Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51037
Рецензій: 95784

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 3518, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.17.174.239')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Початок кінця

Розпочала б отак

© Валерія Вольська, 12-02-2007

Ми уникаємо розмови....Двоє...Свідомо.... Бесіди про НАС...
Скажи:
- Все набридло, ніщо не має значення, ти не потрібна мені, ДОСИТЬ з мене......
І я відповім:
- Не звинувачую, прощаю і залишаю тебе....
Я говоритиму довго, емоційно, кричатиму безліч зайвих слів, можливо – плакатиму...
Запитаю:
- Що означають всі твої слова про кохання, чого варті обіцянки про щастя??? Для чого втрачено час на пусті відносини???
Попрошу:
- Розкажи на прощання про те, як можна дивитися в очі, казати «Люблю» і не відчувати цього насправді? Де взяти такої сили, щоб цілувати губи і думати про що завгодно, тільки не про мене?
Порадь:
- Як забути всі ті хвилини неземного блаженства проведені з тобою? Як відмовитися від думок про тебе? Куди прогнати сни, в яких ти так часто зявляєшся? Що врешті-решт відповісти серцю, яке неухильно відмовляється вірити у ЗРАДУ?
Навчи:
- Брехати, обманювати, лицемірити!!!
Зроби:
- Перший крок від мене, йди не оглядаючись.... ніколи не повертайся.....
Пробач:
- За те, що іноді була нестерпною, намагаючись повністю належати тобі! За надокучливу ніжність та турботу! За час, що забирала у тебе з надією на наше СПІЛЬНЕ ЩАСТЯ.....Пробач, за те що не змогла дати  того, чого тобі так не вистачало... Пробач, що не розпізнала момент твого охолодження до мене і продовжувала любити...
Так...Все буде саме ТАК.... Я розкажу тобі про все, що нас повязувало. Про свій кожен вечір проведений в самотності, наодинці зі собою, про кожну сльозинку відчаю,  кожен вірш і рядочок, написаний для тебе, опишу в найменших деталях кожен порух своєї душі в хвилини щастя, спробую передати тобі її кожен зойк і крик в пустоту Всесвіту... Я не буду мовчати...
Але ти тільки розпочни розмову...

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Крылья, 14-02-2007

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Methar, 13-02-2007

Емоційно

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© М.Гоголь, 12-02-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.74377012252808 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …