Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51025
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Ось Ви і назбираєте рец, пане Владюшо!

(Рецензія на твір: Три мавпи, автор: Владислав Івченко)

© (94.178.207.—), 30-05-2009
Короткі твори виказують рівень автора. У цьому я вже переконалась давно: хто вміє в лаконічній формі сконструювати сюжет, передати думку, заятгнути читача у вир своїх емоцій та ідей, той, на мою думку, має талант. До речі, великі форми я також люблю, із задоволенням читала, наприклад, багатотомні "Академію" чи "Війну і мир". Та Ваш Чет мене не вразив, про що тоді писатиму у реці, бажання виникає прокоментувати твір, якщо він мене зачепив. Між іншим, і графові речі залишили мене байдужою. Чи я в тому винна? Чи Ви, як автори? Проте, можливо іншим сподобалось, я - лише один із багатьох читачів на ГАКу, то ж Ви маєте повне право не зважати на мою окрему думку. Всім подобатись неможливо.

Не вийде у мене з Вами погодитись і щодо інфантилізму, сюсюкання, красивості, несучасності й нежиттєвості текстів на ГАКу. Ні, звичайно, такі є. Однак, бувають ще інші. Дитяча література (сучасне життя сільських дітлахів, казки) - пані Дара, пан Петро Залєвський, пан Василь Тибель, сучасне життя без шмарклів, але в саму суть людського горя і бід - пані Наталка Д., сучасні фентезі та фантастика - пані Тала Владмирова і пані Наталя Чоловська, історичне наше - пан Юрій Камаєв, авантюрно-пригодницька література - Максим Кідрук (на жаль, він забрав найкращу свою роботу з ГАКу - "Мексіканські хроніки"). Я, мабуть, не всіх прозових авторів згадала, якщо кого й забула, сподіваюсь, вибачать, список неповний.

Якось так складалось, що мені реци писали, отже, виходить в свою чергу - писала лайно, за Вашим визначенням :-) Не погоджусь, хоча і можу помилятись щодо свого, але я дуже прискіпливо ставлюсь до того, що роблю. Можете спробувати мене переконати, спокійно засвоюю справжню критику, пане Владющо. Є там і лякаюче, і страхітливе, справді жахливе, вмирають, вбивають, роблять боляче й сексом займаються, не втікала від такого ніколи.
А, можливо, писали рецензенти, бо я до них була доброю і хвалила-хвалила-хвалила? :-) Зізнаюсь. Частіше помічала плюси їхніх робіт, бо коментувала те, що справді подобалось, зачепило і промовило до мене, але не завжди. Поклавши руку на серце, була чесною перед собою та перед іншими.
Тож Ваші закиди не вважаю справедливими щодо ГАКівців.
А тепер про хороше :-) Мені сподобалась Ваша, пане Владюшо, відповідь на вічне питання: "Що робити?" Тут я з Вами солідарна.
З повагою,
Наталка
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.81502795219421 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …