Спроба художнього осмислення питання.
Велика подяка пану Миколі Вересню за натхнення.
1. Українцями є всі, хто живе в Україні та підтримує українську національну ідею.
2. Українці - анархисти за своєю природою. Головне для нас - мати змогу жити на своїй землі, заробляти власними руками чи власною головою. І щоб жодна сволота не могла заважати нам це робити чи навіть вказувати нам, що робити та куди йти.
3. Українці не хочуть бути частиною великої світової імперії. У нас не встає від слова "імперія". Піраміди чи поворот сибірських рік нехай обійдуться без нашої участі. У нас помідори зріють та нова книга Дереша виходить.
4. Україна - нейтральна країна. А в НАТО треба вступити, щоб довести це тим, хто не розуміє цієї сентенції.
5. Армія в Україні повинна бути професійною та маленькою. Її повинно вистачати для того, щоб був привід вступити в НАТО та щоб було кому дефілювати на державні свята.
Воювати при політиці державного від'їбізму армія буде лише з ботами.
6. Україна бере на себе зобов'язання від'їбатись від усіх на умовах, що усі від'їбуться від неї.
7. Осередком суспільства в Україні є не родина, а хутор, де кожен має змогу займатися тим, чим хоче. І щоб жодна сволота...
8. Українці беруть на себе зобов'язання від'їбатися від влади на умовах, що влада від'їбеться від українців.
Держава - це гарант того, що до нас ніхто не буде дойобуватись.
9. Президент України - гарант від'їбізму та яскравий приклад справжньої української національної ідеї.
Від'їбімось від Президента!
10. У разі несприйняття іншими державами та народами української національної ідеї українці мають право думати про ці народи та держави все, що хочуть.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design