Авторів: 2698
Творів: 51510
Рецензій: 95976

Польові дослідження...

(Рецензія на твір: Письменники – не читачі. А чи письменники?.., автор: Наталія Дев’ятко)

© Zipa, 02-04-2007
Соціологія річ корисна. Дає можливість поглянути на події згори. Але вона каже лише про загальні тенденції. Для більш коректних висновків, потрібен як довший час дослідження так і більш спеціалізовані критерії дослідження.
А за цифрами завжди стоїть мотивації тої чи іншої людини, чому вона робить саме так, а не інакше.
Чому пишуть (вішають на сайті) мало? Не знаю хто як, а що до мене, то з одного боку дійсно важко занести мене до кілобайтщиків, але, наприклад, своїми казками на деякий час міг би просто завалити сайт. Але нащо воно потрібно? Треба ж не тільки про себе думати, а й про інших. Не маю бажання «забивати» своєю творчістю, інших авторів, прискорюючи плинність творів на головній сторінці. Одна-дві публікації на місяць – для мене достатньо адекватна активність.
Щодо рецензій.
Рецензії я писати не вмію. Те що я пишу, правильніше назвати «відгуки». Такі відгуки на деякі з прочитаних творів завжди підписую. Але майже ніколи не авторизуюсь на сайті. Ось і виходить, що розділ «рецензії» на моїй сторінці фактично не поповнюється. З одного боку то правильно – бо ж (дивимось вище) рецензій я писати не вмію. З іншого то аж ніяк не свідчення того, що я взагалі не читаю того, що з’являється на Гаку. До речі «Бенюк 2», то аж ніяк не самостійний твір, а саме відгук на твір іншої людини. Це відпочатку писалось для автора «Бенюка» та інших авторів Гаку і не мало на меті ставати до ряду «дійсно якісних творів наших колег» :)
Це все одно якби хтось порівнював оце ваше дослідження, яке на цей момент має вже біля 20 рецензій, за рівнем обговорення з іншими творами.

Зіпа.

П.С.
І ще одне. Оце написав свій, так би мовити, відгук, (який чомусь більш схожий на виправдовування), а потім почитав, інші реци на ваше дослідження, та дискусії які з ним пов’язані. Знаєте, це, звичайно, особиста моя думка і виключно суб’єктивне враження, але ви, нмд, занадто серйозні. Ну, тобто, з одного боку це добре, коли людина серйозно ставиться до своєї роботи. Але коли вона не розуміє жарти і серйозно відповідає на іронічні зауваження, то вже привід для мене сказати такій людині, що вона занадто серйозна.

Згенеровано за 0.047317981719971 сек.