Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2550
Творів: 46221
Рецензій: 90327

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Кому допоміг ГАК?

(Рецензія на твір: Як ГАК допоміг розвинути таланти і знайти себе, автор: Олександра)

© Надія, 23-12-2011
.
Років десь півтора тут були цікаві автори. І де ж вони? Карпового та Татчина розкручують, співаючи і декламуючи на людях Капранови.( Не без своєї вигоди), бо люди приходять послухати це на концерти.
Чи Татчину і Карповову від цього добре? Може, бо є хоча б слава.
Але Карповому чомусь відхотілось вже писати і бути на сайті, Татчин теж уже на реци не відписує чомусь. Ну добре, цим двом допомогли.
На решта, як відповів мені пан Валерій, вони не мають часу, звертайтесь до Олександри.
Олександра - дуже старанний адмін, розумна, і ГАК мав би процвітати за її керування , якби вона мала таку можливість. Добре, що склали альманах, будемо ще складати.
З цієї розмови я винесла для себе одне - хочемо, щоб нас читали - треба писати, хоч би й сюди. Все одно хтось прочитає і помітить, не обов;язково власники сайту і модератори. Нам добре, що хоч є ГАК, наприклад раніше й цього не було.
А кому дякувати? Насамперед собі, що ми такі є і хочемо писати, як не на цьому, то на других сайтах пробились би. Ну а по - друге звичайно, власникам сайту за місце для розміщення творів і за толерантність.

Хіба що ось , що я накопав:
==============================
Коко, вам має бути соромно
(Рецензія на твір: Сповідь фетишистки, а не лезбіянки, автор: koka cherkaskij)

© Невідомий поет Рабінович (62.221.51.—), 21-09-2009
Здається, ваш статус і досвід не мають дозволяти подібних дешевих витівок. А досвід наших читачів має навчити, що подібні виливи краще ігнорувати, ніж вступати у суперечку. Зупиніться, будь ласка, шановний Коко! Ви ж нормальна людина!


Відгуки на цю рецензію

3. Це адміністрації сайту має бути соромно, що тут ДОСІ всілякі уроди мають можливість анонімно ображати зареєстрованих користувачів і провокувати скандали;

© koka cherkaskij, 21-09-2009

1. Так, я нормальна людина. Зі своїми особливостями, які у кожного свої.
2. Що я зробив "не так"?По-вашому? Я написав поганий твір?

© koka cherkaskij, 21-09-2009
=============================================

© koka cherkaskij, 29-12-2011

І ще, "Надю", щось я не пригадую, аби ви особисто мені казали не писати про онаністів та підарасів :)
У Рецензіях та Відгуках на ці два вірші Вас під іменем "Надія" НЕМАЄ!
Отже, постає справедливе запитання: під чиїм іменем Ви писали відгуки та рецензії, га? В принципі, я здогадуюся... як і раніше здогадувався...

© koka cherkaskij, 29-12-2011

Надійко, терміново покажітся колегам - у вас роздвоєння особистості. Бо Ви вже не пам"ятаєте що Ви самі ж писали:"А авторам стало не вигідно сюди кидати тексти. Вони тут їх просто засвічують, тоді як в інших конкурсах потрібно, щоб твір ніде не світився і тоді мають шанс щось виграти."

Я цілком погодився із цим Вашим твердженням, а Ви відразу мене ж починаєте осуджувати за те, що я погодився із Вашими висловлюваннями.

Я цього не розумію. Хіба що дійсно у вас роздвоєння. Або навіть розтроєння.

От. А "клички", щоб Ви знали, то у тварин, а не у людей, тим паче, не у митців. І те, що за слово "Кока" у ваших краях мужики дають по морді, зайвий раз підтверджує те, що ви з якоїсь англомовної країни. Бо українською мовою "Кока" - то просто "Кока", без усіляких двояких-трояких трактувань. А що там це слово означає англійською чи якоюсь іншою мовою - мені начхати. Це не мої проблеми.

