На вулиці червних ліхтарів в старому, як легенда, Амстердамі я даму найпрекраснішу узрів і заімпонував, здається, дамі.
І, a propos, про себе пару слів: я вмію жіночкам імпонувати, бо в шістдесят іще не полисів, і, попри вік, не імпотентуватий. Останнім в особливості горжусь, що борода нехай у мене сива, та все-таки на дещо я годжусь і в дечому іще присутня сила. Воно не те, звичайно, як раніш, коли щоночі, і щодня, і знову я так гуляв, що, думаю, мені на тому світі заздрив Казанова. Бо час бере своє: болить нога – це, бачите, гостець. Втрачаю пам’ять. І зір, і слух...
Про що це я?.. Ага! Сподобався я в Амстердамі панні на вулиці червоних ліхтарів. Вона тоді вітрину протирала, і повногубик усміх говорив, що панна є богинею оралу; і кожен рух при протиранні скла, що, наче від напруження, потіло, мені сигнали надпотужні слав про те, яке розкішне в неї тіло: великий бюст, і талія тонка, і довгі ноги. Прошу не судити, але коли стрічається така, то просто необхідно засадити.
Я увійшов в приміщення. Вона мене грайливо обняла за плечі. Я привітався просто: „хує нах” (по-нашому це буде „добрий вечір”). На мить від неї відвернувся вбік таблетку проковтнути чудодійну, бо все-таки поважний маю вік. А потім ми домовились про ціну. Деталі опускаються, які бувають, коли пан і пані разом.
Та серце надривалося, як кінь, і не змогло подужати орґазм. Не ваша в тому, панночко, вина, що кінь втомився скачкою дурною! Коли мене ховали, то вона ішла, печально-світла, за труною, і я ішов за нею – вже як дух, і бачив, як тоді вона тремтіла і плакала, коли у землю-пух моє загробле опускали тіло.
Та я не зник, не стих, не відгорів, і я для існування маю привід: на вулицю червоних ліхтарів приходжу я частесенько – як привид. Дивлюсь на неї – там же, за вікном, яке завжди помите бездоганно. Вікно тепер оздоблене вінком на згадку про щасливця-дідугана, який тут був.
Який лишився тут.
Від Амстелю травневий вітер віє. Тюльпани над дорогами цвітуть.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design