Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51026
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Не обов’язково автору «займатися сексом на сторінках», а читачу – «читати з бананом».

(Рецензія на твір: Гіперсексуальність ГАКівських авторів., автор: Петро Муравій)

© Світлана Кедик (91.124.78.—), 04-11-2008
Одного дня одна людина мене запитала – так ви теоретик по сексу?
Я усміхенулася ласкаво у відповідь монітору і відповіла, що сексом краще думати аніж займатись. Тими днями у мене «народилась» нова чатина Книги під назвою «Планета Любов»(до речі, яку Ви можете тут завантажити: http://kaminec.com.ua/ )
І знаєте питання не в розпущеності людини, питання у нерозумінні такого терміну, вірніше поняття, як секс. Адже часто людина зауважує, що секс, то є продовження Любові. Ця велика помилка потрібна людству, бо спонукає до роздумів, отже до розвитку власної свідомості. Бо тільки так доходиш до висновку, що секс – тимчасова потреба, а Любов – Вічність, але це дві складові однієї дороги... І аби зрозуміти, треба пізнати. Тож пізнаємо секс фізичний силою думки. :)

Ерос – сила початку(взаємозв’язку, зародження).
Звідси виникає питання – а чого саме?
І одразу випливає відповідь – логічного мислення. Отже мислення то є сила думки, а думка то є слово і розум. То ж якщо гарно подумати то можна принципово усвідомити - логіка то є послідовна дія думання, але без здатності думати(сили) нічого не вийде. Тож сила і розум – Єдиний Живий Організм – певна сутність, яка живе не в психіці людини, а поза нею. Але де саме? Там де народжується Любов(Взаємозв’язок) – у душі. При цьому душу не треба рівняти з психікою, адже Душа то і є та потрійна складова – певне середовище для зародження Сили Розуму. Душа – Свідомість. Підсвідомість – народження незалежної, безпринципної думки, слова і діла.
У повсякденному житті людина придумала новий вислів – еротика. Так чи інакше це також певна логіка і сила ланцюжкової реакції. Тільки результат інший. Бо духовна еротика приводить до Мудрості, а фізична до оргазму. По суті ці два розуміння несуть одне й те ж саме значення, але різний зміст. Зміст духовного оргазму – підсвідомість – нова реальність Всесвіту. Зміст фізичного оргазму - хіть. От і не дивно чому людство заполонене хіттю. Чому? Бо вбачає у Силі секс, а в Розумі - еротику. Просто виявляється, що легше поєднати секс та еротику, ніж Силу та Розум.
Різниці не існує, коли переважає Сила Розуму.
Саме тоді цілковито Божеволію – стаю вільною в бажаннях і їх здійсненні. Адже Любов це завжди дійство, завжди бажане, завжди вільне, неупереджене і сильне…. Сильне пристрастю.
Чи незадумовувались ви, що фізичний секс лише блідий відбиток ваших духовних пригод ?!
Чи не задумовувались ви, що емоція вилита в слово, лише натяк на безмежне відчуття насолоди та щастя?!
Так створений Всесвіт - взаємозв’язком Сили та Розуму – завжди в початку і завжди у Лоні Любові.
А те що людина відчуває, чи людство вцілому мізерна часточка відчуття насолоди творення справжнього чистого почуття, яке втілилось(народилось, стало наслідком) нашим фізичним Всесвітом.
З несамовитою Радістю та Задоволенням створений був Всесвіт. Створений з можливістю самодовершення завжди новими відчуттями.
Так людина довершується знову і знову в еротиці. Настала пора довершитись в Любові.

Після цих слів мені зауважують:
"Адже Любов це завжди дійство, завжди бажане, завжди вільне, неупереджене і сильне…. Сильне пристрастю." - згоден з Вами тільки тоді, коли Ви вкладаєте у слово Любов продовження роду людського. Та коли "Заповедь новую даю вам, да любите друг друга" - звичайно не згоден.

Я гарно дякую за відвертість і відповідаю:
головне не просто вилити власну відвертість один на одного, а перш за все, спромогтись прийняти відвертість такою як вона є – неупередженою, бажаною, вільною, сильною….
Продовження роду людського це завдання людини на Землі. Та будь яке завдання має свою мету(думку), дію, та наслідок(втілення). І коли надаєш завданню таких от простих і водночас високих властивостей, тоді ти не керуєшся ними, а впевнено дієш. Ото воно і є дійство. Саме те Дійство яке народило наш Фізичний Всесвіт. І я намагаюся пояснити, що Всесвіт створений був дуже просто, але з неймовірною насолодою. Сила – Він. Розум(логіка) – Вона. Середовище їх взаємодії – Душа. Або у фізиці – нейтрон, протон, електрон. Душа(електрон) – середовищ для зародку(«матка»). Нейтрон і протон як дві протилежності(+ та - ), стають одним цілим організмом. Відповідно цей організм як зародок(Життя) живе у Лоні. А відомо, що Дитина та Мати одне Єдине ціле в якому вмістились – Мама, Тато, Дитя. Тож Любов не є лише звичайним поняттям сексу, чи фізичної близькості, Любов це «Духовна сировина», яка з Себе і Собою створила Всесвіт(саме створила, а не робила) – важливий сам процес.
Ось вам і і духовний політ, який у фізичному світі втілюється звичайним сексом. Він залишений Творцем людині у спадок, аби вона змогла відчути мить насолоди, бо під час оргазму Душа людини відділяється від тіла. Ота солодка мить і символізує злиття з Богом. Все залежить від сприйняття людини. Просто людина назвала Любов сексом. А слова треба вживати правильно і правильні, бо кожне слово наче відлуння у Всесвіті – повертається до тебе з точністю, так само і думка. Адже це просто усвідомити – від сексу народжуються діти сексу, від Любові – діти Любові. Саме тому Любов слід розглядати, як спосіб Життя, що і наближає нас людей до Бога(тої ж Любові), от і виходить Жити в Любові Любов’ю.
Любов жінки та чоловіка то є Любов подібна Любові Божественній. Адам виніс із Раю(Лона) Любов, Любов до Бога та до Жінки, але він не розрізняв ці дві Любові – сприймав, як Єдине. Вигнання з Раю це і є - секс.
Але коли ставиш перед собою вибір – Любов або Любов. Тоді і маєш те що обрав.
Питання - навіщо допускати у свідомості можливість сексу? Ця допустима спокуса, спокуса припущення, що може бути приємніший рай за Рай або кращий бог за Бога, або секс замість Любові і виганяє з Едему(сама себе людина виганяє).
Та слід розуміти, що Духовна Любов, про яку йде мова несамовито відчутна без дотику тіл у фізичному світі. Бо на рівні думки відчуваєш більше і чистіше….
Та коли "Заповедь новую даю вам, да любите друг друга"
Єдина Любов вміщує в собі любов до батьків, любов до коханого(ної), любов сестринську і братську, дружбу, повагу… усе це одне єдине почуття. Любити друг друга означає шанувати один одного, підтримувати, розуміти, цінити… – жити в мирі.
Бо зрештою усі ми наче віддзеркалення одне одного(не дарма людина придумала дзеркало). Дуже часто ми сердимось на своє відображення замість того аби змінити себе.

Отже:
Потяг до сексу – це намагання людини віднайти Рай. Та у дороги два початки, тож варто починати з початку, а не з кінця.
Сексом краще думати аніж займатись :)
Митці пера думають сексом, але на рвіні фізичних відчуттів – втілюють думку в слово про бажані події, чи пережиті сексуальні фантазії, приховані бажання... так чи інакше це стриманість, яка рветься на волю. Власне тому поняття оргазму несе в собі розуміння вивільнення, розпуск, але краще – піднесення, невагомість, політ. Тоді ти відчуваєш задоволення на рівні підсвідомості. Тож аби писати Любов’ю, треба відчувати Любов. Тоді читач при перечитуванні отримує реальне задоволення, бо єдина ерогенна точка людини – її розум. Тож не обов’язково автору «займатися сексом на сторінках», а читачу – «читати з бананом».
Пишіть Любов’ю! Це красиво і сильно... :)
З побажаннями Любові,
Світлана Кедик
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.0164449214935 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …