Для Аїда моєї душі…
В душі моїй не розпач, не образа, не плач… Я вже нічого не відчуваю. Нічого… Для кого було це вигідно? Для кого? Не знаю, що тоді керувало мною. Що? Для чого? В душі нічого не залишилось. Нічого… Мені хочеться кричати. Хоча ні, і цього не хочеться. Нічого вже не хочу. Нічого… Мені трішки дивно від цього.
В душі моїй не розпач, не образа, не плач… Мій день обіцяв бути чудовим. Спочатку мені вдалося оминути відповіді на уроці, згодом мені сказали, що мій реферат з історії одержав перше місце на обласному конкурсі. Все було чудово, прекрасно, божественно!... Сонце визирнуло з-за цупких та дрімучих хмар! День віщував мені радість! Та після його реляції я прийшла додому, сіла та почала писати йому листа. Мама щось говорить та звертається до мене. Та я нічого не сприймаю. Нічого…
В душі моїй не розпач, не образа, не плач… Зараз в ній лише порожнеча. Одна суцільна порожнеча. Бездонна та неозора. Вона наче темне царство Аїда. Хоча мені здається, що він мій Аїд, а я його Персефона. Ми не Ромео і Джульетта, не Отелло і Дездемона. Ми мабуть вже ніхто.
В душі моїй не розпач, не образа, не плач… Просто мені сьогодні «хтось» сильно вдарив по серцю. Воно почало стискатися та ущільнюватися. Хоча я його навіть ніколи і не любила. Але він був моїм кращим другом.
В мені вже немає нічого. Лише вакуум. Я навіть не можу підібрати слів, я не знаю про що написати. Я гублюся. Гублюся в своєму підземному царстві Аїда.
Мені інколи здається, що між нами яблуко розбрату. Але це яблуко зовсім не визначає красу, а навпаки відсторонює нас одне від іншого. Мені страшно від цього. А якщо усі почнуть відвертатися від мене? Що тоді буде? Що?
В душі моїй не розпач, не образа, не плач… Лише підземне царство шириться та шириться в мені. Воно мене заковтує. Таки нема таких слів, щоб це зрозуміти. Це треба пережити. Лише пережити. Мені залишилось тільки пережити…
В душі моїй не розпач, не образа, не плач…
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design