© анонім (77.121.194.—), 29-12-2011

Кока, я вже вдруге жалію, що входжу з вами в розмову. Ніби й правильно ви кажете - але з одного боку.
хто хоче - кидає твори. хоче - ні . Хтось вас примушує то робити? Чому би не згадати, скільки людей вивів ГАК в люди, і вас теж?
ГАК і його організатори зробили багато корисного. Що ж зробили ви?
Я писала зауваження, щоб щось поправити - ви, щоб то все спровокувати.
Так, вони вас не поважають. Але хто робив для вас спеціальні провокації? Хто писав віршики про онаніста і підараса? Ми ж вам казали - не пишіть того.Не кажучи вже рпро вашу кличку КОКА - як би в нас хтось сказав хлопу -той би в морду дав. Але то теж ваша справа.
Я все думала - ну чого вони вам не довіряють? Але поспілкувавшись більше, я й сама вам не довіряю. Вам щось скажеш не так - ви шукаєте на ту людину компромат, наприклад що я з Сан - Франциско.
А вони мужики, кока. Ім скажеш в приватній бесіді то не казати, вони і не скажуть, сперечались би ми потім чи ні.
І провокацій проти вас спеціально ніхто не робив. Вони би до того не опустились. Просто ми сперечались всі, часом з матюками. Киця не вижила морально після того, вас теж не поважають вони, не мені судити чому. А їх поважають, і мене поважають - більшість От і вся різниця.
Дякую за розмову, кожна розмова корисна. А я вертаюсь до тих, кого поважаю.
Надія

© анонім (178.94.55.—), 28-12-2011

я не вболіваю за ГАК. Раніше вболівав, зараз - ні. Дійсно, маєте рацію, що сюди твори кидати невигідно, бо вони лише даремно "світяться". Альманахи не друкуються, реальних зустрічей, окрім лише як на якихось фестивалях, нема. Нема стимулу, нема науки, нема перспектив. А служити підставкою чи п"єдесталом для вічних "золотих творів" кому хочеться?

© анонім (77.121.194.—), 27-12-2011

А авторам стало не вигідно сюди кидати тексти. Вони тут їх просто засвічують, тоді як в інших конкурсах потрібно, щоб твір ніде не світився і тоді мають шанс щось виграти.
Якби хтось хотів підняти рейтинг ГАКу, він би просто звернувся до нас, авторів, і поговорив би, що можна зробити. Всі би поговорили, якби відчували, що вони для когось важливі. А то я не впевнена, що навіть Карповий і Татчин задоволені, що їх розкручують ( або не повністю задоволені)

© анонім (178.94.114.—), 27-12-2011

Ось дивіться - що ми хочемо, як самі нічого не робимо. Я не літератор, але написала пару рец на ті твори, які були мені цікаві. Чого б це не зробити наприклад вам? Вам набагато більше є що сказати початківцям, якщо так вболіваєте за ГАК. Я, правду кажучи, не розумію початківців, які кидають сюди свої твори, а самі реци не пишуть.
Хто ж буде реци писати? Тоді й справді треба сюди якусь Кицю, щоб вона познущалась з них і їх розізлила? Але, з другого боку, тих авторів і жалко, бо не всі, такі як я, що боролась з нею і прогнала врешті? Інші можуть просто звідси піти. Отже, не такий буде й високий рейтинг.
Насправді, думаю, рейтинг тримали автори - ті, яких ви згадували і не згадували. Але, ви ж самі кажете. що тоді жось вигравали і було цікаво.
Що сікавого тут наприклад Камаєву чи Мусаковській чи вам? Щось вам тут світить? Мені ще трохи цікаво, наприклад складати альманах.
А Капранови розкручують тільки Карпового і Татчина. Рейтинг ГАКу відповідно низький і я не бачу, щоб хтось цим переймався. Може, їм цього ГАКу вже й не треба.

© анонім (178.94.114.—), 27-12-2011

просто зараз віднедавна принцип індексації у пошукових системах трохи змінився :) вищий рейтинг отримують сайти не за кліки ("хіти"), а за осмисленний текст ( т.зв. SEO). Тому зараз скандали не надто впливають на рейтинги. Відповідно, і скандалів на ГАКу поменшало - бо це вже не є вигідним. І Тарас Шевченко-Задунайський розвіртуалився :)

© анонім (77.121.194.—), 27-12-2011

Тоді навіть боюсь подумати, хто така Мирослава. На кого ви натякаєте?Якщо це найнята Киця, і це дійсно було вигідно, то чого ж вона пішла?
Якби це було так вигідно, то з;явилося би і тепер ще з десять Киць і ніхто би їх не прогнав.
Мені здається, що Киця ( або її образ) вже всім надоїла, і тому самозліквідувалася. Але можливо, тут все заплутаніше -діють масонські групи або західний шпіонаж?

© анонім (178.94.114.—), 27-12-2011

Раніше рейтинг ГАКу залежав від кількості заходів на нього упродовж доби. І найлегше було підняти рейтинг не кількістю та якістю творів, а роздуваючи тут скандали, щоб учасники сварилися між собою і якомога частіше писали відгуки. Кожен відгук - це "хіт". Тому в часи скандалів рейтинг ГАку дуже зростав. А від рейтингу залежить і заробіток на баннерній рекламі, І авторитет засновників ГАКу - аякже, один із найвідвідуваніших літературних сайтів укрнету. :)

© анонім (77.121.194.—), 27-12-2011

І при чому тут Сан -Франціско? То ви занадто багато знаєте, тільки не попадаєте). А хто це пише? Як я пишу, то підписуюсь. Кока, то ви?
Я вже не прошу вас сказати, що там в вас було з Капрановими, то ваша справа. Скажіть хоч, хто така Мирослава.
Надія

© Надія, 27-12-2011

Аякже.) Я його сестра -близнючка. А ви хіба не знали?

© анонім (178.94.114.—), 27-12-2011

Надю, як для лікарки із провінційного СанФранціско, ви занадто багато знаєте :) Ви, часом, не є сестрою Тараса Шевченка-Задунайського?

© анонім (77.121.194.—), 27-12-2011

Або можете не відповідати, я й так знаю, в чому справа - вони вас не беруть чомусь у свою ВІП - поезію.
А раніше ви дружно жили. Чи то не їхній був ГАК?

© Надія, 27-12-2011

Відповідайте, Кока, бо то я вам написала.

© Надія, 26-12-2011

Знаєте, Кока, я ще інколи пишу сюди, бо хочеться підтримати Капранових. Вони прикольні дядьки, і принаймні, завжди веселі, щось роблять і не корчать з себе ображених Монте -Крісто. Я теж стараюсь, щоб моє життя не залежало від моїх емоцій.
Чи ви з Капрановими посварились?

© анонім (178.94.163.—), 26-12-2011

Останній коментар мій.
Кока, ГАК ще є. Його використовують, так, інколи не хочеться сюди писати.
А чому багато не пише сюди - я не знаю. Знаю, ви ображений,і не пишете, але всяка нечисть вроді Киці пощезала, і це добре. Чому не пише Карповий - він зажорстокий, щоб комусь це пояснити.. Татчин інколи тут буває. Ну, і ще в мене тут є пару друзів. Так що заходьте, провокацій зараз немає.

© Надія, 26-12-2011

А хто така Мирослава? Це та Скажена Киця чи якась інша?

© анонім (178.94.163.—), 26-12-2011

Завдяки ГАКу я вперше отримав міжнародне визнання (Польша, Росія, Канада, Німеччина); на шару надрукувався у двох гаківських альманахах (хоча скідьки бензину було потрачено на дорогу до Львова і назад!); подружився із талановитими митцями КамЮ, ОБережним, Олексієм Тимошенко, Ігором Скрипником, Владюшею Бар-Кончалабою, Антоном Санченком, МИРОСЛАВОЮ! Отримав за перемогу у конкурсі нагороду (книгу з автографом) з рук самого Анжея Сапковського, потім списався з ним, завдяки чому моя книжка вийшла друком у Варшаві... і таке інше. Жаль, що на ГАКу почалися свого часу масовані провокації і все гавкнулося.

© koka cherkaskij, 26-12-2011

Я хотів сказати - добре, що був ГАК!

© koka cherkaskij, 26-12-2011

фігня ця каптча. Поки пишеш відповідь - вона застаріває, і текст у вікні накривається жіночим мідним тазом.

© koka cherkaskij, 26-12-2011

Привіт, Кока ! Це дійсно є Гоголівська Академія, а не інститут благородних дівиць. Коли ми тут воювали з хамством і нецензурщиною допомагали нам наші патрони?
Де там, вони спостерігали або сміялись десь собі нишком.
А тепер хочуть, що ми їх тільки хвалили. Ми вже тут скільки разів захищали свою позицію у рецах?
Вони мені в принципі, й непогані, принаймні, не гірші за інших, і коли треба буде, їх похвалю. От альманах ми випускаємо, може видадуть колись. І взагалі до мене вони добре ставляться, і в редколегію взяли, тож я думаю, мені краще вже помовчати.
Тим більше, що я вже все сказала, що хотіла сказати їм, щоб не задавались. Це з саме іншими словами їм сказали й інші, так що нема чого тут лестити.
Все таки ми тут, нас ніхто звідси не виганяє і не ганить. Патрони наші до нас не обізвуться і зверхньо себе ведуть - так і не заважають?
Тож я вже помовчу, і якщо ніхто не буде чіпати особисто мене, то най собі гудять чи хвалять Капранових, я вже своє сказала.
Я би дійсно хотіла допомогли зробити Новорічеий альманах, якщо дозаолять. Можете кинути мені Кока посилання на свої твори, що відповідають цій темі.
З повагою Надія

© анонім (178.94.109.—), 26-12-2011

Я, коли зайшов на цей сайт уперше, дійсно вірив, що це "Гоголівська Академія". На жаль, виявилося, що це і не зовсім Гоголівська, і зовсім не академія. :)

© koka cherkaskij, 25-12-2011

Надю, маєте рацію :)

© koka cherkaskij, 25-12-2011

І ще -ця толерантність була в обмін на знання, які дають модератори хочи би на Зоряній фортеці. Ми всі тут, часом як дурні лаялись, дехто терпів нецензурну лайку, поки самі не навели з цим порядок. І цим можемо пишатись. Ми всі - не письменники, варимось в своєму соку. Нам ніхто професійних порад не дає. Наприклад - як писати твори, на яку тему краще писати і так дальше.
А чим знаменитий був цей сайт - та саме цими розборками, коли ми, які не могли терпіти хамство і лайку самі ж з цим боролись. А модератори наші читали це з усмішкою, як гру ідіотів. І все.

© Надія, 23-12-2011

описка - має бути - пан Віталій

© Надія, 23-12-2011

  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.1982569694519 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Поклик минулого, заради порятунку майбутнього
Не дивно, що коли на вулицю приходить весна, та ранкове небо починає освітлюватись новим життям, у більшості …
Топ-4 Великих книжок
Пропонуємо вашій увазі добірку з чотирьох великих романів Велич книги ніколи не вимірювалась кількістю …
Ірен Роздобудько «Прилетіла ластівочка»
Ми знайомимося з 99-літнім чоловіком – містером Ніколасом Леонтовичем (Ніком Лео) – у домі для людей …
Перехрестя жіночих доль крізь століття
Саме так можна коротко описати події  книги Наталії  Тисовської «Київські канікули». Кмітлива американська …