Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51026
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Страх, каяття, прийняття

(Рецензія на твір: Ольга Теодор МОЇ ЗУПИНКИ НА ШЛЯХУ ДО БОГА , автор: Ольга Теодор)

© Світлана Кедик, 20-06-2010
Доброго дня.
Ви вибрали хороше лікування – записувати(самолікування).

Було б цікаво перечитати щоденник Ісуса. Він би записав, що Його народила земна жінка від самого Бога, як Його врятували немовлятом від смерті, описав би свої думки про люд, якому проповідував Любов і який з Нього насміхався, який жорстоко розтерзав Його тіло, як у муках помер на хресті??? І нарешті безсилий щось змінити нарешті запитав би у Батька – за що???

Я впевнена, що Його щоденник говорить інакше: … Батько благословив Святим Духом Мою майбутню Маму і Я народився Людиною серед людей, аби сповна виконати Волю Мого Отця – стати посланцем Любові, взяти на себе гріхи людства не я к ношу, а як обрану долю – хрест і померти за для воскресіння Душ. Цим Я не можу себе вирізнити серед натовпу, бо кожна людина є дитиною Мого Батька, отже Моїм братом, чи сестрою.
Але саме цим я можу дати людині вибір – нарікати на життя, абож сприймати його, як неоціненний Дар. Саме той Дар волі - Жити, радіти Життю та дарувати Радість іншим – ЛЮБИТИ.



В своєму духовному уявленні людина вимальовує дорогу до Бога. І у кожного з нас вона різна, різні хрести, різні Голгофи, та ціль одна. Історія Ісуса та Марії це сліди в які не треба ставати провалюючись у безодню страждань, а треба йти поруч. Бо людина у певний період свого свідомого, дорослого життя вагітніє Надією від самого Бога , аби виносити Віру і народити Любов. Саме цим вона освячує не тільки себе, а й ближніх своїх. Не за щось, а для чогось – за для воскресіння Душі.
Вибачте, Олю я не вправі Вас повчати, можу тільки показати на Світло у Вашій Душі, яке прагне вивільнення від болю. Якщо Вам важко перестати ненавидіти своє Життя, то навчіться його любити, бо маєте призначення.
Та й до того ж Ви ані долю секунди не прожили б без Бога. І це ваше найтяжче страждання – думати що Його у Вас нема. Вдих і видих то є Дихання Життя (Дух), що Бог вдихнув у ніздрі людини і стала людина Живою Душею. А Богу смерть непідвласна.


Якби я була Богом, то давно зцілила б себе від мігрені і не дозволила б себе скривдити у певний час, і всіх мені близьких людей, але саме завдяки тому, що я Людина - народжую Любов(Бога) в Душі знову і знову…. І знаєте, вона освячує не тільки мене, а й ближніх моїх, бо розповсюджується подібно сонячному промінню – тепло, ласкаво, ясно.

Успіху Вам у дорозі. Йдіть поруч НЬОГО, коли Вам важко, ВІН бере Вас на руки і несе….


З побажаннями Любові, Світлана
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.0866911411285 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …