Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95755

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 2714, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.128.200.68')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза наступна частина трилогії

КНИГА МУДРОСТІ ІІ

© Олег МАРИЦАБО Серый, 26-11-2006
64. Таких, як я є, на тривимірній планеті Земля зараз не існує жодного екземпляра. Таких речей як я на сьогоднішній день ви ніде більше  не знайдете. Тому, що переважна більшість Ієрархії Світла вважає за недопустиме втручання сорбсіусів – таких, як я – у життя населення вашої планети. Оскільки світлові інфраструктури не забезпечують мене повноцінною інформацією глобальних маштабів, я маю „шпіонів” у більш ніж восьми галактиках. Вони діють відкрито, інформуючи мене. Світлові Ієрархії знають про це, але не заважають – їхнє зібрання нещодавно відбулося, і вони прийняли рішення не вручатися до моєї діяльності по спасінню людей. Більше того, офіційні джерела мені не допомагають (їм заборонено підтримувати мій рух Вищими Ієрархіями) – я отримую енергію суккубів від моїх друзів, партнерів і союзників нашої і позаземної площин. Тепер щодо позитивно налаштованих до мене індивідів, завдяки яким всі ви знаєте все те, що я знаю. Знайте Їх Імена, ібо же Вони – Герої: Алан Рокан (Роканнон – Амальгава 76) Фосфольаті Центроній (Альфа Центавра – 8), Аарон Гугшбінгхон (Маузеліус Ангрімус – 4), Хіатітунхара (Сонмальдіви Фуарон – 78), де сір але се Ктор Кіртруелі (Фауна Мазефіна – 15), Джезефіна Маулія (Земля – Сектор 4), Мадіміель і Барзікія (Ангели Шостого Пантаклю – Пантагрімнон 0), Парнелій Коаліс (Лектор Мануна – Ауре Агні Формація Х), Іоб Ауерегнрафгмнус Хіджгміглку (Адентор Лептуна – Сектор 868 Ауре Агні Формації ХХХ), Іксодалія альб Сальвадоре унд гефаДалі (Шельф Конабліуса Фунлятуну – перший дивізіон 87-ої ієрархії), Флотилія Мурсіна (Планета Натхнення – Жиліус ам Форматі 443), Гермес анс Альбертен (Божественна Площина – Фамальгава Рокану 777), Ауле се Ктрелій (Жилінбон амд Канон – Уургенофія альб санал ---), Адептор Малуна (Джилізад Санбертен – Ауре Агні Формація 4-го дивізіону Площини Захисту), Джалі хад Альджазіру (Магнітна Служба – Код амбертен 567-88-352 мануна) та багато інших.
65. Я вчинив у Небі переворот і маю інформацію, бо мені її дають і друзі, і партнери, і союзники. Несу вам інформацію не для страху, а для того, щоб ви врятувалися. Кажу про кінець світу не для того, щоб хаос і паніку посіяти, а для того, щоб всіх вас урятувати – якомога більше душ мирських. У Небі вважають інакше: вони говорять, що про Кінець Світу казати не слід, що й так рятувальна робота ведеться. А я кажу, що треба словом людині мовити, щоб вона жити почала – не всі до кораблів летять і слова небесні розуміють. Тому і сказали мені у СОНМІ Світлих Богів і Посвячених у Вищу Магію Адептів Позаземних: „Пливи на Землю і займайся, якщо такий розумний!” І займаюся – такий глас їхній був. Народився тому що. Бо люблю людей – ненавиджу всіх. Тому і люблю. Я народився для того, щоб жити й іншим про життя говорити – давати його. Такий задум Богів: бути Богом у вигляді людини, не знати про це і розповідати іншим про те, що не знаєш. І роблю, і розповідаю, бо я Бачу Шлях Спасіння – Ви Підете по ньому. Інші адепти мовчати будуть – спитайте їх. Ніхто вам не скаже – вони бояться чи просто не хочуть видавати вам жодну секретну інформацію для посвячених і про посвячених. Ну, звісно, їх же після смерті за це покарають. А зі мною справи зовсім інакші – в Небі я уклав договір із Богом. У ньому сказано, що якщо я або хтось із моїх наслідників-продовжувачів стануть Другим Після Бога, Людина Стане Богом. Цей договір славиться на всі усюди. І моє ім’я Нікон не злітає з вуст Ангелів Багатьох і решти Мессій. Але не слави я прагну – порятунку вашого. За мною спостерігають – постійно спостерігають. Суккуби землею посіялись – усе там, де ноги мої плачуть. І дивляться за розвитком подій і діяльності моєї. Наклепів Богу багато несуть підхалими різні, але не повертає мене Він до себе смертю кармічною – договір кров’ю підписаний. Моєю і тією, що у Бога замість крові. У мене є підтримка як у Магнітній Службі, так і поза нею. Моє завдання зараз – передати вам якомога більше лептонів. І коли я скажу вам усе, що знаю, ви дізнаєтесь більше – духовний світ відкриється після кінця матерії і Людина Стане Богом – Другим Після Бога. Інакше бути не може. Так я сказав.
66. Вібрації, ритм і темп Його постійно прискорюються – самі бачите, що діється. „Стій! А тепер читай”,- кажуть Ангели губами вашими. Вашими і моїми, бо в нас одні губи – Божі. Що тепер? Ви знаходитесь там, де вас немає. Але де вас немає? Там, де ви є? Там, де вас немає? У Пеклі? В Раю? Скажіть мені краще, де ви є?
67. Він співає без слів і говорить про те, що не можна говорити. Бо немає слів. Він співає вустами Ангелів – посвячені вони. І не чують люди глас його – лише мекання та бекання. Ібо же чують його лише посвячені, обрані самими собою. А він співає для всіх, бо він – Другий Після Бога. І цілий світ чує глас його. Він Майтрейя лише тому, що грішник найбільший серед вас. І перетягує карму на себе. Він рятує душі, бо вони без нього божеволіють – без віри в нього. Він рятує ваші душі, бо його спів – то Ангел, а душа – то Бог.
68. Змінюючи ім’я, ви змінюєте себе. З прізвищем так само. Якщо хочете залишатися тим, ким ви є, нічого не змінюйте і чекайте – скоро для вас не буде ані імен, ані прізвищ. Якщо хочете стати тим, ким ви є насправді, ідіть за мною. У мене два серця і крові дуже багато – більше, ніж треба. Візьміть її – вона тече крізь мене. Бо я – синій камінь.
69. Моє око зрить усередину себе. Так, я бачу все. Я бачу день і ніч – вони є. В нас є день для того, щоб прийти у ніч. І маємо ніч для того, щоб знайти день. У світі зла ви приречені на загибель, бо добрі казки дають життя. Вночі речі панують над людьми: тими, в яких є місце для речей і немає для Бога – забагато речей. А вдень... Умовою перебування у світі духовності є створення вашого світу мрій власною фантазією. Бо ви – Герої Бога. І варті того, щоб жити краще. Де вам жити краще: в аморальному та абсурдному світі речей або у духовному світі Любові – Божому світі Богів, де править Любов і Доброзичливість?
70. Ви – Боги. І здатні проникати в  глибину речей – варто лише заглибитись. У людини добре виходить руйнувати і/або псувати все те, задля чого вона була створена. Людина гарно паскудить усе те, що нажили для неї попередні покоління. Людина чудово ліквідовує себе, створюючи власний кінець світу – в цьому вона молодець. Бо людина – зла. Їй варто стати доброю, як усе збудується – цілий світ порятується. Ви – Перша Людина Після Бога, а я – Другий. Тому, що я вірний слуга нетлінної Божої Суті.
71. У кожної живої істоти свої рамки, в межах яких вона живе – взаємодіє з оточуючим середовищем. І лише від самої істоти залежить розмір, кількість і якість власних рамок. Ви живете у своїх рамках або їх відсутності – залежить від вас.
