Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51026
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Щиро дякую!

(Рецензія на твір: Розвінчання міфу про крах гуманізму, або простий спосіб побороти уявних чудовиськ, автор: Галина Михайловська)

© (37.54.219.—), 05-04-2012
Галю, вибач, будь ласка. Ще вчора прочитала твою рецензію, але відповісти не змогла. Знаєш чому? Та просто була така збентежена і її рівнем, і тими хорошими словами на мою адресу, і тим, що мені здається, я їх не заслуговую, що буквально впала в ступор. :) Проте, прийшовши до тями і зібравшись з думками, не мала вже змоги щось написати - не вмикався інтернет. Тож я тобі дуже дякую. Ти щира і добра душа. Та й взагалі, я себе дуже картаю, що на ГАК я прийшла запізно. Мабуть, і книжка моя була б дещо іншою. :) Але хай уже так, як воно склалося і сталося. Страшенно вдячна ГАКівчанам за увагу і щирість, за критичні зауваження і підказки. Я зовсім не амбітна людина, та хочу ( не вживаю зумисне "планую", бо не люблю це слово - воно зобов'язує) спромогтися на другу книжку. В ній, надіюся, врахую всі отримані тут зауваження і вже не потерпаючи від комплексів, подарую її всім тим, хто був мені добрим, а то й суворим, учителем на ГАКу. Усвідомлюю, що мені треба ще багато чому навчатися й навчитися. Намагаюся те робити, та не завжди все складається так, як хочу. Цьому є як суб'єктивні, так і багато об'єктивних причин.
А поява моєї книжки - то, вважаю, диво. Виходить, в наш час вони теж трапляються. :) . Ситуація з моєю - абсолютно нестандартна. Можливо, колись і розповім. Та головна причина її появи, впевнена, це те, що я народилася і виросла в такому селі, як наше. Та й зараз склалися так обставини, що живу в рідному селі. Називається воно Сокиринці. В інтернеті можна знайти багато матеріалів. Хтось там написав, що це "глухомань". Якщо щось і є на це схоже, то тільки не в духовному плані. Та навіть, якщо взяти до уваги той факт, що самих кандидатів і докторів різних наук, що народилися і виросли в моєму селі, аж 29. І це тільки тих, про яких офіційно відомо.
Галю, спасибі тобі велике.
З повагою,
Ніна
P.S. Я, взагалі, завжди реєструюся під своїм повним ім'ям. А то "воно мене запитало": " Ваше ім'я", а я чесно відповіла:" Ніна" :) І мене так і "стало називати" Ніною :) А я - Ніна Кочубей :)
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.78637313842773 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …