Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2687
Творів: 51072
Рецензій: 95794

Наша кнопка

Код:



Рецензії

ВАША ЛЮБОВ

(Рецензія на твір: Божевільня (ІІІ), автор: Сергій Двірний)

© Володимир Ворона, 26-09-2015
до суржика Вам же й вилазить боком, пане Сергію. Можливо, Вам особисто сам по собі суржик вже є найвищим проявом гумору, але ж Ви пишете для інших. Самоцінність черкаського, очевидно, суржика не те, що сумнівна, а взагалі нульова, як і будь-якого іншого, до речі. Ви тими своїми "ни", "викобелюйицця", тощо так "увльичьонно"(!) захопилися, що саму ідею твору, суть його, цимес, як каже Юрій Кирик, обсадили немов колючим барбарисом. Ви десь там, за густими колючками свого суржика куліш-ідею готуєте, нас запрошуєте скуштувати, але продертися крізь той "барбарис" ну, неможливо ж просто! Пахне смачно і з автором охота познайомитися, але лізеш-лізеш, на кожному кроці чортихаєшся і вже гадаєш: воно мені треба? До того ж, і говірки такої не чув: що воно за "ни"? Ви марно не прислухалися до порад Михайла Нечитайла в його рецензії на Ваш попередній твір. Мало того, що МН один із кращих авторів тут, так він ще й безперечно найкращий рецензент ГАку. Лишень зверніть увагу, як МН безпомилково визначає суть твору, його сильні чи слабкі місця - лишається тільки по-доброму заздрити чи захоплюватися. Тому, зважайте на дружні поради ГАківчан, інакше для Вас же втрачається сенс викладати тут свої твори, розумієте? Просто не буде рецензій.
Не подумайте, що я Вам зверхньо на щось вказую чи бажаю поглумитися - нічого такого! Ви чудовий автор, але зациклилися на тому суржикові. Ви свій твір, як мені здається, перш за все, чуєте і бачите, але ми мусимо спочатку його про-чи-та-ти! Можна один раз посміхнутися з того "ильиминтарно", та й то не кожному, бо воно суперечить самим основам українського словотворення, а тут - суцільні хащі... У всьому має бути межа. Повірте, колорит черкаського суржика збережеться навіть, якщо Ви залишите лише 10 відсотків цих "перлів", прости, Господи! Тут, на сайті, є один чудовий автор - Владислав Івченко, талант безперечний, але надміру захоплений ідіоматичними виразами от, як Ви - суржиком. Почитайте, можливо, легше буде Вам зрозуміти про що я веду мову.
До Ваших "Словарів" допишу кілька рядків - почитайте, бо тут повертатися якось не в тему.
З повагою та побажаннями успіху - ВВ.
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.78090810775757 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …