Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51026
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Події у сучасних ямах

(Рецензія на твір: Ями в сучасній літературі, автор: Василь Тибель)

© Архів Інформбюро (68.230.170.—), 18-04-2009
14.03.2009 14:52 Буквоїд

Побито головного редактора сайту "Проза" Анатолія Ульянова

13 березня біля київського оперного театру був побитий журналіст і арт-критик, головний редактор сайту "Проза" Анатолій Ульянов. Про це "Телекритиці" повідомив сам потерпілий.
Згідно з переказом подій у блозі Анатолія, о 15.00 він за попередньою домовленістю давав коментар телеканалу НТН на тему діяльності Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі. Нагадаємо, Анатолій Ульянов є публічним опонентом цього органу.
"За кілька хвилин після інтерв’ю в мене на шляху виник якийсь чоловік із мобільним телефоном. Побачивши мене, він поклав трубку, підійшов і запитав: "Ви Анатолій Ульянов?". Отримавши ствердну відповідь, він плюнув мені в обличчя. Я спробував схопити його, в результаті чого він розбив мені окуляри і почав бити мене на проїжджій частині (ріг вулиць Хмельницького та Лисенка). Мої спроби чинити опір не мали успіху. Нападник бив мене якийсь час руками й ногами по голові, порвав пальто, але мені вдалося закрити обличчя та прийняти основні удари на руки", - розповів Анатолій. Після побиття він звернувся до міліції, де було зафіксовано тілесні ушкодження.
Як раніше повідомляв сайт "Дуся", на Анатолія Ульянова нещодавно вже нападали, проте тоді обійшлося без травм. Журналіст пов’язує інциденти із своєю журналістською діяльністю і висловлює подив щодо того, звідки нападник знав, де й о котрій годині він перебуватиме.
Журналістка каналу НТН Ірина Романенко, котра брала інтерв’ю у пана Ульянова, розповіла "ТК", що запропонувала йому для запису інтерв’ю з’явитися до студії НТН, однак сам Ульянов відмовився і запропонував зустрітися у центрі міста біла Оперного театру. При цьому, за її словами, малоймовірно, що розмову чув хтось сторонній – відтак пані Романенко сумнівається у тому, що напад пов’язаний саме з темою цього конкретного інтерв’ю. Самого нападу вона не бачила і дізналася про нього від самого потерпілого вже згодом.

Інформація: "Телекритика"

http://www.bukvoid.com.ua/events/NP/2009/03/14/145210.html


Анатолий Ульянов
Живёт и работает в Киеве.
Самый скандальный украинский арт-критик, дипломированный журналист, главный редактор философского порно-издания о современном искусстве "ПРОЗА" (www.proza.com.ua). В своих статьях Ульянов объединяет философию, порнографию, современную литературу, сленг и беспощадно злобную критику, смешивает поп-культуру, интеллектуальный радикализм и элитарное искусство. Именно поэтому его провокационные публикации вызывают не только естественный социальный резонанс, но и угрозы физической расправы. Тексты Ульянова публиковались на страницах таких изданий, как "Коммерсант", "Афиша", "Time Out", "FHM", "MAX", "Эксперт", "Профиль", "Корреспондент", "Наш", "Шо" и других; в отечественных и зарубежных арт-каталогах и медиа. Ульянов является завсегдатаем украинских телеканалов, работал телеведущим на "Интере" в программе "Первая Экспедиция", а также культурным репортёром на "Новом Канале". С 2008 года – заместитель главного редактора журнала культурного сопротивления "Шо".

http://dusia.telekritika.ua/Kolumnisty/198
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.84603810310364 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …