажна. І вже точно одна мертва собачка нікого відлякати б не змогла. Ба - більше. Чому на героїню не напав грабіжник ще тоді, коли вона підібрала шаль? Так було б значно зручніше для нього.
Крім того, героїня якась нечиста на руку у вас вийшла. Хоча й знала, кому належить втрачений предмет, знала про його цінність для колишньої власниці - проте повернути не забажала - натомість влаштувала з дорогоцінної шалі саван для покійної собачки.
Ось такі якісь зауваження - і це ще скорочена версія.
Уляночко - ви заслуговуєте поваги вже за те, що пробуєте свої сили, не боїтесь виносити результати цих спроб на публіку - я вам зичу успіху цілком щиро - сподіваюся, ГАК сприятиме вашому зростанню як особистості і автора, і ви потішите нас іще не одним твором.
Щиро.
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.6725070476532 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …