Шановні учасники дискусії! Вам не здається, що все це вже зайшло надто далеко? Для тих, хто про це забув, нагадую, що "Гоголівська академія" - літературний сайт, а не місце вирішення суперечок, які не мають до творчості жодного відношення.
"Гоголівська академія" завжди мала гарну репутацію, а її автори відрізнялися вихованістю та толерантністю по відношенню одне до одного. То що змінилося?
Думаю, не зайвим буде нагадати правила сайту:
16.5 Будь-які повідомлення, коментарі, скарги, поради, декларації, маніфести, заяви щодо дій Адміністрації, діяльности сайту, видалення дописів, заклики "до совісті", обурення з приводу "цензури" тощо можуть надсилатися тільки електронною поштою приватно на адресу Адміністрації (й можуть вирішуватися в приватному порядку). Адміністрація залишає за собою право не відповідати на такі звернення й не вести переписки з користувачами.
17.4. Переходити на особистості, провокувати дискусії, що ображають авторів та Адміністрацію сайту. При цьому ПОВНУ відповідальність несе людина, що є безпосереднім ініціатором суперечки.
18. У разі недотримання якогось із пунктів 17 розділу, Адмінстрація має право діяти у відповідності до власних повноважень. а саме: попереджувати, видаляти дописи та банити дописувачів.
19. Незнання "ПРАВИЛ КОРИСТУВАННЯ" не звільняє дописувачів від відповідальності за неправомірні дії!
Дописи, які не належать до літератури, буде видалено із сайту. А всім без виключення учасникам суперечки - останнє попередження, після якого можуть бути вжиті більш суворі заходи, передбачені правилами сайту.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design