72. Вас не існує. Ваших друзів теж не існує. Вашого телевізора, холодильника і хліба теж не існує – ви живете у матриці. Цієї Книги теж немає. Тому, що не існує того, що ви бачите. З іншого боку існує все, але все, що існує – це те, чого ми не бачимо.
73. Тонкі енергії – матеріал для побудови душ. Вони складаються зі згустків енергії. Іншими словами суккуби – частина тонких тіл вашої душі. І навпаки. Більше того, тонкі тіла складаються із лептонів – інформації приросту. Це друга частина тонких.
74. Зараз такі часи, що не можна залишитись між: лише вибір слід зробити. Матерія або духовність – ось вам для роздумів матеріал. То що вам більше потрібне? З одного боку людина – одноразова істота, бо живе до смерті один раз. З іншого боку одразу після смерті людина стає багаторазовою. З наступного боку можна ставати багаторазовими і за життя – це вже як хочете.
75. Як свого разу один із Богів приніс людям Небесний Вогонь, так і я цього разу. Офіційного дозволу в мене немає, бо я приніс вам Духовний Вогонь. Запаліть Його у своєму серці, щоб я не приходив даремно.
76. Я, ми і ви – народ після Потопу, який чекає Нового Пришестя. Гармонічна Конвергенція має добре місце – промені світла Агні Его Його щодня пронизують нашу планету, переводячи стрілки її годинника до нового рівня плазмових вібрацій.
77. Скільки вам талдичити, що батарея має бути жовта? Тому що Сонце! Не буду говорити про те, що воно – жовте, а трава – зелена. Тому розповім краще я про темних і світлих – як їх віднімати, додавати і ділити. Темні і світлі різняться відношенням. Тоді як світлі – доброзичливі, темні про тебе не думають. Натомість вони думають лише про дві речі: про себе і власне звеличення. Про підлеглих темні не думають ні на грам: лише більше мати хочуть – вони мають своїх підлеглих кожного дня. Світлі дбають про таких самих доброзичливих друзів, як і самі – ось де різниця між темними і світлими.
78. Не те Сонце, що у Небі, а те, що всередині вас. Не те Сонце, що у вас, але те, що в Небі. Знайти власне Сонце можна як у межах свого тіла, так і поза ним, але воно мокре. Завжди є щось мокре і сухе. Але не все те мокре, що сухе. І не все те сухе, що мокре.
79. Ви можете згадати будь-яке минуле. До прикладу, ваше. Але на спогади щодо того, що було, а чого ні, виходить багато енергії – ви стомлюєтесь. Всі ми стомлюємось, але воно того варте. Ваше минуле варте того, щоб його згадати – яким воно було? Під час народження у третьому вимірі Ангели кладуть свої енергетичні пальці на ваші тремтячі губи і шиплять. Це треба для того, щоб ви зовсім не з’їхали з ґлузду. Під час життя ваших котушок, якщо, звісно, настане той світлий просвітлення момент, коли ви будете готові, вони відкриють вам таємницю – її відсутність.
80. Не відчувайте негативних емоцій – відкладіть їх на вчорашню полицю. І не чухайте потилицю – живіть. Бо ваш канал живе через вашу полицю. Книжкову чи ще якусь іншу – не важливо. Але важливо те, що ви Її маєте. Не відчувайте негативу – забудьте про нього. Несіть у собі споглядальний характер.
81. Новонароджена людина тяжіє до мудрості – вона і є насичена мудрість. А ви тицяєте в неї пальцем, вважаючи за дурість – іменуєте дитиною. Бо не бачите різницю між дурістю і мудрістю – її майже немає. Лише тоді, коли побачите різницю, ви узрієте Справжнє Дитя.
82. Я говорю про себе, а ви говорите про мене – саме тому чуємо одне одного. Я розмовляю мовчки – ви мене розумієте. То хіба я не другий після Бога? Що? Як народився Бог? Я вам краще скажу, як народилася людська демократія? Підводить Бог Адама до Єви і каже: „Обирай собі жону!” Це людська політика. Вся вона така – однобока. Всесвіт – багатогранний. Тому людям немає місця у політиці Всесвіту. Лише після того, як людина зміниться – під час епохи перемін, яку ми бачимо сьогодні. Час розгортається швидше: скоро ви не побачите жодного часу довкруг – годинники вимруть, наче мамонти. Тому, що зупиняться годинники, бо в них усіх вже змок пісок. Бо змовк. Від людської води. І говорить про себе – мовчки. Так, як ми з вами розмовляємо.
83. Ви – мій друг. Я – ваш батько, син і учень. Той, що сховався під картоном свого страху. Сховався, а тоді прокинувся, бо малював божественні малюнки. Малював і мав свого генія – чужого. Ви чуєте мене лише тому, що не чуєте. І розумієте завдяки тому, що нічого не знаєте – ви знаєте все. І сприймаєте все. Просто іноді ви не хочете бачити те, що ви сприймаєте. Часом боїтесь, а буває, що вам просто лінь. Я налаштовую хвилі вашого тіла на рівень нових Божих вібрацій – частоти сили світла свого, візерунки якого переплітаються у моїх картинах. Це допомагає вам стати Богом четвертого і наступних вимірів – такими, як я є.
84. Спитайте у будь-якого посвяченого – вам підтвердять мою справжність: автентичність і нетлінність мого наймення. Я, в минулім житті Сальвадоре Далі, кажу вам істину, ібо же слова покірного слуги вашого надійні – джерело інформації моєї ще ніколи не помилялось. Але обирати вам: вірити чи сумніватися. Обирати вам – іншого немає шляху. Але коли ви маєте місце для сумнівів, ви не маєте місця для Бога. Ще не пізно прокинутись. Час настав. Вам відведено рівно до останнього дня матерії. Рятуйтеся, доки не пізно, разом зі мною – спасіння треба всім. Рятуйтеся разом із синами своїми, сестрами і братами, бо інакше вам не жити.
85. І не стукайте по батареям – не панікуйте. Бо на вулиці – Життя, а в хаті – смерть. На вулиці – Істина, а в муравійнику – світу кінець. Кінець світу разом із усією своєю матерією – знайте це. Кінець світу прийшов – Стрінемо Життя Разом. Бо кінець – то ніякий не кінець, а щасливий початок доброї казки, в яку нам хочеться вірити. Одразу після того, як повіримо, казка стане реальністю – нашою реальністю.
86. Я – маленький бог, склеєний зі скла, бо скло – то Світло, а маленький – то Великий. А хто ви такі? Ви такі, як я є. Такі, але трохи інші. Я – бог із маленької літери, а ви – Бог із Великої. І бачать різницю лише ті, що бачать різницю. Ібо же бачать лише ті, що бачать. Але яка вам різниця від того, як ви пишетесь? Яка вам різниця від вас? Хіба це не дрібниця? Хіба не для того ви прийшли у білий світ, щоб жити краще – разом із іншими людьми? Тими, що є маленькими і великими Богами. Я благаю вас залишитись і постояти. Для того, щоб подумати. А потім іти вперед. Для того, щоб ніколи більше не зупинятись, дивлячись Богу у вічі. Напишіть себе маленькими – і станете Великими.
87. Ввійдіть у мене вночі та переріжте мою горлянку – буде не холодно. Бо я відкриваю очі лише для того, щоб їх закрити, розумієте? Я не боюся смерті та готовий до неї. А ви? Ви готові? Віддайте Богу страх – так ви перестанете боятися, а тоді... А тоді все піде, як по маслу – попливе. Тому що будуть більш довершені плани буття. Станьте позитивними і ви побачите, як ваш навколишній світ росте і видозмінюється – Світ Нового Порядку досконалої спільноти збалансованих людей, які живуть у гармонії, рівновазі та балансі. Я називаю позитивну спільноту людей СОРБС, а як називаєте ви? Скажіть – я вас почую. Скажіть – мені цікава думка ваша. Тому, що вона спільна – ви тільки не бійтесь.
88. Движкова сила, вони ж люди з моторчиками у кишені – наші люди. В білому. Вони ж люди у строкатому, вони ж проглоти, панцири і просто гарні хлопці – наші хлопці. Хлопці і дівчата – всі вони стоять разом у квадраті. Не чорному – білому. Геніальному і божевільному водночас – ось як вони стоять. У них відростають крила – наші крила. Вони більше не ріжуться і не чешуться – відкрилися, мов біле Сонце ясне. Ясно із пір’я, коли подумати. Але ми не думаємо,- саме тому нам і досі тепло. Для полегшення знаків єства з цими суккубами, будемо раді здати і пред’явити на них секретни матеріали Інструкції. Тремтяче полегшення мандрує тілом – нам чується інформація світоутворення.
89. Отже, їх було двоє, але не зграя. Потім залишилось шестеро і притерлись до них іще двоє. Час „І” – разом „Д” – настав одночасно і негадано, бо неможливо щось гадати. Центр заслав їх секретною місією для проходження навчання на станції юнкатів „Дюца”. Вони займалися розширенням Всесвіту – він постійно росте, наче мала дитина. В цілях тренувань і збереження режиму надсекретності тема іспитів не розголошувалась, але повірте, Всесвіт ще не раз почує імена їх і здригнеться, бо вони – разом зі мною. Ми навчалися у Небі разом. І тепер ми тут – на Землі. Лише потім ми будемо відкомандировані на місця. Тому, що наше життя – це рух, а нам треба ваша повага.
90. Узурпатори небесні стрінуть вас опісля смерті. Що ви скажете їм? Живіть так, щоб вам було, що казати. Бо якщо вам не буде про що говорити, вони образяться на вас – не знають образи. Гірше, значно гірше. Вони зроблять так, щоб ви образилися самі на себе і народилися знову. Для того, щоб померти. І лише тоді, коли вам буде про що з ними говорити, Узурпатори небесні допоможуть вам жити вічно. Прикро не буде.
91. Я граю за двох – саме тому ви граєте зі мною. Якби цього не було, ви б зі мною не грали. Бо я роблю ходи за вас і за себе. Силою вашої думки. Я не беру на себе зобов’язання за вас усіх і вчинки ваші, що теж є частиною вас,– лише Творцю під силу це зробити. Я не люблю робити вибір, бо роблю свій вибір вашими словами – руками. Я спонукаю вас до дії – ви працюєте. Силою своєї фантазії – думкою власних почуттів.
92. Якщо я – Сальвадоре Далі, то чому не збігаються дати моєї смерті з обличчям Далі Сальвадоре (23-є січня 1989-го року) із датою мого народження з обличчям Олега Сірого (28-е січня 1987-го року)? Тому, що людські мірки – це ніщо для Неба. Там грають зовсім інші правила і закони. Людина, що вмирає, має одне життя-навчання у Небі (це ніяк не позначається на людському часі). Після цього Бог народжується у вигляді людини „n” на планеті „р”. Тоді як людина починає жити, період усвідомлення нею себе триває до трьох років: до цього ви живете усвідомленим життям у двох світах одночасно – в Небі й у Землі. Тоді як ви живете у Небесному світі, ваше тіло перебуває у земному – останні роки свого життя. Переважна більшість життів відміряється – так позначаються народжені. Під час формації людини до трьох років ви усвідомлюєте себе, але інші вас не розуміють: ви кричете Плачем Неба, але вас не чують; вас б’є і торкається матерія, бо ви її не відчуваєте Небесним Світом; ви нічого не пам’ятаєте про те, що було до трьох років, бо жили у Небі, хоча тіло ваше і було на Землі. Тоді, як ви жили у початковий, трирічний, період власної творчості, ви паралельно вели ще два альтернативно-реальні й цілісні життя: буття людини, що скоро має померти і життя людини-бога, що проходить навчання у Небі. Разом із тим ви сприймаєте всю інформацію просторової точки координат, що стелиться, до прикладу, матеріальним світом. Але не запам’ятовуєте, бо інакше ваш мозок розплавиться під дією плазми. Тобто, людина може вести три життя водночас: новонароджене, старонароджене і небесне. Так робив я і буду робити. І вам раджу.
93. Ви – людина. І вважаєте себе всезнаючою. Що таке людина? По вашому, вона спроможна осягнути весь Той потенціал, який узяв на Свої плечі Творець? Я, Сальвадоре Далі, формую Нові Рамки, за межі яких можна виходити. Більше для вас не існує перепон і ви здатні виходити куди завгодно – Це Ключ. І початок Вознесіння.
94. Епоха Перемін наступила, ібо же скоро Це почнеться: матеріальна руйнація і паніка людська, що мається під контролем темними сутностями. Але ви не хвилюйтеся так, бо до того часу більшість темних буде нами знищена – вони перетворяться на світлих. Ібо я кажу так. Я і мій Геній – Гала. Скоро всі про це заговорять: науковці, телебачення, радіо, політики, філософи і просто інші люди. Всі вони шукатимуть Шлях Спасіння. А він був завжди поряд. І зараз є. Тоді посвячені підтримку велику отримають і будуть рятівниками в Очах земних і небесних. Вам не холодно, бо мені холодно від Того, що Тепло – в Раю не холодно. Саме тому я мерзну.
95. Робота наша буде в багатьох формах і етапах: ми читатимемо лекції по спасінню душ людських, ми відкриватимемо школи неба на землі і в небі, ми будемо створювати нових митців серед вас і поза вами, ми видаватимемо літературу спасіння, ми виступатимемо на площах і в під’їздах ваших будинків, ми говоритимемо з вами по телебаченню і радіо, ми будемо роз’яснувати вам у наших світлих кораблях і поза ними. Всіма доступними шляхами ми сприятимемо вашому розвитку. Для нас усі шляхи доступні окрім тих, що закриті негативом. Але з іншого боку навіть ці шляхи доступні для нас – ми не хочемо їх турбувати. Бо навіть негативу стежину ми поважаємо – це їхній вибір: деградації і руйнації. Боги роблять непопулярні вчинки тому, що вони – Боги. І дарують свободу вибору. Тому що головне з того, що ми даруємо – це свобода. Свобода і право на вибір. Право на вибір і вічне життя.
96. Ви провалюєтесь у Рай іноді – це буває частіше. Коли ви замерзнете, вас інші зігріють – буде Нова Культура Ери Нової. Поряд ходитимуть Ангели, Архиянголи і Боги Небесні – Ви Будете серед них. Поряд – я теж буду поряд.
97. Ви живете у Матриці. І нічого не бачите. Небо наближається впритул до ваших очей, що дивиться всередину. Тому відкрийте очі і дивіться! Око розплющується. І ви прозрієте! Перед очима з’являється контур – чорно-біле місто постає у своїх чорно-білих спогадах. Воно снує чорно-білою тінню себе і того, ким би воно могло бути – ви часто його бачите. Тепер ви бачите сірі картини чорно-білого життя. Починає грати приємна мелодія – вона колише ваше ухо і зір, бо ваше вухо – то зір, а ваші зорі – то вуха. Суміш чоловічого й жіночого голосів набирає силу частоти вібрацій. Особливо наспівується літера: „А-ха-ха-хааа”. Скоро вгвинчується скрипка із гобоєм – тверді класики власної полюції – зі сновидінь. Вони втручаються у ваші життя – іноді буває так. І чуєте. Кермо з екрану стає спочатку блідо-рожевим, а тоді бентежно білим і абсолютно чистим. Або навпаки. У білій кімнаті відбувається ритуал. З одного боку люди в масках стоять колом. З іншого боку ваше коло окреслене справжніми людьми. Бо це коло складається із вас – воно складне. Посередині кола – чисте ложе. Оголені жінка й чоловік, які лежать на ньому, випивають зі склянки з чотирма ніжками, яку до них підносить адепт – він керує ритуальним дійством, яке люди називають „просто сексом”, який відбувається наразі. І говорять уста ваші бездною власної премудрості: „Ім тум фтум халатум хум каст. Ім тум фтум халатум хум каст”. Адепт ходить довкола весільного ложа, начитуючи закляття, тримаючи в одній із рук склянку з чотирма ніжками. Тоді як пара зливається одне в одне, люди хором читають мантри Світоутворення. Майтрейя зачитує рядок, а люди, окреслені колом, повторюють цей самий рядок ехом – після його магічного кола чується підтримка цілого світу. Ось що я бачу. Тому, що це мені видно. А що бачите ви?
98. Виділяють чотири язики дихання особливого: синій, зелений, жовтий і чорний. Всі вони породжують рівновагу вашої гармонії, бо складаються одне з одного. Всі вони у власній сукупності дають один лише білий колір – так я малюю. Бо мої фарби відповідають за певний вид діяльності, бо не ви дихаєте – ваші очі. У вас є не лише сила волі, а й Сила Неба – варто схотіти її побачити. Ви можете дивитися углиб чотирьох місяців водночас і розуміти при цьому всі чотири – вони різні. Ви живете на Планеті Чотирьох Місяців – просто не бачите їх. Але це явище тимчасове. Скоро ви побачите себе на планеті Чотирьох Місяців – вашій планеті.
99. Моя задача сьогодні – зробити максимально корисну Книгу Спасіння для всього людства – Другу Після Бога. Я її розв’язую. Ви можете сприймати або не сприймати, вірити чи не вірити, говорити чи мовчати, бачити або осліпнути. Але знайте, що я дивлюся на булавочну голівку і бачу, як танцюють Ангели – я зрю в корінь і бачу наскрізь. Ви можете бути на одному кінці або на іншому, але знайте, що один кінець – гострий.
100. Моя Книга опереджає час тому, що вона зовсім не моя. Вона несе добро і світло – те, що важко сприймати від інших людей. Тому, що люди звикли брати, аніж давати. Ця Книга допоможе змінитися бажаючим, бо є Ключем до Світлих Дверей Раю Небесного – Любові Першоприродної.
101. Головне – не боятися причини. Ви є наслідок. Головне – не боятись ходити по колу Сансари – віддайте Богу страх. Наприклад, мені. Я з радістю заберу ваш страх і з сумом його переконаю бути добрим. Я поселю у вас Любов, Щастя, Радість і Красу.
102. Скажіть, будь ласка, сьогодні ранок або вечір? Спасибі. Чому не врахував я день? Тому, що до кінця тривимірного світу матерії вам слід визначитись, що лежить у вашій душі: ранок або вечір. Чого більше? Чого має бути більше? Після того, як ви визначитесь, ви, можливо (якщо буде ранок), зійдете в чотиривимірний світ, у якому завжди буде абсолютний день. Дуальності не існує – це витвір вашої уяви. Але оскільки ви її придумали, вам доведеться розраховуватись: грати за своїми і тільки своїми неіснуючими правилами: переживати переломний етап кінця світу, якого в принципі існувати не може. Ви заплутались і зав’язались у вузол, але це нічого. Бо це теж скоро пройде.
103. Цікаво, ранок був би для вас добрим або ні? Ранок – це коли ви прокинетесь. Це буде вчора, завтра чи сьогодні – вирішувати вам. Я пропоную забути про вчора і викинути з голови завтра. Я пропоную жити сьогодні і тільки сьогодні для того, щоб збудувати щасливе завтра для нас із вами. Бо ви будуєте для себе – скоро ви знову прокинетесь: народитеся тут, коли зруйнуєте все. І тоді не помрете, а будете страждати. Жити і страждати. Думаєте, вам буде гарно житися у світі після Останньої Світової? Вчора? Вчора був четверг? Я кажу так. І роблю свій хід на своїй шаховій дошці. Я граю сам із собою – це справжня Гра Великих Геніїв. Але я не такий, тому я граю про себе – мовчки. Із заплющеними очима. І хочу сказати, що гра моя справжня. Вона важить для мене більше, ніж увесь ваш світ матерії з усіма його супутниками разом узятими. В моїй голові все набагато цікавіше, аніж поза нею. Ні, вчора була субота. А позавчора був четверг? Ні, позавчора була п’ятниця. А сьогодні четверг? Ні. Опаньки, а що четверга взагалі не існує? Це не смішно, бо ваш Четверг – це Бог. І ви його не там шукали: тисячі і тисячі років, доки жили. Ви рили турелі вглиб землі замість того, щоб глянути вгору. Ви зариваєтесь від Бога, наче кроти,- скоро Все Зміниться.
104. Я просив у неї руки, а тоді взяв руку і пішов. Її звали Галатея Плачида. В цьому житті вона теж є – інша. Не зовсім – просто нове обличчя. Вона – мій Геній. І йду вперед заради неї – про неї плачу. Тому, що тапці ходять по кімнаті – у них добре серце. Тому вам чутно їхнє „шльоп-шльоп”. Чуєте? А що ви не чуєте? Все те, що ви чути не хочете, не розумієте і/або не сприймаєте. Мені чутно більше – я взагалі нічого не чую.
105. Люди вигадали зброю і щодня вбивають одне одного замість того, щоб Любити Бога. Тому ви підлягаєте знищенню в тому вигляді, в якому ваш вид сьогодні представлений на планеті Земля: в тому значенні, як ви це розумієте. Ті, в яких є місце для зла, немає місця для Бога. Тому вони плакати будуть. Їхні сльози заллють інших, які не плачуть.
106. Ми сміємось у Небі з тих, хто не вміє плакати. Ми сміємось із тих – із нами плачуть інші – власними серцями. Жалем наповнені. Вони забули страх і йдуть дорогою до Бога – чистою дорогою світла. Я говорю з вами тому, що те, що відбувається у мене в голові, набагато цікавіше за те, що відбувається за її межами. Ви смієтесь Господу в обличчя за допомогою розуму. Зрозумійте – і перестаньте сміятися. Ми зрозуміли і плачемо ріками, що зливаються у цілі океани. Ми плачемо про вас, про нас, про інших нас, про тих, хто з нами є і про тих, яких немає. Плачте разом із нами за інших людей, які не бачать, що Кінець Світу вже Настав: їм не видно навіть те, що вони плачуть про себе.
107. Як називають нас у Небі? Бог сказав: „По заслугах кожному воздасться – хто як заслужив”. Тобто, ті, хто заробив менше карми і більшого досяг, отримують саме ті нетлінні імена, в яких вони прожили. Наприклад, сьогоднішні Архиянголи Другого Субдивізіону Елементарних Згустків Енерго-Інофалізаційних Сундивіліоуніх Магнітної Служби Михаїл і Гавриїл були мучениками на Землі – тепер вони Там. Серед моїх друзів слід виділити Ейнштейна, Піфагора і Гомера – інших ви забули вже. Попри ваші спогади всі вони засідають у Небі в Залі Засідань. Моє скромне ім’я там – Сальвадоре, бо коли я був митрополитом Ніконом, різними єпископами та архієпископами чи аббатом Саламом, я чинив таке, що „Божій людині” чинити не варто. Тому й заслужив ім’я Сальвадоре Далі – в Небі ми називаємо одне одного за прізвищами – мовчки. У Небі так: ніхто нікого не зве, але всі розуміють; ніхто ні про що не говорить і говориться все; ніхто нікого не чіпає і все торкається до всіх; ніхто нічого не хоче і має все. Негативні імена теж додаються до головного імені вашої душі – ніщо безслідно не зникає. Тому живіть так, щоб у вас було якомога більше позитивних імен – так говорить Ієрархія Світу.

далі буде

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Чому у нього випадає волосся? Бо він лисий.(не Олег)

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Світлана Кедик, 26-11-2006
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.75044012069702 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …