Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51000
Рецензій: 95739

Наша кнопка

Код:



Рецензії

І таке буває...

(Рецензія на твір: ЦЕРЕМОНІАЛЬНІ ПЕРЕГОНИ або ТЕРНИСТИЙ ШЛЯХ У ВЕЛИКУ ЛІТЕРАТУРУ (звіт) , автор: NATALKA DOLIAK)

© Дара К., 07-06-2011
Що ж, як учасник минулорічного коронаційного дійства, дозволю собі сказати декілька слів. Цілком погоджуюся з Наталею Ліщинською - Логуші, то українські ангели-хоронителі письменників в Україні. Скільки нових імен відкрила "коронація" за 11 років, скільком людям допомогла віднайтися, самоствердитися. Відчула це на власній шкірі, а минув лишень рік.
Коли кажуть "гидке каченя" - то про мене річної давності, а коли говорять "прекрасний лебідь" - то також про мене (ага, звісно, від скромності я не помру, однак за рік мій "Гонихмарник" зібрав стільки титулів та призів, що інколи мене від нього аж тошнить), однак я розумію - якби не "коронація" гидке каченя і далі б залишалося б гидким). Ті, хто потрапив у коло зору "коронаційного" процесу - вже точно не пропадуть, якщо вони звісно не спатимуть.
Тут мова не тільки про письменників. Моя донька два роки поспіль, як волонтер, бере участь в організації таборового життя для дітей-сиріт у Колочаві (Закарпаття). Отака вона в мене - трохи дивачка, їй до всього є діло. Так от, цей табір та його діяльність оплачують вже десяток літ поспіль зі своєї кишені подружжя Логушів. Напрочуд скромні та інтелігентні люди. Ніякої реклами - лише меценатство. Вони не тільки утримують цей табір, вони допомагають фінансово талановитим та розумним діткам з дитбудинків по закінчення школи знайти своє місце в нашому суспільстві. І ми про це нічого не знаємо. Бо вони роблять добро, а не рекламуються і не веращать на кожному метрі про це. До чого я веде. Навіть, якщо в організації "коронаційного" дійства не все вдалося (бо люди - не роботи і слід брати до уваги обєктивно-субєктивний фактор), дорогі мої переможці, не зважайте, для вас вже все змінилося. Ви - Перемогли, бо серед тисячі рукописів вибрали саме вас, найнайнайкращих. Найважливіше зараз для вас - не спати і не чекати, бо шлях здолає той, хто йде. А ви не стоїте на місці, бо як письменники сталися. Ще раз вітаю!!!!
З повагою,
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.71634793281555 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …