Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50998
Рецензій: 95738

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Львів- то є Львів

(Рецензія на твір: Трохи про Львів і львівський форум. Враження, автор: Богдана)

© koka cherkaskij, 23-09-2009
Я собі приїхав до Львова на Форум на людей подивитися та себе показати. Так, за вхід на Форум брали по три гривні, але це ж зараз не гроші, а так.... Та й минулого року брали, і позаминулого.... По-моєму - завжди брали.

Зайшов на територію Палацу Мистецтв з твердим наміром НІЧОГО НЕ КУПЛЯТИ. Бо дома вже місця немає, куди складувати книжки. Тим більше - викинув старий диван, в якому можна було зберігати пару кубометрів літератури, а у новому така функція не передбачена.

Проколовся спочатку на кількох антисемітських брошурках. Вирішив купити, щоб розширити свій кругозір :) Ну, їх ще можна було носити в кишені. Потім не стримався і купив книжку, на обкладинці котрої один мужик тіпа грає на скрипочці, а інший - тіпа на гітарі. А вже потім - пішло-поїхало. Дивно, але ні в кого з продавців не було в асортименті елементарного пакету, щоб носити покупки. І тільки на одному стенді, де я купляв антисемітську книжку "Зброя, мікроби і харч", були пакети. Тому я там призупинився і таки купив цю книжку, і отримав пакет, куди засунув усі свої покупки.

Добре, що вже наближалася година мого виступу, і я з повнісіньким клунком "непотрібної" літератури, не обійшовши і половини експозиції, подався до машини, куди склав усі покупки.

Потім був виступ.Ну , це я описувати не буду.... Зустрів Маріанну Маліну з сестрою, познайомилися, було дуже приємно :)

Потім пішли з Наталкою Клименко, ММ і ВКВ у ДЗИГУ. У Дзизі декламували свої безсмертні твори "смолоскипівці" і навіть (мабуть для того, щоб твори стали ще більш безсмертними) роздавали безкоштовно примірнички своїх книжечок. Мені теж одненька дісталася, на шару. Коли всі розходилися з тої "Дзиги", несподівано я зустрів Марію Шунь. Ну, вона мене візуально не впізнала....це й не дивно-минуло 19 років, як ми востаннє бачилися. Але впізнала по імені, коли я їй спрезентував свою книжку "Транс".

Потім ми з Малінами пішли трохи підвечеряти. Львівська кухня- то є щось особливе. Це тема для окремої розмови. Після гарно проведеного часу в ресторані ми почвалали до зупинки трамваю, щоб дівчата доїхали до вокзалу - у них був незабаром потяг. В смислі - поїзд.

Я залишився один, подзвонив декому з львівських друзів, але експромту не вийшло - всі були зайняті якимись важливими справами. ТОму я пішов просто гуляти по центру Львова навколо площі Ринок. На одній з вулиць натрапив на готичну кав"ярню, біля якої грала на скрипочці тітонька, схожа на ельфійку: маленька, тоненька і граціозна. Я собі взяв каву і тістечко і сів на вулиці - прослуховувати скрипку в камерній обстановці. Акустика була просто чудова - бруківка і кам"яні стіни віддзеркалювали звук, і складалося враження, що ми в якомусь приміщенні, а не на вулиці. Лиш я потрохи став пройматися атмосферою готичного міста, як закінчиласякава у філіжанці, а потому пішов дощ і ельфійка склала скрипочку і пішла собі.

ну, я ще трохи потинявся центром... години до 12 ночі ... а потім поїхав у Дрогобич...
До речі, Малковича на Форумі я так і не зустрів. Як, ви не знаєте, хто такий Малкович?
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.72777891159058 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …