Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51040
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Пси Гекати

(Рецензія на твір: Venus, автор: Tatchyn)

© Тетяна Мельник, 28-02-2008
Ось яка цікава історія виходить із "Псами Гекати"...

Той вірш, про який ви згадали, мій дорогий друже, і де дійсно йдеться про Псів, має 2 назви і... можна сказати 2 народження. Одна назва - від народження, а інша - від його бойового хрещення, яке відбулося саме тут, на ГАКу. І хто є тим хрещеним батьком, що подарував таку надзвичайну назву, до цього часу не знаю. Він просто назвався "Хтось" (назвав так свій коментар до даного вірша). Мені ця назва настільки сподобалась, що так навіть охрестила не тільки цей вірш, але й цілу добірку віршів, яку вже згодом розмістила на одному із літ.сайтів (разом із одноіменним віршем). Знаєте - завжди вважала, що краще, ніж я сама як автор своє дітище не назву. Але... отой "хтось" виявився мудрою людиною і побачив те, до чого я й сама не допетрала. Пишу таку велику передмову, ніби зловживаючи вашим віршем, але насправді просто хочу сказати, що ви мені подарували таку надзвичайну емоцію, САМЕ СВОЇМИ ПСАМИ, від якої губляться слова і важко висловити те, що відчуваю.
А ще - там видно добре гикалось вчора та позавчора нашому почесному космонавтові, пану Кацаю, бо Пси буквально позавчора влізли в одну з моїх новел як не дивно на космічну тематику:)) Отже, пане Колонюку, ми з вами десь на одній хвилі і підключені до одного джерела живлення... Просто містика. А це вкотре доводить, що мабуть людське спілкування відбувається на набагато потаємніших і глибших пластах, ніж ми собі можемо уявити. І мене це дуже і дуже тішить. А отже, ми з вами "є"!!! МИ НЕ МОЖЕМО БУТИ НЕ Є!!! Оце вже я трохи перекрутила і запозичила вашого:) Але що робити - якщо ви так влучно і гарно сказали... Щось хочу вам ще доказати ніжнішого, але то не обов"язково словесно, бо... якщо ми маємо відкритий доступ до космосу, значить оте недоказане неодмінно дійде може у дещо специфічній, але неодмінно вірній субстанції:))
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.79911804199219 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …