Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51000
Рецензій: 95739

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 1842, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.224.38.3')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза new age religion

КНИГА СПАСІННЯ IIІ

© Олег МАРИЦАБО Серый, 07-08-2006
1-124 дивіться у Книгах Спасіння І і ІІ

125. У Евангелії від Фоми, знайденому в пустелі Нак Хамаді, у 1945-му році було сказано так: "Іісус сказав: "Царствіє Божіє всередині тебе і звідусіль довкруж тебе. Не в спорудах із каменю і дерева. Розжар шматок дерева - і я там. Підніми камінь - і ти знайдеш мене". Це сокровенні слова Іісуса Христа. Хто зрозуміє їх зміст, той не відчує смак смерті".
126. Це була, так би мовити, емоційна розрядка. Тепер, із вашого дозволу, повернімося до поняття карми, бо саме йому присвячена більша частина книги, в яку дивляться ваші очі. Уявімо ситуацію: летять два літаки. У першому знаходяться, наприклад, зеки-мародери зі столиці казна-якої країни, а в другому - свинопаси, що ніколи не бачили примх "цивілізації". Починається магнітна буря, завдяки якій з'являється повітряний ураган. Кільканадцять годин падіння літака (він почав падати одразу після старту так само, як і людина починає помирати одразу після народження), які тривали для зеків першого варіанту, тяглися вічністю для пасажирів, які кишіли в ньому, невдовзі після чого літак зазнав катастрофи - через надлишок карми. Муки пасажирів на цьому не скінчилися, бо колишні зеки заплатять за гріхи у перерві між життями і, можливо, у наступнім житті (життях), матимуть змогу перейти на праведний шлях. Із цим, здається, розібралися. Тепер поглянемо, що ж сталося у випадку бурі з другим літаком, який був наповнений свинопасами. За кілька хвилин після початку урагану все скінчилося, бо ж ці люди не встигли так напаскудити іншим, як зеки із зірваного літака - сукупності негативної карми у другому літаку виявилося зовсім небагато.
127. Тобто, що я хочу цим сказати? Уважний читач, мабуть, любить розкладати все по полицях, тому... Коли з вами, вашими знайомими чи незнайомими щось трапляється (аварія чи хвороба, катаклізм чи армагедон), то виною у цьому ви самі або вони (або наближені люди). Тобто, їхня душа, енерго-інформаційний потік імпульсів, що їх оточує, їхня карма. Сподіваюся, що навіть коли ви не зрозуміли, то хоча б орієнтовно здогадалися (вловили напрям, хвилю), до чого я веду. У будь-якому разі хай ваша розумна голова дійде до цього сама. А коли що, звертайтеся до книги, в яку дивитесь, за допомогою.
128. Я можу сказати тут і сьогодні, яка країна(-и) можуть врятуватися від Апокаліпсису. Та коли скажу, зраджу собі. А в мені, так само як і у вас, сидить Бог. Хіба можу йому зрадити? Бо коли скажу, люди посунуть у ті країни, хапаючи своїми прогнилими пальцями у нападах агонії за останнє повітря, чого я не хочу, бо не виконаю свого обов'язку перед людством (насамперед, українцями). Бо рятую не тіла, а душі. Бо коли врятую хворі тіла, не врятую душі. Що Бог? Він мені пробачить. Та чи пробачу я собі? А люди, люди... Вони мене забудуть із першим відблиском сонця до... наступного Кінця Світу, що у 2066-му (читайте у Нострадамуса щодо зсуву літосферних плит), тоді у 2129-му, потім з'явиться наступний пророк, який скаже про Кінець Світу чи що там буде далі... Далі неба... Що буде далі неба?.. На це питання сьогодні не відповім, проте скажу, що буде з людьми, які з ганебною кармою вирушать до країни (чи країн) спасіння: їхня карма переміститься туди, де вони з'являться - ті країни теж самознищаться. "Чи виживуть країни, з яких вони виїдуть?"- залишається питанням. Хоча головне завдання - врятувати душу, а не тіло, бо тіло - смертне, а душа - безсмертна (хоча для душ-телепнів бувають винятки).
129. Чесно кажучи, мені однаково, чи знищаться всі країни, чи не всі, чи вимре вся планета, чи не вся… Головне для мене те, що заблудші душі, які підуть за мною, врятуються.
130. Ще раз нагадую (повторюю), що крайнощі (будь-яка міра фанатизму) не підтримуються жодним із кармічних законів, тому бажаю (рекомендую) не вдаватися до них, бо доведеться шкодувати. Намагайтеся іти по центру лінії життя, з лівого боку якого темрява, а з правого - світло. Намагайтеся іти по центру. Намагайтеся, бо тоді ваше життя стане центровим. Насамперед для вас.
131. Люди не народжуються (породжуються) ані хорошими, ані поганими, бо не існує чогось на всі 100%. Люди самі роблять себе такими, якими вони є. Тобто, в усіх розумових чи фізичних (або інших) вадах винна лише та людина, яка їх має. І ніхто інший. Тому вона платить, бо страждає. І навпаки. Іноді страждання набуває більш вишуканої форми - це коли, до прикладу, у матері з'являється дитя-каліка: в цьому випадку карму відпрацьовує як дитина, так і мати. Відробляють свій тягар, який підняти тільки їм самим. Законів карми неможливо уникнути, бо вони діяли і будуть діяти незалежно від наших бажань і побажань, незалежно від наших вчинків чи ще чого. "Тобто, виходить, що ми можемо (маємо змогу) сидіти, склавши руки, і нічогісінько не робити?"- скажете ви. Так, ви маєте рацію, можемо, але це не дуже добре (дуже недобре), бо в такому разі ми ігноруємо природу Творця. А закони... Ну, звісно, вони працюватимуть цілу вічність і вічність після вічності, щомиті самовдосконалюючись і перероджуючись. Тобто, я хочу ще раз підтвердити (звернути вашу увагу на) свою сентенцію, яку наводив на початку: "Бог нічого не робить. Саме тому робиться все." Тому, судячи з усього (судячи за все), головними його заслугами, певно, є те, що Він створив:
1) Досконалу систему кармічних законів, яка росте й обертається у Творці.
2) Досконалу систему причиново-наслідкових зв'язків, яка виходить із кармічних законів.
3) Досконале існування усього живого в Світі, що виходить із досконалої системи причиново-наслідкових зв'язків.
4) Досконале існування усього неживого у Світі, що виходить зі створення досконалої системи кармічних законів.
132. Усе, що Він створив і дав, ідеальне. Треба лише повірити в те, що Він дав. Усе живе впливає на неживе, і навпаки, смерть впливає на життя. Смерть не є метою життя, але може стати, коли ви захочете. Людина - вершина Його творіння, бо має безмежну свободу і право вибору. Саме тому вона цікава і... смішна.
133. У Всесвіті все взаємопов'язане. Бог створив досконалу систему кармічних законів, завдяки чому існує решта всього, що існує завдяки ним. Тобто, наша планета може пишатися тим, що є міні-проектом Усесвіту. Бо в людях є все, що має Бог. А це тому, що нічого немає. В ієрархії світу, як я вже казав, усе засноване на протиріччях, саме тому все таке складне і водночас надзвичайно просте. Люди народжуються не поганими і не хорошими. Коли пильно подумати, таких понять взагалі не має існувати. А треба не думати. Треба бути божевільно безглуздими, щоб стати щасливими. Пам'ятаєте вислови Еразма Роттердамського із попередніх сторінок? Отож...
134. Таким чином (роблю багато висновків через те, що книга, яку ви тримаєте, не має розміру, тобто, має), коли у людини відсутня рука чи нога (або підставте, тобто, видаліть своє), то:
1) Вона сама в усьому винна (треба було думати перед тим, як жити; треба було жити, перед тим, як думати; треба було хоча б намагатися жити праведно у попередніх життях; треба було жити за духовними канонами, а не за людськими; треба було...).
2) Таким чином людина мусить (бо не має вибору) відпрацювати лихі (негативні) вчинки зі свого боку (із попередніх життів).
3) Їй із цим жити (самотужки чи ні - вибір є; самогубство - не вихід, бо доведеться відпрацьовувати повторно; окрім того карма і кара за неї може подвоїтись).
135. Тепер (зараз), сподіваюся (вірю), зрозуміло (хоча б орієнтовно), в якому (у котрім) напрямі (ракурсі) має (бажано) рухатися (йти) моя (ваша) думка (душа). Тому зрозуміло, чому одні народжуються, вибачте, телепнями, а інші - геніями. Все залежить від рівня розвитку душі: це як на полуничній грядці - одні душі зелені і бридкі, тоді як інші смачні, бо червоні. Хочу завважити, що можна народитися генієм, а тоді так завовтузитись у цій м'ясорубці життя, що до геніальності так і не дійде. При гарному розкладі (може бути схожим на карти) пам'ять забирають (може частково повернутися під час нервових зривів, травм голови та інших чинниках), при найкращому - залишають, бо роблять дуже боляче (це коли душа настільки насичена, високоорганізована, високоієрархічна, що в силах перенести і смерть за Бонопарта, і життя повії в червоному борделі, і роль убивці-гвалтівника малолітніх жінок), при поганому (що відбувається із більшістю присутніх у театрі життя) - людина взагалі нічого не пам'ятає (їй може допомогти чи не допомогти поштовх залізякою по макітрі чи труди, схожих на мене... м-м-м... людей).
136. Бог не жорстокий - він справедливий. Тому, коли погано живете (вважаєте своє життя паганським чи просто паскудним), виніть, перш за все, себе. Для Нього, того, що за межею Неба, усі на рівних правах і умовах, бо їх (як умов, так і людей) немає. Правила гри, що живуть (бо живі) у кармічних законах, і є тими самими законами. І не має значення, вірите ви у це чи ні, знаєте це чи ні. Це те ж саме, коли хвиля вважає себе цілим Океаном. І коли вона (хвиля) вважає (очікує на результат) себе Океаном, вона (та ж сама хвиля) ніколи Ним (тим самим Океаном) не стане. Тільки-но людина (хвиля) забуде про свою пиху, як Океан (Бог) її помітить і прийме (повноправно) у свої води, тобто, до себе. Ходімо далі, мандрівнику, я покажу тобі шлях...
137. Щоб бути мудрим, треба стати телепнем (грань занадто тонка - рветься); щоб стати багатим, треба бути бідним і не хотіти грошей; щоб жити, треба вмерти і навпаки... Тобто, є певні правила, які, завдяки правильному дотриманню (і трактуванню) вами, можуть зробити все, до чого дійде ваша уява.
138. Бог дає і Бог забирає. Але Він забирає для того, щоб вернуть. Це правило незмінне, бо чесне.
139. У житті (по життю) людина має бути шахістом, а не пішаком, королем балу, а не маріонеткою в руках володаря механічних апельсинів. Гросмейстером, який вирішує... локальний хід подій. Бо ж плани змінити не можна - можна лише підправити. Ви маєте прорахувати майбутні ходи ваших опонентів, керуючись душевною логікою: розумний шахіст дозволить себе обіграти, мудрий шахіст дозволить із себе сміятися, геніальний шахіст виграватиме руками опонентів. Справжній гросмейстер віддасть на страту короля (програш), щоб досягти своєї мети (виграш). "Програй, щоб виграти, кажу тобі!"- кажу тобі. "Програй, щоб виграти!"- кажу собі. А все тому, що для того, щоб виграти, треба вміти програвати. Вчіться...
140. Розглянемо вчинки душ різної ієрархії (комплекції) за тих самих обставин. Уявляємо ситуацію. Нехай казна-якій душі зроблять, до прикладу, хук правою рукою по лівому оку. Низькорозвинена душа у такому разі відповість тим самим або ж затамує злість і ненависть у своїх скронях. Так собі розвинена душа змириться і скаже, що так воно, певно, і має бути, але не образиться (є прогрес). Середньорозвинена душа після удару встане і усміхнеться (ба, навіть засміється), після чого пробачить лиходію та собі, бо дозволила нехтувати своєю душею. Високорозвиненій душі тут (у цій ситуації) місця немає (і не може бути), бо не допустить такої ситуації.
141. Менші організми завжди служать поживою для більших (від мікроорганізмів, які харчуються всякою всячиною до Янголів, що п'ють тонку енергію та використовують гнучкі Сфери).
142. У двох словах повідаю щодо сили думки. Щоб накачати, до прикладу, м'язи, не обов'язково ходити до тренажерного залу. Досить і того, що ви систематично (зосереджено) сидітимете на одному місці (вашому місці - яке вас приймає) і думатимете про те, як ваші м'язи накачуються. Чим реалістичнішими будуть ваші думки, тим швидше отримаєте результат.
143. Щоб стати мудрішим, не обов'язково читати книжки. Досить посидіти на одному місці, думаючи, тобто, викинувши всі думки з голови. Сидіти треба (бажано) систематично, протягом досить великого проміжку часу по роках. Щоденно відводити тренуванням певну кількість часу (ви самі робите вибір, скільки саме). Щиро раджу займатися вправами частіше (наприклад, тричі на день), але щоб вони займали не дуже багато часу (до прикладу, по п'ятнадцять хвилин кожна). Менше години в день, щоб стати мудріше - хіба це час? Скоріше за все ви протринькуєте більше в туалеті чи у ванні, не кажучи вже про (підставте своє). Сидіти треба (не стояти, бо тоді викинути всі думки вкрай важко) у зручному для вас місці (одноособово у своїй кімнаті, на березі річки, поблизу гори, на даху свого будинку чи придумайте своє) і ні про що не думати. Щоб почати думати ні про що, слід подумати про приємні для вас речі - уявіть їх. Тоді помисліть, яка б розумна книжка могла бути для вас приємною, чим би вона вас зацікавила? Тоді починайте уявно виписувати свою книгу життя. Осмислюйте кожен вираз серцем - і ви станете кращі.
144. Сила думки стосується усього, що є і не є, бо все, що не є, ви можете уявити - воно буде (може з'явитися) завдяки вашій думці.
145. Для того, щоб налаштуватися на одну хвилю з іншою людиною (сьогодні поговоримо про людей), треба (чи не треба) - вирішувати вам:
1) Зайнятися з нею сексом (найлегший спосіб, хоча треба вміти не віддавати енергію, а взаємонакопичувати, використовуючи кундаліні - це коли з висоти тазу до поверхні вашого тіла підіймається холодний морозець, який вас проймає наскрізь).
2) Разом медитувати (складніше, при цьому немає різниці, на кого медитувати, в одязі чи без, займаючися сексом чи ні).
3) Злитися через магічний секс (трохи складніше, бо треба, щоби плідно працювали хоча б дві-три чакри, розвиток яких відбувається завдяки медитаціям, силі думки чи особливим дихальним вправам).
4) Об'єднати душі силою думки (апогей складності і простоти) заради божественного блаженства, що перевершує все, бо все вливається в тебе, пірнає крізь тебе і виливається в присмаку насолоди для того, щоб повернутися знову.
Кількість (і якість) божественного екстазу, що прийме (чи не прийме) ваша душа, обираєте ви, оскільки все залежить від шляху, який оберете. Тобто, зі звичайним туди-сюди і назад далеко не зайдеш, бо ж результат (на який ні в якому разі не можна очікувати) реального блага триватиме не більше 1/10 секунди. Інша річ у випадку злиття душ (що потребує особливої підготовки), яке перевершує все, що є і не є. Ви ж хочете відчути те, що інші відчути не можуть, хіба не так? Отож...
146. "Де жа вю",- часто доноситься звідкись завдяки нашому світосприйняттю. Ці слова кажемо і ми, час від часу цікавлячись тим, що вони значать. Все дуже (відчайдушно) просто: у минулих (паралельних) життях схожі ситуації з вами вже траплялися, бо ви жили не менш як мільйони разів. Сказати точніше, ці ситуації з вами вже не траплялися, а трапляються, бо, як раніше зауважував ваш покірний слуга, немає ані майбутнього, ані минулого - лише сучасне, яке керує нашим сьогоденням, бо ним керуємо ми.
147. І ще одне. Намагайтеся жити правильно (більш-менш добре), бо інакше (коли не будете намагатися) будете мучитися у перервах між життями (бо ігноруватимете Його природу), після чого народитеся в казна-якій захудалій сіробуромальській країні, де люди в кращому випадку народжуються мертвими, в гіршому - не доживають до двадцяти, бо нацьковують на себе то снід, то чуму, то землетрус, то повінь, то ураган, то щось інше. Тому живіть (чи не живіть) у позитиві.
148. Головна задача будь-якого керівництва (будь-то Небесне чи земне) - створити ілюзію, що вони працюють. Але божественні (вони ж кармічні) закони не проведеш (не обдуриш), бо все і вся підкоряється їм і побудоване на них. Небесні добродії створили ілюзорний світ-макет, відрікшися від якого ми прийдемо до Небесного.
149. Життя схоже на дзеркало: воно прозоре і закрите, воно сприймає і відбиває, воно лікує і вбиває, воно говорить і мовчить.
150. Немає різниці між температурою у десять чи п'ятнадцять градусів. Є лише позитивна чи негативна різниця, коли холодно чи тепло. Не існує осені і весни: є лише літо і зима. Не існує меншого зла чи більшого добра: є лише зло і добро, тобто, позитив і негатив.
151. Коли ви будете злим (поняття як завжди умовне) хлопчиком чи дівчинкою (бо всі ми - діти), Бог просто напросто вас не помітить, бо зло протирічить його божественній суті, хоча Він і створив такий предмет, як зло.
152. Якщо ви не справляєтеся (на землі) із якимось (будь-яким) повноваженням (завданням), покладеним на вас Творцем (духовним вчителем або вами самими, що майже одне і те ж саме) - вбиваєте себе, калічите, плачете, нарікаєте на долю - Бог розуміє, що ви поки що не готові до цього випробування. Тому Він понизить статус вашої душі - будете проходити попередні кроки, доки не станете мудрішими. Тому Він починає (продовжує) вчити (лікувати) вас (вашу душу) через призму (за допомогою) своїх законів буття, щоб зробити вас кращими і досконалішими.
153. Творець ніколи не покладе на ваші плечі мішок, який ви не в змозі здійняти. Коли ж людина не справляється з труднощами, до прикладу, вбиваючи себе (усім відоме самогубство), з нею (самовбиваною людиною та групою інших людей-душ зі схожою кармою) бесідує на Небі (назвемо Його Небом) духовний учитель, даючи певні (в залежності від обставин) настанови, після чого душа народжується (перероджується) на цій землі в новому тілі із завданням скласти (сьогодні) завалений (учорашній) іспит, тобто, непройдені випробування, що вже лежали на шляху. Тому ставтеся до будь-якої ситуації на вашому шляху як до випробування - це допоможе вам зрозуміти.
154. Люди зазвичай лише просять про себе і плачуть для себе замість того, щоб вірити для інших. Вони не усвідомлюють гнучку необхідність усього досягати самим. Саме тому основна проблема людей в тому, що вони звикли у когось (наприклад, інших людей) або у чогось (наприклад, у Бога) щось просити (будь-що) і чекати (завжди чекати) замість того, щоб досягати всього самому (тут, зараз і сьогодні). За досить довгий проміжок часу, протягом якого людство перероджується на цій планеті, люди розлінилися, розучилися пробачати і загрузли по вуха у, вибачте, лайні, бо звикли казна-чого чекати, не докладаючи жодних зусиль, заради створення власних мрій. Люди здатні створювати мрії лиш у своїх фантазіях, не звикли думати і щоденно працювати над собою. Люди звикли жити в ілюзіорному світі життя, де їх влаштовує роль пішака, маріонетки в руках того, хто крутить у своїх ручищах величний жовтий апельсин.
155. Найбільшою карою Творця на цій землі є позбавлення потомства, оскільки головним чинником існування людства є його народження. Побічною і водночас головною метою перебування людей тут і зараз є розкриття своїх здібностей, які живуть усередині, чим ми зараз і займаємося. Знайте, що істина проста. Тому знайдіть її у собі.
156. Допитливий читач уже зрозумів основний зміст карми і йому може бути цікаво, як ставитися, наприклад, до комарів чи молі по імені (підставте сюди потрібних людей)? Вони шкідники, бо хочуть вас укусити, тому вбийте або просто покарайте. Повірте, життя може бути гірше, ніж смерть. Тому карайте, ібо все одно вони падуть від сили духу кармічних законів. Карайте. Будьте справедливо-об'єктивним кармічним суддею в якості месника. Але пам'ятайте, що, коли у вас викрали пряника, не треба рубати голови. Аналізуйте як свої, так і вчинки інших людей. У будь-якому разі - покараєте ви когось чи ні - на всякому лиходії зупиниться каталізатор божественного об'єктиву, який лікуватиме грішну душу будь-якими методами.
157. Ми бачимо себе акторами в одному великому спектаклі - на землі. І лише від нас залежить, що то буде: трагедія, комедія, фарс... Чи просто цирк...
158. Творець віддав нам усе, що у Нього є. З часом Він позбавляється своїх позитивних атрибутів на нашу користь. Ні, Він їх не витрачає. Він народжує нові за рахунок того, що віддає. Аум відкриває свої широкі двері для нас - треба лише вміти їх побачити.
159. Негативним істотам, які ні в чому, навіть у собі, не тямлять, які нікому, навіть собі, не вірять, які нічого, навіть себе, не знають, у цій книзі уваги приділяти не хочеться, але все ж таки приділю. Хто є перевертень - тупий, хто є чорт - дурний, хто є демон - смішний, але останні можуть змусити вас повірити у свій страх. Головна зброя проти демонів - вони самі, а на додачу до цього накиньте їм на шию свою любов.
160. Найбільш примітивною думкою "дорослої" людини є: "поки посиджу, а коли буду старіти - зважуся". Чекання - найгірша зброя проти людства. Тому я не кажу, що це думка, бо може бути пізно. Відкривайте свою душу вже сьогодні, поки ще є можливість. Після Апокаліпсису дуже довгий час для душ будуть закриті двері (доступ) до Вищих Сфер. Це кажу я, це казав Piobb, це можете казати ви. Тільки ви не кажіть, а робіть, бо може бути пізно.
161. Коли про вас думають лихо - вони повертають собі те, що кажуть. Коли вам заздрять - їм це повернеться, а ви отримаєте те, щодо чого вони заздрять. Небесна арифметика неймовірно проста і легка. Саме тому вона - Небесна.
162. Ситуація. Ви бачите однорукого каліку і думаєте, що він - каліка. Насправді ж це зовсім не так. У каліки дві руки - просто видно лише одну. Тому не вірте своїм очам - вірте власній душі. Не вірте власному гаманцю, а вірте своєму вмісту. Гроші мають бути не метою, а засобом її досягнення. Тому очистіть душу, не очікуючи на результат: отримаєте грошовий баланс, який можна буде використати для вдосконалення своєї душі. Гроші отримає той, хто їх не прагне. Гроші отримає той, хто вміє їх берегти. Берегти для того, щоб віддати. Тому я іду уперед. А ви ідіть за мною, бо нам сьогодні направо.
163. Ситуація наступна. Як завжди, вона складається з деталей, бо коли вдивляєшся в деталі, розумієш як Творця, так і ганебний стан людини сьогодні. Вулиця. Школа. Дерева. Вітер. Сім'я зібралася біля червоного будинку. Маленьку дитину, що грається з машинкою, відводить у бік чоловік років тридцяти і каже: "Ідєм мучать жучка! Бах-бах лопаткой его!" Яку людину ми отримаємо з таким вихованням, скажіть ви мені? Хоча, згідно із задумом Творця, кожне нове покоління людей більш досконале. Люди тупі -вони не розуміють. Тому для того, щоб зробити нове покоління досконалішим, треба вбити попереднє. Хай це буде Кінець Світу чи щось інше - все одно на краще. Бо прийде нова раса людей, які будуть більше схожі на Бога, а не на тупих тварюк, що вип'ють кров своїх Батьків.
164. Скажіть мені, чому люди розмальовують паркани, тролейбуси, автобуси чи щось інше?.. Ножем, скальпелем, ломом, фарбами чи кров'ю... Думаю, тому, що хочуть залишити пам'ять про себе своїм нащадкам. Тобто, самим собі. Залишають на пам'ять символи, які використовують як підказки. Продвинуті душі передають знання довіреним особам для того, щоби після переродження усе згадати. Задвинуті душі малюють на "парканах" тому, що не знають, що буде з ними після смерті. Тому, що ніяк не допетрають взяти у руки цю книгу і уважно прочитати. Тому, що не знають, як можна жити. Тільки дурна людина здатна придумати наступний вираз: "Мій друг працює охоронцем, тому він не любить, коли пиво п'ють у церкві". Homo sapiens чи homo durikus? Хоча, що б ми не казали, що б ми не робили і куди б ми не йшли, все одно ми прийдемо до Нього, бо всі сходи ведуть до Нього, бо всі сходи належать Йому.
165. Якщо будеш крутитися, як павук, і бігати, як собака, то будеш людиною. Хіба ти хочеш, щоб Він застав тебе саме такою людиною? Чи не думаєш ти, що, дивлячись на таку людину, Він може замислитись над її подальшим існуванням?
166. Мені потрібен був конфлікт, щоби стати мудрим. А тепер я мудрий, тому що я - недолік. Конфлікт розкиданий по всій сцені планети, тим часом як у вас є вибір: бути гарними чи поганими акторами.
167. Із попередніх сторінок, сподіваюся, вам стала зрозумілою (прийнятною) природа (структура, специфіка) кармічних (божественних) законів. У будь-якому разі одразу після того, як ви їх зрозумієте і приймете, вони працюватимуть на вас і для вас. Далі мова йтиме (повернеться) до виховання людини такої, якою вона має бути: людини божественної, за земними мірками званою надлюдиною. Тому повідаю більш-менш доступні методи виховання надлюдини: до цього статусу може прирівнятися (потрапити) будь-яка людина, котра бажає стати Богом (відкрити Силу у собі).
168. Існує чотири стихії, над якими завше намагаються взяти гору люди із надзвичайно слабкими розумовими можливостями (на землі їх кличуть психами, придурками, дебілами, ідіотами, даунами, дегенератами та іншими назвами) і високорозвинені душі (на землі їх кличуть магами, чародіями, дияволами, чортяками, бісами, екстрасенсами, відьмами, знахарями та іншими назвами). "Чи не забагато назв?"- спитаю у вас, людей, тих, що на землі. Скажете ви "так" чи "ні" і будете праві, оскільки в усьому є дві сторони. Так само, як і дві сторони леза. Отож, є стихії Вогню, Землі, Води й Повітря. Виходячи із цих стихій виділяють аналогічні чотири площини. Для кожного магуса (людини з більш-менш розвиненими здібностями і знаннями) є певна стихія, яка для нього головною: для одного визначальною є Вогонь (Агні), для іншого - Земля... Кожна стихія має певні позитивні і негативні сторони. Вогонь, до прикладу, є червоним скупченням енергії Творця, тоді як Повітря - синім. Вогонь можна приборкати лише вогнем, тоді як Воду - водою. Тобто, щоб мати силу, треба вміти грати як на своїй, так і на чужій територіях. Приборкати кожну зі стихій - завдання не з легких і потребує великої відданості, значної кількості перероджень, знань і, насамперед, розуміння. Саме розуміння, бо коли гратися з Вогнем, не знаючи правил, можна завдати собі шкоду. Кожна стихія несе щось нове. Зазирнемо у кожну зі стихій, без яких не може бути розвитку.
1) Земля є велична духовна Мати, яка здатна багато що породжувати і приймати назад, проте її можна використовувати навіть для досить нікчемних (я б навіть сказав примітивних) некроманістичних цілей. Земля є живим творінням, яка терпить (поки що) людей на собі. Люди Землі поділяються на дві категорії. Одні можуть непогано віщувати та пророкувати, інші - насилати негатив: як прокляття зілоастра, так і роки анафемус можна чути з їхніх вуст. Проявом Землі є хліб та будь-який інший врожай. Вважається, що Вона (Земля-Мати) може прийняти мертве тіло і користується повагою смерті, хоча, чесно кажучи, після смерті для тіла все одно, де бути - душа вже відпливла. Природа Землі гарно розташовує до себе всі пантаклі, окрім суто Вогняних. Є певні чинники, що впливають на виготовлення пантаклю (в залежності від типу пантаклю): певні дні місяця, календарний рік, тип матеріалу, яким пантакль має бути обгорнений та інше. Існуючі (діючі) пантаклі у цій книзі не викладаю, бо вони досить небезпечні для непідготовлених людей. Для того, щоб мати право дати вам цю інформацію, треба створити окрему книгу, що підготує мого любого читача, чим ваш покірний слуга займеться пізніше.
2) Вода є одним із головних проявів інформації на цій землі. Її можна власноруч заряджати як на позитив (коли покуштувати - віддає солодким), так і на негатив (віддає гірким). Коли ви куштуєте гірку Воду, знайте, що її аура негативна - позбудьтеся Її. Вода може набути таких ознак внаслідок наговору або ваших негативних думок. Воду можна використовувати для збереження інформації. Даний підхід не працює для всіх: для декого інформація може не зберегтись, але спробувати варто. Тому, коли ви користуєтеся перед сном якоюсь із технік медитацій або відділяєте душу від тіла (практикуєте астральний вихід), можете використовувати наступне. Візьміть прозору вазу для квітів, наберіть до неї Води і поставте на підлогу чи підвіконня (можна ставити на прозоре скло, ніколи не ставте на дзеркало) у вашій кімнаті на відстані до трьох кроків до вашої голови, що знаходиться на ліжку в момент сну. Коли прокинетесь, не розплющуйте очі. Мисліть щодо того, що вам могло наснитися. Дуже скоро ви навчитеся згадувати будь-які сни. Пропоную вести щоденник сновидінь - він допоможе вам багато що зрозуміти. Воду у вазі можна змінювати, коли вам важко від старої інформації. Коли ви прекрасно себе почуваєте зі старою Водою, залиште, як є.
3) Повітря. Це той простір, яким наповнене те, що нас оточує. Ця стихія близька до Води. Люди Повітря можуть бути схильні до телепатії і рун. Все залежить від рівня розвитку цієї Стихії в окремо взятій людині. Чарування повітряних заклять, звісно, має місце. Відкривши у собі цю здатність, ви зможете поповнюватися Повітрям, що дасть вам нескінченно більше, ніж просто їжа. Повітря звикли асоціювати з вітром, бо так воно і є. Щоб отримувати енергію вітру, потрібно знайти ваше місце. Бажано знаходитися ближче до природи. Це може бути як узгір'я, поле, так і дах вашого будинку. Треба, щоби протягом ваших вправ вам ніхто не заважав. Тому станьте у зручну для вас позицію. Подумайте ні про що. Невдовзі подме вітер. Спочатку він буде зовсім незначним, потім ставатиме сильнішим. Тепер можете розправити руки, мов крила. Вітер має дмухати у ваш бік, бо коли він дме у протилежну до вашої суті сторону - негайно змініть місце тренувань. Ясна річ, ця вправа виконується повністю оголеною людиною - вам не повинно ніщо заважати. Вам треба відчути порив вітру кожної частинкою свого тіла. Ви маєте зрозуміти, яке блаженство відчуває ваше тіло під час проникнення до нього Повітряної Стихії. Після того, як ви зрозумієте, для виконання цієї вправи вітер не потрібен (не обов'язковий). Досить лише згадати ті враження, які ви отримували під час проникнення Повітря - вони з'являться до вас із середини. Якщо в такому випадку ви відчуватимете легкий морозець у спині, поколювання у кінцівках або бачитимете дивні абстракції - дуже добре. Працюють ваші чакри. Коли ж у вас почне давити у скронях або відчуєте загальне напруження у тілі, схоже на прес, негайно припиніть тренування.
4) Вогонь. Говорячи про цю Стихію, не можна не говорити словами Piobb'a із його "Вчення Світла", бо ця людина присвятила Стихії Вогню навіть більше, ніж усе своє життя: "Стихія Вогню найбільш всепроникаюча, найбільш творяча, найбільш життєдайна, менше всього помічається і оцінюється. Безліч порожніх, нікчемних думок займає людська свідомість, але найбільш чудесне вислизає. Люди сперечаються..., але не бажають простягнути руки до скарбу. Багато що, сказане про серце, має бути застосоване і до Вогняного Світу, але в особливому ракурсі. Вогонь стрімкий, як міць будови кришталю. Кулі, сфери кришталю не випадково використовувалися ясновидцями. Палаюче вугілля необхідне для очищення свідомості. Вогонь палаючий підтверджує прагненння душі. Безліч додатків роботи Вогню виявляються як найбільш вражаючі умови бутття. Від звичайних світлових формувань, доступних відкритому оку, до складних вогнів серця, все вводить нас до зони Вогняного Світу." Грань між земним буттям і світом Неба теж розділяє Piobb: "Справедливо сказано о Вогнянім Янголі з обпаленими крилами. Коли він прямує на рятування світу, його фосфорні крила черкають о скали земні, опаляються і обезсилюють Янгола." У більшості земних переворотів, найбільших світових змінах беруть участь люди вогню, бо вони унікальні, а їх структура рухає світи. Їм дано пророчити, навчати вищим Знанням інших, іноді - лікувати. Для розвитку цієї стихії можуть допомогти особливі пантаклі в оправі з дорогоцінного каміня, кулі або піраміди з гірського кришталю. Примітивний праобраз кришталю можна створити і в домашніх умовах. Для цього береться гранена склянка, яка ставиться догори дригом. Уважно вдивляючись у деталі, що з'являються на відблисках сонця, можна побачити тонку грань між нашим і Вогняним світами.
169. Отже, кожна зі Стихій проникає одна в одну та існує завдяки іншим. Люди завше обертаються довкола чотирьох Стихій, чотирьох Площин, чотирьох Сфер. Треба зауважити, що в кожній людині закладена кожна з чотирьох Стихій. Справа в тому, що одна з них обов'язково переважає. Головне завдання магуса - виділити саме ту, що переважає і невпинно займатися її розвитком.
170. Згідно з древньою психофізіологією, що лежить в основі нетрадиційних систем, людина на землі складається з чотирьох тіл, які мають особливі енергетичні субстанції, взаємопроникаючи одна в одну, створюючи при цьому чотири відносно незалежних організми. У різних вченнях ці тіла звуться по-різному: перше тіло - друге тіло - третє тіло - четверте тіло; "повозка" (тіло) - "кінь" (почуття) - "возниця" (розум) - "господар" (воля); фізичне тіло - астральне тіло - моментальне тіло - причинне тіло.
171. Згідно з друїдською теорією наш світ перебуває у рівновазі. Порушення рівноваги (дисгармонія) наближає загибель, загибель і кінець того світу, який ми знаємо. На жаль чи на щастя, сьогоднішня рівновага світу порушена, тому згадаємо причиново-наслідкові зв'язки. Це допоможе зрозуміти, що далі буде з людьми.
172. Для медіумів немає різниці, якою мовою розмовляти з душами тонкого виміру (і якою мовою вони розмовляють із медіумом), оскільки вони говорять не словами, а думками, які транслітеруються, мов суперсучасним електронним перекладачем, у слова, які є прийнятні для суспільства, в якому живе медіум. Йому залишається лише записати думки згустків вакууму (душ), які, чесно кажучи, зрозуміти не так вже й легко. По-перше, медіум, який займається цією справою, може наразити себе та інших на небезпеку своїми пророцтвами, оскільки людина, завбачивши пророцтво, вірить пророцтву (бодай на підсвідомому рівні) і навряд чи намагається щось змінити. Змінює лише тоді, коли це загрожує їй смертю: і то не завжди - почуває себе приреченою. Так робить слабка людина. Вона не розуміє, що медіум, який кров із носа добуває для людини (людства) інформацію, стомлюється і страждає. А медіуми говорять (пророкують) не просто так. Їхні пророцтва можна змінити силою думки (тобто, послідовною дією), що керуватиме ходом подій. Тобто, коли я кажу, що Кінець Світу у 2013-му році, це ще не значить, що його не можна уникнути. Для цього потрібно радикально змінити всю планету, тобто, тих істот (людей), що її населяють. Якщо на землі до 2012-го року буде повний мир і благополуччя, Апокаліпсису не буде. А от коли пануватиме розбрат, грішні душі будуть катовані у цьому житті, у перервах між життями та у наступних життях їм буде дуже боляче, повірте на слово (або не повірте).
173. У будь-якому випадку (зміниться карма планети чи ні) ця книга може допомогти саме вам (усе залежить від вашого вибору) уникнути від Кінця Світу, врятувавши свою душу. Саме тому я денно і ночно писав книгу, яку тримають ваші руки і читають ваші уста. Ваші очі дивляться на літери і розуміють те, чого не можуть передати літери. Бо літер не існує. Так само, як і очей. Ваш покірний слуга хоче сьогодні допомогти своєму господарю, вам, людям цієї планети. Ви можете змінитися. Ви можете обрати для себе шлях спасіння. Шлях життя. Треба лише перевірити...
174. Розуміючи рядки із "Бхагавад-гіти", ви можете відповісти собі на безліч запитань: "У людини, яка думає щодо предмету почуттів, зароджується прив'язаність до них; від прив'язаності породжується збудження, від збудження породжується гнів. Від гніву бувають помилки, від помилок - затьмарення пам'яті, від затьмарення пам'яті - загибель свідомості, від загибелі свідомості помирає сама людина".
175. Ви можете згадати, що нічого неможливого немає. Все підвладне вашим думкам, які мають бути не жертвами ілюзій, а їх новаторами.
176. Існує безліч технік медитацій, одну з яких розміщую у цій книзі завдяки тому, що мандала-медитація досить проста і багато що дає. Мета цієї медитації - не лише накопичення енергії, але й спрямування її до вищих нейро-психічних центрів, завдяки чому досягається розкриття екстрасенсорних здібностей. Тривалість кожної стадії - у залежності від самопочуття - від п'яти до п'ятнадцяти хвилин.
1) Бігайте з місця на місце із заплющеними очима, намагаючись торкнутися (вдарити) п'ятою по вашому тазу. Це дозволяє вам увібрати в себе Земну енергію. Дихайте глибоко й рівно.
2) Сідайте, не розплющуючи очі. Рот не напружений і відкритий. Дихайте носом, бо коли ротом - укорочуєте власне життя. Сидіть, м'яко похитуючись, бо ваша енергія зараз потрапляє у пупковий центр (чакру).
3) Лягайте на спину і крутіть відкритими очима за годинниковою стрілкою. Робіть повні оберти, наче ви б дивилися на величезного годинника, але робіть це якомога швидше. Ваш рот все ще відкритий і розслаблений. Таким чином, енергія потрапляє до чакри "третього ока".
4) Із заплющеними очима концентруйте свій погляд у точці між брів. Будьте спокійними і уважними. Відчуйте, як зупиняється час.
5) Бажано медитувати вночі на природі, або вдома - щоб вам ніхто не заважав. Після медитації рекомендую лягти спати, зосередившися на пройденому. Зранку очі одразу не розплющуйте - згадуйте сон. Невдовзі ви станете багато розуміти, бо до вас вливаються Знання.
Контроль. Ви маєте бачити хвилі зеленого й синього кольору, що пульсують на фоні фіолетової плями. Можливо, ви бачитимете щось інше, але це обов'язково має бути світло. В подальшому картина буде змінюватися.
177. Пропоную вам ознайомитися із моїм методом астрального виходу - це коли ви контролюєте процес виходу вашої душі із тіла і подальший її напрям. Загалом усі методи дуже схожі завдяки наявності в них певних чинників, які є обов'язковими. Я викладаю найдоступніший, як на мене, метод, яким користуюся сам - можливі варіації на тему. Але попереджаю, що астральний вихід - це завжди ризик, тому десять разів подумати, перш ніж відрізати, не завадить. Отож, астральним планом треба користуватися тільки в гарному розположенні духу і ні в якому разі не стомленому. Цей метод досягається вночі під час сну, але може бути зімітований під час дуже серйозної медитації-напівсну, що досягається завдяки масштабному досвіду. У будь-якому випадку вам слід зосередитися і серйозно підходити до цього або краще взагалі не підходити, бо можуть бути сумні наслідки. Коли ви зважилися спробувати, знайте, що вам потрібна неабияка витримка і міцна воля, оскільки з першого разу у 99% зі ста не виходить. Можливо, знадобиться тиждень, місяць чи навіть... Моя вам порада: якщо не виходить протягом тижня - забудьте, бо ви ще не готові. Сідайте краще за читання книжок духовного розвитку. Десь через місяць варто спробувати ще. Отже, починати треба перед сном: коли ви не проти заснути і перебуваєте при цьому в чудовій формі. Лягаєте, зосереджуєтесь. Ваше головне завдання - абстрагуватися, відділитися від тіла. Та ви про це не думаєте. Вам слід думати ні про що - зосередитися. Тепер ви будете відчувати, як вашою головою ковзає безліч думок, які ви пережили за цей день. Зосередьтеся, не звертайте уваги на них. Справа в тому, що сон знає свою справу - заплутати вас, щоби ваша душа працювала тільки на підсвідомому рівні, не контрольована володарем душі. Але нам це не треба. Ми зосереджуємося на тому, що хочемо подорожувати за допомогою нашої душі, не очікуючи при цьому на результат. Дуже скоро ви отримаєте відчуття, яке бажано запам'ятати. Для кожного воно буде різним, ви - не виняток. Наступного разу згадуйте це почуття, щоб увійти у транс. Тепер вам слід абстрагуватися від тіла і будь-яких матеріальних законів. Ви маєте зрозуміти, що нічогісінько, до чого ми звикли, там не існує. Зосередьтеся. Ваші заплющені (іноді - напівзаплющені) очі мають бачити не суцільну темряву, а щось інше - суто індивідуальний фактор. Це можуть бути кола та непропорційні об'єкти різного вмісту, тощо. Дуже скоро ви почнете відчувати, як тисне ваше тіло - його матеріалістично-кармічний тягар. Ваше завдання - позбутися його, звільнити тіло від розуму. Для цього вам слід придумати абстрактну ситуацію по звільненню душі - потрібно її спровокувати на свідомий вихід. Це можуть бути дерев'яні двері, які ви розчиняєте і в які заходите, спина іншої людини (обличчя надзвичайно важко будувати), яка є вами, після чого з тіла виривається інше тіло, вікно в залізну клітинку, після відчинення якого ваша душа вистрибує, сфери, кольори яких граються з вами, внаслідок чого ви прямуєте до них, тощо. Підберіть те, що прийнятно особливо для вас. Найпростіший метод - згадати "Матрицю" (не дивуйтеся прикладу, бо гарні фантасти завжди екстрасенси). А саме ті дірки, які були наявні на маківках Нео і компанії. Можна уявити (щоб було простіше), що дірка не ззаду, а зверху на голові, після чого домалюйте шнур, який вам подобається. З одного боку він приліплений до вашої макітри, з іншого - виривається у незримий простір. Ваше завдання - відділити шнур від тіла, винісши таким чином душу до іншого виміру. Контроль. Чим реалістичніші ви побудуєте образи, тим швидшим буде результат. Головне - позбутися тілесної ваги і відділити тонку матерію душі. Коли прокинетеся, подумайте над тими почуттями, які ви пережили до, після і під час (що згадаєте). Для цього не розплющуйте очі одразу, коли треба - запишіть. До речі, у людей, які забагато часу проводять у астралі, під очима з'являються сині мітки - мішки, схожі на фінгали. Це тому, що вони стомлюються. Коли стомлюєшся - наражаєш себе на небезпеку, бо стаєш більш вразливим - слабкішим. Слабкість може бути лише тимчасовою, але для когось або чогось цього може бути досить - душу пустять по периметру. Ніколи не забувайте, що завше слід знати міру. У будь якому разі, навіть коли ви не змогли сьогодні прийняти мою техніку відділення, не хвилюйтеся, оскільки завтра ви можете відкрити для себе інші методи (список рекомендованої літератури подано у кінці книги, що тримається на ваших руках).
178. Коли ви будете жити у позитиві, довкруж вас збиратиметься лише позитив, оскільки не буде негативної карми, що може до вас повернутися. Що я маю на увазі, кажучи "позитив"? Це коли ви житимете, не відволікаючись на будь-які негативні події особисто у вас чи у ваших знайомих. Коли ви не відволікатиметесь, у вас не буде негативних емоцій. Коли не буде негативних емоцій, не буде негативних бажань і ви житимете в позитиві. Уявімо ситуацію. В якусь частинку вашого життя закралася негативна обставина. Замість того, щоб скиглити, бідкатися і думати про це, треба зробити висновки і жити далі - повноцінним життям. Уявіть собі, що життя - це зубчики. Намалюйте собі (можна пофантазувати) зубчики, які зашкалюють як за шкалу "х", так і за "у". Тепер уявіть, що всі зубчики, які вище шкали "х",- це позитивні обставини, а ті, що нижче "х",- негативні. А зараз ми з вами прекрасно розуміємо, що треба позбуватися всіх негативних зубчиків під шкалою "х", що тягнуть наше чудове життя під землю. Тобто, коли у вашому чи якомусь іншому житті трапилася будь-яка неприємність, треба від неї абстрагуватися, роблячи відповідні висновки, і жити далі позитивно-повноцінним життям. А ваша шкала ніколи не має зашкалювати вниз. Це необхідно для того, щоб ви ніколи не витрачали дорогоцінну алюзію під назвою час, яка так потрібна вашій душі.
179. У цьому житті наша головна мета, окрім як продовжити свій рід, це досягнення духовної цілосності. Ми складаємося з трьох основних чинників: душа, тіло і мозок. Вони формують своєрідний трикутник, у якому ми живемо, бо знаходимось. Щоб відкрити у собі більшість сокровенних чакр, потрібно розвивати всього три якості: тіло, мозок і душу. Хоча це не так легко, як здається на перший погляд. Багатьом людям для розкриття бодай однієї ознаки необхідні тисячі перероджень. Як їх розвивати, самі знаєте: тіло - фізичними вправами або думками про фізичні вправи; мозок - читанням книжок (як у цьому світі, так і за його межами) або під час астральних подорожей завдяки спілкування з розумними істотами (одна з технік викладена трохи вище); душу - читанням книжок духовного вмісту (наприклад, езотеричного, оккультного чи релігійного характеру - різниці ніякої), завдяки досвідченим провідникам і контактерам або за допомогою астральних подорожей. Об'єднавши три складові у єдине ціле, ви досягнете єдності з природою. Досягнете єдності з природою - життя стане насиченим(-ішим), цікавим(-ішим) в усіх смислах цього слова, мислимих і немислимих проявах, і в той же час легшим. Коли буде легше - буде менше негативу. Пам'ятайте, що рай у себе і довкруг себе можете створити лише ви і ніхто інших. Моя сьогодні роль - розповісти вам про це. Моя роль завтра - врятувати вас. Моя роль післязавтра - відпустити вас у самостійне щасливе і, що головне, справжнє життя.
180. Секрет імені. Найбільший секрет у тому, що його немає. Бо в кожного своє ім'я. Позаземне ви навряд чи будете пам'ятати, проте кожна людина має земне ім'я, що змінюється після чергових смертей і народжень. Все полягає в тому, що треба визначитись зі своїм іменем, тим самим "закодувавши" себе на бажаний результат (окрім вашого імені це правило працює із будь-чим: футбольною командою "Бункер", хором дівчат у рожевій білизні чи назвою картини "Яйце і чудовисько"). Поясню на прикладі - адаптуєте для себе. Наприклад, мене звуть Сергій. Записую своє чудове ім'я на аркуші, даючи при цьому важливу настанову кожній літері. Пишу лише ті слова, які мають впливати на моє подальше життя.
С - сексуальність.
Е - ергономічність.
Р - результат.
Г - гей.
І - інфантильність.
Й - йолоп.
При цьому немає значення, якою частиною мови є слова, що виходять із літер вашого імені. Тут має значення лише те, якою частиною тіла ви думаєте, придумуючи характеристику вашому імені (хору дівчаток-лесбіянок, клубу "Інтелект еротичного самовдоволення"). Тому придумуйте характеристики і насолоджуйтеся - результат від цієї поради, як і багатьох інших із цієї книги, проявить себе надзвичайно швидко. Головне, щоб ви писали лише те, що важливе саме для вас, а не для столяра Степана із сусіднього двору. Рекомендую те ж саме проробити і з вашим прізвищем, прізвиськом. Ніколи не бійтеся експериментувати. Дуже навіть можливо, що завтра ви додумаєтеся до такого, до чого б ніколи не дійшов ваш покірний слуга. Головне, щоб ви час від часу продивлялися ваші записи, доки не запам'ятаєте. І час від часу зазирали у цю книгу - доки не зрозумієте. Після адаптування цієї справи для себе ви маєте результат, який не змусить вас довго чекати: як тільки вас (або вашу організацію "Ядрений кумпол") назвуть по імені, ваш мозок миттю зреагує, яким вам треба бути - він згадає потрібні якості. Все пройде на підсвідомому рівні за вищим гатунком. Хіба не цього ви жадали?
181. Ваша душа належить лише вам і нікому іншому. Тому нікого і нічого не бійтеся. Коли будете намагатися жити праведно і безкорисно, це вам окупиться сторицею.
182. Дивіться не на золото і ходіть не по золоту: дивіться крізь золото і йдіть із його допомогою. Не заплющуйте очі на те, що сиплеться з неба, проте й не робіть це метою власного життя. Дивіться не на речі, а крізь них. Дивіться не на предмет, а на його суть.
183. Те, у що вірите ви - є. Те, у що не вірите, не розумієте або до чого не торкалися - немає. Принаймні його не існує для вас тут і зараз. І, отже, може бути створене якщо не завтра, то сьогодні. Створене нічим іншим, як вашою уявою, бо вона дасть вам усе, до чого ви додумаєтесь.
184. Коли ви живете добре - вам нічого не загрожує. Коли вам нічого не загрожує - ви створили собі щит, який незрівнянно кращий за будь-який метал. Коли ви маєте щит, вам нічого не бракує. Коли вам нічого не бракує - ви на вірному шляху. Коли ви на вірному шляху - ви у єдності з природою. Коли ви у єдності з природою - ви маєте змогу стати всім, що є і що не є.
185. Не існує нічого однакового, бо до кожного індивідуальний підхід. Це те ж саме, коли хтось іде вибивати доріжки. Уявіть себе доріжкою. Ви лежите у купі з-поміж інших, але вибивати, тобто, навчати, вас будуть зовсім не так, як ваших колег.
186. З вашого дозволу повернімося до запитання, чому ви придбали цю книгу? Ви придбали її тому, що хочете впіймати життя за хвіст. У мене не залишається вибору, окрім як побажати вам щастя, але постає інше запитання: "Як можна впіймати те, чого не бачите?" А відповідь проста: "Ви лише уявіть!"
187. А щодо Кінця Світу... Ніщо ніколи не кінчиться, бо все ніколи не почнеться... Та ви не переймайтеся так - що буде - те буде... Як-то кажуть, поживемо - побачимо... Якщо доживемо...
188. НАМ СЬОГОДНІ НАПРАВО! ВИ ЧУЄТЕ МЕНЕ? НАМ СЬОГОДНІ НАПРАВО - ВИ ЧУЄТЕ...

© Автором твору "Книга Спасіння" є Олег Сірий і ніхто інший.
© Правом розміщення цього твору користується сайт godevil.hut2.ru і gak.com.ua.
© Розміщувати цей твір де-інде у будь-якому вигляді без згоди адміністрації сайту або автора, карається як земними, так і позаземними законами.
© Коректор - Людмила Сіра.
© Для зв'язку пишіть на upt_@ukr.net.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Не звертай уваги - бережи здоров'я

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© М.Гоголь, 14-08-2006

Шо би тобі написати такого піздатого?

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Вяцек Славів, 10-08-2006

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© svetakedyk, 07-08-2006
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.72871899604797 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …