Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2536
Творів: 45785
Рецензій: 89579

Наша кнопка

Код:



Рецензії

[ Без назви ]

(Рецензія на твір: Казка про Казкаря, автор: Viktoria Jichova)

© Avtor, 19-01-2018
Почитав Ваш відгук на поезію Михайла і довго чухав потилию. Вже соррі, що Вам це пишу. Але ж Ви маєте пам’ятати, що я на цьому сайті bad man. Така вже натура. Не можу змовчати, якщо бачу десь несправедливість (постійно за це отримує. Але то не лікується). Шановна Вікторіє, ну до чого цей егоцентризм? Ти мене прокоментував, а я тебе ні. Одразу треба з’ясовувати стосунки. Ну що за дитячий садок? Особисто мені автори, які викладають свої твори, але не відповідають на відгуки рецензентів хоча б мінімальним "дяка" здаються чваньками. Викласти своє ж у них час є, а 5 хв. на спілкування з рецензентом - ні. Як би сказав Станіславський - не вірю:)
Ми розуміємо Ваші трабли. Але невже Ви думаєте, що в інших авторів їх немає? Що вони сидять на хмаринці, обіймаючи музу і день та ніч строчать свої шедеври. Вони теж не харчуються святим духом і їм доводиться добряче вкалувати. А ще у них є родини, господарство і непередбачувані ситуації, які не дають їм писати тоді, коли хочеться. Такий допис не надто справедливий до інших, вони теж працюють і мають купу проблем. Я розумію, жіночка Ви емоційна, але не можна так, не можна!
З Ваших слів виходить, що Ви стежите за тим, хто пише Вам реци. Отже, все ж знаходите на це час. А на відповідь - ні. Дивно... Ви мали час написати ту претензію Михайлу. Тільки звичайна подяка забрала б набагато менше часу.
А чому не подивитися на ситуацію з іншого боку. Може, у Михайла теж цейтнот і він так обклався роботою, що зовсім не має часу вам писати? Хіба не можна припустити подібне?
Колись один розумний дядько, шпетивши мене за роздолбайство, цитував класиків: "Захочеш - знайдеш час. Не захочеш - причину". Ось так)
Якщо знайдете час, то можете обуритись і дуже мене посварити за пхання носа в чуже просо. А не знайдете - можете не відповідати. Міністерські справи не чекають, я розумію. А я не образливий:)

Бачите, у Вас безліч енергії, яку варто було б направити у потрібне русло. Не витрачайте час на сварки зі мною. Не я Ваш основний ворог, а Ви сама. Не потрібно протиставляти себе іншим, вважаючи, що їхні проблеми дрібніші, а життя - легше. Якщо для Вас і досі важливий цей сайт, якщо Ви вважаєте його авторів друзями, то не будьте для них безмовним профілем, згадуючи про їхнє існування лише коли погано Вам. Витратьте хоча б 5-10 хв.на тиждень на спілкування з ними, дайте зрозуміти, що вони теж для Вас важливі. І буде Вам щастя.
Можете не завдавати собі клопоту мені відповідати. Краще зверніться до творчості того ж Михайла і напишіть йому справжню рецу. Повірте, це займе менше часу, ніж вишукування і перерахування моїх вад. А користі з цього буде більше:)

© Avtor, 22-01-2018

ПС: і ще забула додати, що, мабуть, Вам, Авторе, потрібно дуже подякувати моїм язичеським богам, що дозволили мені цими вихідними трішки часу для ось такого незвичайного спілкування. В інакшому випадку би була зі мною (як це сказала одна із Ваших особистостей) - "мертва стіна", що ж надалі і буде.

© анонім (213.220.231.—), 22-01-2018

А "ми" - це хто? Група, зграя чи стадо, чи, може займенник "ми" Ви, Авторе, використовуєте у якості "pluralis majestatis"? Чи то, не дай Боже, відбулося якесь раптове й загадкове розмноження Ваших особистостей, Авторе? Ну, тоді мені не дивно, що стільки ролей і посад займаєте - окрім Господа та інших, ще й лікаря-психіатра, чи то пак "психотроника-екстрасенса", що на віддалі діагнози вміє ставити. А знаєте що, шановний Автори та всі решта Ваші роздвоєні та розмножені особистості (справді не знаю, скільки їх у вас)? Маю ідею: якщо у вас такі феноменальні здібності, то що ви ще забули на ГАКу? Біжіть, людям прямо в польових умовах Добро проповідуйте, радьте їм, як славними та успішними стати. Ви ж знаток, ні? Невже такий чудовий життєвий шанс дозволите всім вам пропустити? Бо щось, бачу, засиділися ви тут, на ГАКу, що аж чимось дуже специфічним чути стає.

© анонім (213.220.231.—), 22-01-2018

Якщо то Ваша з Михайлом приватна розмова, то навіщо Ви публікуєте її на сайті, де прочитати і відгукнутися може кожен? Чи не логічніше було б написати йому в приватні повідомлення?
Зовсім смішно читати ваші закиди щодо моїх заздрощів вашій кар'єрі. Навпаки, я співчуваю. Ви займаєтесь тим, до чого не лежить душа, бо не змогли знайти свого місця в літературі. Зараз у Вас не вистачає на літературу часу і Ви зриваєте своє зло на інших. Саме цим пояснюється ваш емоційний закиди про графоманів і великих літераторів (цікаво, про кого Ви? Може, перерахуєте прізвища? Особисто я ніколи подібним не хвалився). Не потрібно заздрити тим людям, вони заради літератури відмовились від кар'єри в інших професіях. Бо всидіти одразу на двох стільцях не завжди вдається
Але кожному своє. В них одні пріорітети, у Вас - інші.
Те, що у Вас не так катастрофічно з вільним часом ми вже довели. То ж бажаю вам усіляких гараздів. Перш за все душевної рівноваги. Без образ:)



© Avtor, 21-01-2018

Авторе, самі ж нариваєтеся - хочете, аби я була хамкою? ОК, нєма проблєма. Сподіваюся, що не чекаєте від мене, що коли я жінка, то не можу за себе постояти. Але перед тим, ніж стати хамкою, скажу ще таке: не знаючи причини, не варто третій особі встрягати у відносини двох інших осіб, котрі цієї третьої особи стосуються як "не приший кобилі хвіст".
Отже, я хамка? Правильно, я можу бути і хамкою - як для кого. Порядним людям не хамлю, лише тим, хто собі дозволяє надто багато. Бо і справді, яке Ваше собаче діло до того, що я пишу Мішові, які в мене з ним відносини і т.д.? І наостанок (як кажете самі) - Ви - на стороні і все бачите, телепате, ясновидцю та пророче Ви наш незамінний та всюдисущий, великий інквізиторе та учителю мас, цензоре та найвищий моральний наш авторитете - все Ваше пильне, невсипущє око видить - тож, якщо покоротше - стоїте на стороні, то й залишайтеся собі на стороні і не пхайте свого довгого носа туди, де Вас це не стосується. Ясно? Бо іншого разу я вже не буду брати огляд на дипломатію (і мені пофіг, як собі хто що про мене подумає - соромитися мені немає за що) і пошлю Вас там, де і належить (не бійтися, можу і на мат перейти, якщо ситуація цього вимагатиме - не такий я вже і сноб). Ич, кар´єру я будую - завидки, мабуть, стало, чи що, Авторе? Та краще такою "кар´єристкою" бути і бути чимось суспільству, де живу, корисною, ніж здобувати п´ятихвилинну славу і хизуватися тут на сайті (як це дехто робить), викрикуючи саморекламно, що я - о, люди, чуєте мене? - я великий Письменник чи Поет, Літератор майже чи не з Пулітцерівською нагородою (а насправді - один із проф-писак-графоманів з ледве однією книгою, котру й купувати ніхто не хоче, навіть зі знижками). Увага! Останнє не стосується тих (здебільшого скромних) авторів-особистостей, котрі на почесне звання справжнього літератора справді заслуговують.

© анонім (213.220.231.—), 21-01-2018

Пані хамка. Не знав. Я вас не обзивав і з вами на ти не переходив. Невже вас так зечепила правда? Жодної сварки я не провокував. Це ж ви виклали на сайті на загал той допис. А я прочитав і обурився. Пані не має часу відповідати на реци, але в неї повно часу зі мною сваритися. Парадокс. Уявіть, скільком читачам ви б могли за цей час відповісти, скільки рецензій написати...
Насправді вам бракує не часу, а бажання. Послухати вас, то інші автори просто б'ють байдики, від нічого робити одне одному пишуть. Інша справа ви - дуже заклопотана пані.
Якщо я правильно все розумію, то ви не просто заробляєте на шматок хліба, а будуте в тій галузі кар'єру. А я люблю літературу, тому я тут, тому підтримую авторів, які цього варті.
Ви ж просто виставляєте твори, не бажаючи звернути увагу на роботи інших гаківчан, яким теж не просто, кому б теж не завадила ваша підтримка. Ще й вимагаєте від них рец, називаючи несправжніми друзями. Вже вибачте, але зі сторони це виглядає дуже негарно

© Avtor, 20-01-2018

Комусь, бачу, треба конче розваг на сайті, бо, як вже не раз підтвердилося, для отого когось найкраща розвага - це спровокувати напад та сварку за принципом "розділи й володарюй".

© анонім (213.220.231.—), 20-01-2018

Щось забагато повноважень Ви на себе взяли, самозваний вихователю та суддя. Ну, і справді, навіщо я зараз свій час витрачаю на якогось провокатора-тріпла, що повсякчас встрягає у чужі розмови? Дивися-но, воно має безмежне нахабство вже й за інших розписуватися, начебто ГАК та його авторів собі присвоїло.

© анонім (213.220.231.—), 20-01-2018

Знаменита жіноча логіка. Мені всі винні, але я не винна нікому. Не шукайте винних і не вимірюйте рівень дружби регулярність рец. Ви відлякали людей своєю мовчанкою. Кому приємно спілкуватися з німою стіною?
Я не наймався в захисники Михайла. Ми з ним не настільки кумплі. Але він інтелігент і не скаже, що ви ПОМИЛЯЄТЕСЬ, поводитесь надто егоїстично. А я скажу. Бо хтось має Вам це сказати

© Avtor, 20-01-2018

Ну-у, якщо не Господь, і навіть не суддя в останній інстанції, то й не Вам сповідатися буду. А за Михайла не переживайте, наскільки знаю, заступника чи замісника ще, здається, не наймав.

© анонім (213.220.231.—), 20-01-2018

Ну що Ви. Я лише скромний спостеріг зі сторони. А зі сторони, як то кажуть, видніше.
Ви ж знайшли час мені відписати. Отже, у Вас розписана не кожна
хвилина. Справа радше у відсутності бажання комусь відповідати (якщо це написала саме Віка)
То до чого висловлюєте Михайлові ті закиди ревнивої поетеси? Вимагаєте від нього те, чого не хочете йому дати самі (я про реци)
Краще видаліть той допис, доки його не побачив Михайло. Навіщо даремно засмучувати чоловіка?

© Avtor, 20-01-2018

Авторе, Ви xтo - пан Господь?

Vika

© анонім (213.220.231.—), 20-01-2018

  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.3738169670105 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Ірен Роздобудько «Прилетіла ластівочка»
Ми знайомимося з 99-літнім чоловіком – містером Ніколасом Леонтовичем (Ніком Лео) – у домі для людей …
Перехрестя жіночих доль крізь століття
Саме так можна коротко описати події  книги Наталії  Тисовської «Київські канікули». Кмітлива американська …
Що може бути ніжнішим за «Ніжність»?
Шеф Наталі мав звичку щоранку читати у словнику визначення якогось слова. Коли вона увійшла до кабінету, …
100 історій про дівчачу силу
Книжка, яка надихає неймовірно велику кількість дівчат і жінок, дає змогу повірити в себе, своє покликання, …