Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95755

Наша кнопка

Код:



Рецензії

soroborU

(Рецензія на твір: Uroboros, автор: Мирослава)

© , 02-05-2008
Шановна Мирославо! Не хтів писати рецензію, доки хтось не залишить свій відгук на вашу працю, щоб не склалося хибного враження буцімто ми з вами домовилися штампувати рецензії на книжки видавництва Укбар щоб побавитися, хай бог милує якоюсь псевдоінтелектуальною гррою з ознаками добре відомого псевдолітературного явища про яке нам так докладно (10 000 сторінок печатного тексту) доповіла шановна Наталка Дев*ятко. (що до інтелекту - тут немає мого гріха, як власно й інтелекту) Але, що поробиш - свята тому, як я розумію у нашому колгоспі ім. Бодріяра неврожай, хоча в сусідніх господарствах...та шо там казати, чи нам із ними змагатися?

Так от, переходячи від преамбули, саме до амбули, хочу сказати таке...а от яке? А таке, що мені, люб*язна пані, дуже сподобалося не тільки те, що ви взяли на себе працю рецензування книжок мого улюбленного видавництва, а ще й зробили це досить оригінально. Хочу попередити - буду красти у вас ідеї. Ну дійсно, зробити із нудної рецензії невеличке цікаве оповідання - це щось)))) Перу, Мольєндо, книгарня з українськими книжками (це, до речі сюжет для фантастичного оповідання), підземка, хлопець, розколина...коротше кажучи - драйв.

Але хочу внести деякі уточнення. У 2008 року, коли шановний Альфонсо Ліма ознайомився із книгою "Тріщина" Волкова було надруковано 5000 екземплярів Зникомих слів у виправленному варіанті, із внесенням деяких коректив у класифікацію. Але у попередньому виданні, пан Ліма наводить класифікацію слів, що відрізняється від останньої редакції. А саме, пункт 120 класифікації - це, цитую "...Ті, що записано на дзеркальній сторінці книги кришталевого вовка..." а далі вже відповідно вашому тексту. Як зроблю копію зі свого екземпляру, видання 2002 року, обов*язково вам передам, або оприлюдню на сайті, якщо це комусь буде цікаво. От і все, більше в мене зауваг не має, але цю деталь, НМД необхідно було висвітлити у вашій рецензії. Хоча - це ваше авторське право))))

З повагою, й побажанням творчих успіхів,

e.coli
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.82834005355835 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …