Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51027
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Рецензії

[ Без назви ]

(Рецензія на твір: Горище Торнфілд-хола, автор: Олег Derim)

© Тала Владмирова (212.111.202.—), 19-10-2009
А менен зацікавив ще один аспект твору. То Лейстред лише поліцейсська ннишпорка, кажете? Яка не видала одного разу молодого і дуже романтичного юнака, що от-от имав прийняти сан? хто б там не був справжній палій, а уявіть, щоб написали у пресі: "Майбутній священник підпалив будинок, де мешкала його родичка1". Тут би і ненависть до папистів згадалася і багато ще чого, і розписали б про те, як бідолашна сирітка, від якої відмовилися усі родичі, навіть дальні, і т.д..... А через двадцять років час від часу навідується по розгадку певної таємниці до геніального наркомана (якщо назвивати речі своїми іменами) і завдяки цьому отримує нагороди від преси та начальства? Що ж, джентельмен сплачує борг.
Сама ідея цікавезна. Оповідання може достойно увійти до "Шерлокоміади". Дякую за гарну історію! І гумор, справді, дуже скидається на англійський.
От тільки в "Джен Ейр" не все так просто. Дівчина надто янголоподібна, кажете? А як Вам власник маєтку, що має незаконороджену дитину, дружину, яка втратила розум (із його слів він в обох випадках ніби й ні при чому: в те, що він батько Адель він сам не вірить, але виховує дівчинку; в родині дружини ледь не всі божевільні, а вівн був молодий і дозвоилв себе обдурити, але ці слова звернені до наївної дівчини, яка ледь вийшла із закритої школи ледь не тюремного типу і не дуже-то тямить щось у практичному житті, хтозна, як там було все насправді і чи він лише жертва?). І при цьому живе собі, залицяється до панянки із пристойної родини і до гувірнантки, яка, якщо зіпсується її репутація, може і з голоду загинути. То як Вам такий нещасний?
І ще, Ватсон - доктор, має приватну практику, принаймні, коли одружився із Мері. І він ходить до паціентів у пожмаканому костюмі і неголеним? І як же треба було довести лікаря, щоб він радив курити, а неграти, мовляв, це корсніше? Бідний Ватсон!
Щиро,
Тала Владмирова
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.85280013084412 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …