Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51047
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Опа, 105-ий Довлатов.

(Рецензія на твір: Дике поле. Глава 1. Нахабне викрадення журналіста, автор: Владислав Івченко)

© Олександр Халва, 14-01-2008
А Довлатов - це 105ий Гіляровський чи Радіщев.
Кажуть в борделях найдорожче платять ті хто підглядає.
в літературі щось схоже. Жанр подорожніх нотатків і щоденників йде на УРА! А якщо заправити все це матюками то взагалі можна стати неокласиком 9що автор зробив).
А зараз я безсистемно (критика, коменти, поради, матюки - все одразу) буду висловлювати свої враженя (подібного до того як писався твір):
1. Отже, жанр безпрограшний. Треба бути В.В. Розановим щоб його запороти (хоча навіть в Розанова є цікаві моменти).
2. Якого хуя ти трогаєш Юльку! Та ще називаєш її сукою з косою! Ти ж журналюга як я зрозумів матьорий. Тебе мало обзивали кучмістом, комунякою, дАнЄцкім ітд. Не повокуй. Бо є ж порода людей, як журналіст ти це вжемаєш зрозуміти, що вишукують в мережі хто що сказав про їхню Юлечку і тоді починається...
І ще. Ти досі чекаєш, що хтось буде виконувати передвиборчі обіцянки. Прокинся. Тьтокі дали тєкст. вона його прочитала перед камерою. записала ролик і забула. просто читала краще ніж Добкін ось і вся її вина.
3. Про ту ж Юлю. Да, вождізм в усій красі. Тіки чо ти думаєш, що як тільки Юлька сіла в крісло, то одразу почала парити собі мізки: Чи призовуть Владюшу до воєнкомату? Чи нагодують його там? У неї є важливіші справи - привласните все те, що досі не привласнили і сказати, що так і було. Так і свербить на твої воплі і соплі написати фєльєтон.
4. Божевільні тьоткі і тд. Маладца. безпрограшний баян. Бо нам завжди здається, що божевільні тьоткі прикольніші у сусіда.
5. Про правоохороні жахи. А знаєш Швейк Гашека набагато краще видає мегабайти бувальщини. Може тому що ідіот? Перечитай Гашека, подивись мастер-клас.
6. Я нишпорю по інтернету, читаю рос сайти ітд. Зпочатку цей абзац здапється абсолютно зайвим. Але через пару абзаців, коли розказано хтоєхто сереж пожежників стає зрозуміло до чого ти то писав. Змісти абзац і впиши по нормальному., тоді буде якийсь логічний виклад.
7. Океан Ельзи. Так ОЕ тупа пародія на Квін і інших легенд року. Але ж май совість. Це продукт для 15річних дівчаток, а не дорослих дядь. Сподіваюсь ти хоч тампаксами не користуєся?
8. Якщо пункт перший ще може якось проканати, то пнкт другий це вже труба. Ти що сподіваєся, що тобі пам"ятник поставлять. що ти написав, що пиво добре йде під судака? Теж мені ЗАПИСКИ АЛКОГОЛІКА.
9. Регіт павіанів! Регіт Павіанів! Регіт павіанів! Блін в моїй новій повісті люди теж регочуть як павіани. Була література відродження, срібний вік, рісорджементо. а тепер буде літературна доба регочучих павіанів.
10. Яркі! Слухай, я малограмотний, але навіть мені воно ріже: яскраві, вибухові, запальні і ще ще ще.
11. Воєкомат поруч з прокуратурою. У мене так само. Мабуть це так задумано. Хто призвався, тому автомат в руки і водити під конвоєм в прокуратуру тих, хто ухилявся. Щось тіа такого.
12. ЛОШАРА! ЛОШАРА! ЛОШАРА! Цитуй пацанов із нашей раши. Чо ти в воєнкомат поперся. поки на повістці не розписався то вона юридично не дійсна. подумаєш тобі її в поштову скриньку кинули. але ж її могли викрасти викрадачі повісток. тямущі люди навіть приносять в такому довідку від організації викрадачів повісток: повістку викрали, тому цей добродій не знає, що треба йти в воєнкомат на 8:45. а ти виршив корочкой повийобуватись. ну і получив пізди. сиди в своїх Сумах і не рипайся тут такого ЛОШАРУ як ти з"їдять. ЛОШАРА!
14. Взагалі більш менш понравилось.
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.77845501899719 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …