Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2462
Творів: 44108
Рецензій: 86035

Наша кнопка

Код:



Рецензії

[ Без назви ]

(Рецензія на твір: Журі конкурсу маленьких історій, автор: zaaavtra)

© Avtor, 11-02-2017
Шановні автори і гості сайту. НЕГАЙНО припиніть ці смішні дитячі розбірки. Не кидайтесь взаємними звинуваченнями і не робіть поспішних висновків. Хтось же має бути розумнішим. Невже ми дозволимо перетворити ГАК на сайт, на якому не хочеться друкуватися?

Василю, наразі я не бачу таких,які ображають і підтримують одночасно.
ну і вивести в топ - хіба це суттєво? хто захотів побачити, чи захоче, той і так оголошення побачить. а хто ні то ніякі топи не допоможуть.
а собисто мені яка з тогпу користь? , я не для себе організовую конкурс. а для реанімації сайту і для адекватних авторів, що хочуть підтримати цю ініціативу. тому з конкурсом -- вже як вийде. насильно нікого не примусиш. якщо автори несвідомі, то хоч як не прикро, але нудьга та скніння залишиться саме їхнім вибором.

© Яна Устимко, 12-02-2017

Яно, я з дівчатами сперечатися не вмію))) але чи не думаєте ви, що для вас було би більше користі, якби всі ті ваші вболівальники, які на цьому творі вас підтримували у суперечці і закликали не писати сюди рецензій, підтримали рецензією ваш конкурс? Між іншим колись, коли на гаку оголошували конкурс - це оголошення потрапляло в топ. Принаймні я так пам'ятаю. А то дивіться - наче б то вас підтримують, а на іншій рецензії - вас ображають, і зовсім ніхто не хоче вивести в топ ваш конкурс. Оце те, про що я кажу. Тут ведуть якісь підпільні війни у відгуках, замість того, щоб підтримати те, що може бути для них цікавим. Василь

© анонім (46.119.114.—), 12-02-2017

сварки і справді зайві. а от дискусії корисні. головне - не перехрдити з предмету дискусії на особистості.
ну і аж ніяк не погоджуюся з фразою василя "лише пишучи твори і рецензії на твори, які вам цікаві, вам вдасця покращити власну літературну майстерність та знайти однодумців. " бо це неправда. за час саврок я написала верлібр і три вірші. один з яких для дітей) і не сказала б, що написала примітивно)). та що, звиняйте, але ця василева сентенція сумнівна).

© Яна Устимко, 11-02-2017

Не такі вони вже й сварки. Нічого страшного в більшості випадків я не бачу. Комусь не подобаються критичні рецензії - то він коли-небудь дочекається схвальних.
Використовуються недипломатичні слова та мовні звороти? То обходитимемо їхніх авторів десятими дорогами.
Модератор повинен бачити, що є зайвим у творчому процесі.
Коли виникає сварка, непорозуміння тощо, і є бажання втрутитися, то будь-ласка. Під тією так "рецензією". Квадратиків для відгуків достатня кількість.

А немає чого робити у галузі цього мистецтва, то можна читати та писати. Писати твори для себе, а наразі - і для конкурсів :)

З пов., О.

© Олександр Ман, 11-02-2017

Олександре, звісно, я написав це не для рейтингу. І розумію, що в тому, що відбувається, є і моя провина. Коли я радив відродити традиції сайту, то не мав на увазі цю єдину, за якою ніхто тут не сумує - сварки. Якщо я когось навмисне або ненавмисне образив, то соррі, шановні. Сподіваюся, інші мене підтримають і нарешті вгамуються. Дійсно, все це зайшло надто далеко. Це літературний сайт. За цими безкінечними розбірками ми відволікаємось від головного - творчості.

© Avtor, 11-02-2017

Василю, питання не в тому, кому і на що писати, а в тому, чи є формально рецензією те, що продукується і поширюється на сайті. Досить часто - ні.
В даному випадку я бачу скоріше вигук, команду щось робити, аніж рецензію.
Можливо, я проявляю схильність до педантичності.
Можливо, і справді можна писати заклики з каплоками.
Тоді вибачайте.

© Олександр Ман, 11-02-2017

Народ, просто пишіть рецензії на ті твори, які вам цікаві, не думаючи про топи, рейтинги і таке інше. А не сваріться у відгуках на твори, які вам не цікаві. І всі будуть щасливі. Пишучи рецензії на твори, які вам цікаві, ви зробите приємне собі, автору твору, а там гляди і рейтинги зростуть. Хоча це зовсім не важливо, бо вони на пару днів і всі забудуть. Лише пишучи твори і рецензії на твори, які вам цікаві, вам вдасця покращити власну літературну майстерність та знайти однодумців. А псуючи стосунки один з одним, сварячись через те, хто де пише рецензії, ви робите неприємно собі, і тому, кому нахамили, і людям не хотітиметься більше заходити на цей сайт.
вася-вася, для тих хто ще пам'ятає мене, гаківського ветерана

© анонім (46.119.114.—), 11-02-2017

Тролю, "автор", тобі хтось слово тут давав, чи ти, як надоїдлива муха будеш до кожного чіплятися.
Запам'ятай: Ти тут - прикра випадковість. Як прийшов, так і підеш за вітром.
Не лізь не в совою тарілку. Іди десь у Поетичні майстерні, там склоки і цькування вітаються. Іди. Іди. Іди звідси!
З сумнівною повагою
Ігор Стожар.

© анонім (46.201.126.—), 11-02-2017

Не хотілося би вказувати пальцем на того, кому треба бути розумнішим.
От скажіть, нащо Ваша оця Ваша "рецензія"?
За їхньою загальною кількістю Ви вже посіли перше місце.
Я намагаюся вивільнити третє, на якому опинився я.
Тут є автори, рецензії яких були би справді важливими.
І мені також не хотілося би вказувати пальцем - ні на Вас, ні на них.

З пов., О.

© Олександр Ман, 11-02-2017

  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.3048939704895 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Людина і Зло: «Концерт пам’яті янгола» Шмітта
Нещодавно у «Видавництві Анетти Антоненко» побачила світ нова книжка малої прози Еріка-Емманюеля Шмітта — …
«Україна 2030»: Пан або пропав
Очевидно, будь-яка нація, яка здобуває незалежність і власну країну, має ухвалити принаймні приблизний …
Риб’ячий жир «Чорного лебедя»
Зазвичай, коли потрібно проаналізувати якесь явище, книгу в тому числі, то починають із контексту. Передумови …
Допоки ми дихаємо, вихід є: Нік Вуйчич «Життя без обмежень»
«Допоки ми дихаємо, вихід є» — безсумнівність та актуальність цього твердження доводить власним життям …