Друзі, "Гоголівська академія" спільно з "Клубом авторів "Гоголівської академії"" на Фейсбук оголошує флешмоб з написання спільного містичного оповідання. Кожен бажаючий в період з 28 по 31 жовтня пише в рецензіях до цього оголошення речення або кілька речень, які б продовжували думку/сюжет попереднього коментатора.
Потім ми складемо ваші дописи в одну історію і розмістимо на сайті та на сторінці "Гоголівської академії" на Фейсбук ( /www.facebook.com/groups/1724980017805942/) Буде весело!
Ось початок історії, запропонований авторами нашого сайту:
"Над північною околицею Міста, де небо цієї ночі, як і завжди, було помаранчевим -- чи то через сусідство із промисловими підприємствами, чи то через те, що особливо зараз, наприкінці жовтня, чимало егоїстичних містян полюбляли і вдень, і вночі палити листя, яке опадало з дерев безперервним повільним лапатим жовто-червоно-зеленим "снігом", -- летів помаранчевий... гарбуз, завбільшки із цілий легковий автомобіль".
"І що мені дома не сиділося?- подумав водій гарбуза, рудосмугастий кіт Тишко. - Лежав би на печі, смоктав би сушену мишу... Так ні, повівся на телевізійну рекламу - провести Хеловін поза межами своєї домівки. Тепер навіть не знаю, чого очікувати від цієї затії. Жах!"
"У той час з іншого кінця Міста за своєму цукіні вилетів пес Бровко, одержимий головним призом міського фесту."
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design