Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51022
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 4612, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.17.75.227')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Містика

.Serafitus Egregor IV.

© Олег МАРИЦАБО Серый, 29-04-2007
Morano. Скажу вам як пророк: „Ви будете мати успіх, якщо ви будете!” Хто я? Господь Бог Всевишній: Бог-Отець, Бог-Мати, Бог-Син і Бог-Дух Святий. Немає мене, але є він і вони, і ви між нами. Це воістину блаженство неземне! Кінчаю. Але не як людина. І наша з вами мовчазна розмова є продовженням світу цього і наступного. В цьому є Рай. Рай і сміх блаженного Іоана. Хто мішень? Диавол. О, Мішель, це Він! Мовчазний і суворий? Ні, воістину справедливий! І такий же мовчазний. Де є Господь? У кожному з вас. Моя справа – не лише показати. Довести на прикладах першопричини і початку. Я народжую сьогодні Єву і Адама нового покоління Садами Гомори. Я ліплю з них. Більше того, я ліплю з вас. Більше того, ви – Нові Адам і Єви Нового Світу. Того, який ми вже будуємо власноруч. Ной? Більше того!
Palegra. Зараз ви зрозумієте свою задачу і істинне призначення. Бо чуєте голос вашої середини. Кожен вправі побачити себе. Вони говорять: „Життя без Бога – не життя?” Ні, всі вони мовчать – у цьому найбільший голос. Це голос істини. Більше, того, це голос нашого Творця. Добро породжує добро – народжує. Хіба ви забули словеси мої? Так, ви забули, бо вже не слова це, а словеси. Саме тому я спустився з небес,- повторюю і навчаю повторенню. Ви що, може, забули Великий Потоп? Я вам його нагадаю, коли ви не змінитесь. Ви смієтесь? Коли ви не змінитесь і не станете добрими, я посміюся із вас. Зло? Добро. Яким вам стати? Такими, як я є. Злий? Це проста справедливість – божественна. Вона справедлива навіть у покаранні. Але ви можете не думати – не думати взагалі. Саме тоді ви побачите мою Воістину Справедливість. Хто ми? Це не важливо. Нічого не важливо. Ми складаємо одне одного і складаємось одне з одного,- і це прекрасно. Між нами – істина і ключ у Рай. Це воістину блаженство неземне! Як врятуватися від кінця світу навіки вічнії? Просто. Немає життя без Нього, оскільки без Нього – смерть. Якщо ви живете за відсутності Бога,- я вітаю вас із кінцем світу. Якщо ви стоїте напроти і в серці вашому – Господь,- я вітаю вас із Початком. Нової Ери і Відродження – Зародження Початку і Першопричини  Вічного Переродження – Каурелій! Тому після того, як ми з вами витримаємо абсолютний божественний і вічний сон, ми стрінемо початок. І прокинемося мовчки – за відсутності гласу. І почуємо тихо – за наявності співу. І відчуємо крила – почнемо вже злітати. І побачимо Бога – всі ми станемо Ним. Музика, Терлюччій Люпоіс! Аундер абур войіс фауер ніхт!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Побічні моменти

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© По ходу справи, 30-04-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 2.471971988678 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …