Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50945
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 1193, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.220.131.93')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Псевдоеротичне хуліганство

Свобода вибору – кара невинних...

© Савур (а був колись Халва), 05-05-2006
Коли вина було випито рівно стільки, що зникли всякі комплекси і утруднення своїх відчуттів, Діва втратила свідомість. Трапилося це з вини півметрового вужа який вповз в кімнату з відкритого балкона. Швидше за все цей плазун жив в когось вдома, а потім взяв і втік (уповз) – самотньо йому мабуть у людей було. Чому він  вирішив, що саме в цій квартирі він знайде собі гарну компанію, - знає лише він. Та, що я про вужа? Я ж не зоофіл який!

Зловивши цього вужа і впустивши у ванну, я переклав тіло Діви з підлоги на диван. Але найжахливіше – я почав тверезіти, потроху почали повертатися комплекси і відчуття незручності. Довелося допити пляшку вина. Коли я знов сп'янів, то одразу звернув увагу на тіло Діви. Мене зацікавило, а чи все у Діви так ідеально як здається на перший погляд, може у неї накладні груди або розрекламований целюліт. Не соромлячись своїх діянь, я переконався, що у Діви дійсно ідеальне тіло. Також мені не було соромно через те, що я сумнівався у вроді Діви. Взагалі, я збудився так, що пора  було діяти. Тут тіло Діви несподівано повалилося з дивана. Я чортихнувся і вирішив пригадати всіх відьом, які мене могли  проклясти.

От так, поступово я знов почав тверезіти. І ось дійсно прокляття вино закінчилося, а я ще не задовольнив свою пристрасть. По міру мого отверезіння, мене почали переповнювати сумніви. Вони буквально розривали мене на частини, а я не міг ніяк зробити свій вибір:

«Не по-людськи якось!» (потрібно зробити вибір, потрібно зробити вибір - лунало в голові)

«Чого соромитися, кинути їй пару п@лок, щоб не непритомніла побачивши змію!» (потрібно зробити вибір)

«Привести б її до тями, а то з таким же успіхом можно і ляльку з секс-шопа мати!» (А якщо помилюся при виборі)

«А якщо вона, прокинувшись, не схоче кохатися? Краще вже ось так!» (потрібно зробити вибір)

«А раптом вона прийде до себе під час акту і в міліцію заявить!» (ну, обирай же)

«Ага! А потім я її взагалі ніколи ні трахну тому, що після пережитого я буду їй як брат!» ( я ненавиджу вибирати )

Все вибір наче зроблений - я нахилився до Діви і коли починаю цілувати, вона прокинулася, як в казці.  Спершу вона трохи почервоніла (значить вона ще тверезіше за мене), а потім запитала:

- Що трапилося?

Добре, що я казки в дитинстві любив:

- Ми грали з тобою в сплячу красуню! - швидко відповідаю я.

- Мені треба попудрити собі носик. - сказала Діва і пішла у ванну.

- Знаєш там той вуж. Але ти його не бійся, він зовсім безпечний. сказав я.

- Ти знаєш, я тоді до тебе в краще наступного разу прийду. - говорить Діва і йде.

«Йди, йди –, думав я, - наступного разу я тебе обов'язково трахну!»



Наступний раз. Вужа я віддав сусіду з верхнього поверху і домовився, що якщо у мене, що коли я ввімкну голосно музику,  це буде знак і сусід повинен  буде жбурнути на мій  балкон вужа.

Дзвінок. Відкриваю двері і трохи не їду з глузду, - переді мною стоїть одразу дві Діви.

- Привіт! Знайомся, це моя сестра…

Діви заходять в мою кімнату. І все ніби чудово, але сусід щоб краще чути, (чи бачити) що відбувається у мене перехиляється через підвіконня. Звичайно ж, він впав. Ефект був той самий, що і від вужа, - дві Діви лежать на підлозі, обидві непритомні. Я знову згадую, хто мене міг проклясти. І знову стою перед вибором:

«Трахну Дівочку!» (знову вибирати, і за що мені таке покарання?)

«Потрібне спуститися вниз, взнати чи живий сусід. Може швидку викликати треба?»

«Трахну сестричку!» (тільки б не помилитися)

«Бігом! Вниз! До сусіда!» (вибрати, потрібно вибрати)

«Трахну обох – по черзі!» (хоч раз вибери без істерики)

«Спочатку Дівочку, а потім сестричку її!» (ну визначайся)

«Ні! Спочатку сестричку, а потім вже Дівочку!» (точно?)

«…а потім сусіда!» (упевнений?)

«Сусід!!! Обох!!! Дівочка!!!» (А може зробити вибір навмання? А може не треба? Навмання або ненавмання? Знову вибір? Я вам не казав, що ненавиджу обирати)

Я обіймаю Дівочку, цілую. Вона розплющує очі:

- Там людина впала з балкона! Що з ним! Потрібно терміново піти туди, може йому допомогу треба надати!

«Ну іди, я тебе в наступного разу вже точно трахну! І сестричку свою прихопи заразом!»



Ще один наступний раз. Ми з сусідом йдемо на „пташиний” базар купувати вужа. Той здох, волею випадку, опинившись якраз між землею і тілом сусіда, коли той впав. Зараз ми купимо вужа і коли увечері до нас зайдуть сестрички, нікуди вони від нас не подінуться.  Нам підказують, де продаються вужі і ми швидко знаходимо продавця. На прохання продати вужа, я чую:

- Вужа Вам! Вужів у нас багато! Дивіться скільки! Вибирайте будь-якого! Вибирайте! Вибирайте!

„Вибирати? Схоже, я знову залишуся без сексу!”

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

стара казка на новий лад

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Кока Черкаський, 05-05-2006
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.69326591491699 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …