Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Рецензії

[ Без назви ]

(Рецензія на твір: Вітер із Апеннін, автор: Василь Тибель)

© NATALKA DOLIAK, 17-11-2010
Багато русизмів, текст не вичитаний, але то не на стільки ріже око, як деякі неточності з "життя гастарбайтерів".
Одна з них - 200 баксів за працевлаштування??? Це дуже мало, повірте мені. Якби це стільки коштувало, армія нелегалів поповнилась щанайменше втричі в порівнянні з тим, що зараз. До того ж баригам вигідніше забирати ці, як мінімум сімсот еврів, з першої зарплатні ніж позбуватись їх зовсім. І що Сергій рвонув у таку далеку путь не взявши з собою бодай двісті баксів? Не вірю.
Епізод з таксі (з попереднього розділу, не пам*ятаю якого саме) притягнутий за вуха, бо я так розумію, хлопець і вдома не дуже на таксі роз*їжджав, бо дорого, то чого б це йому думати, що на Заході це вартує копійки, чи він телевізор ніколи не дивився?
На заході в коротеньких шортах і коротеньких спідничках до кафе ходять лише десятилітні діти й повії, нормальні панянки воліють вдягатись більш стримано, навіть у теплих країнах молодь надає перевагу джинсам. Тому, коли я читаю опис дівчат, що дивляться на Сергія і те, як вони це роблять на думку спадає лише одне - вони професіоналки, а автор каже - студентки. Нестиковочка)))
Далі, здається в пролозі ви писали, що Сергій щосили вдарив поліцейського в живіт... Це нонсенс, за таке його б віднайшли геть під землею. Чи ви хочете сказати, що два загартованих поліціянти не змогли б наздогнати охлялого правопорушника. Це не наші міліціонери з "мамонами", може вони й не ідеальні там, але ж з такою задачею справились би, стовідсотково. Гастарбайтери в перші місяці перебування за кордоном бояться зайвий раз голосно засміятись, щоб не привернути увагу поліції, а тут таке. Поакуратніше з такими видумками, будь-ласка, все ж таки ваш Сергій нелегал, а таке собі дозволяє. Ще одне - ночівля ГГ. Ви знаєте скільки безхатченків на Заході? Якби вони всі спали посеред пляжів та вулиць, то на ранок ці пляжі були б схожі на смітник, а так маргинали не мусолять очі пересічним громадянам, ховаються. Так то ж місцеві, а тут чужинець такий нахаба - не вірю. В сквері на лаві, вдаючи, що милується зірками - так, на околиці міста, де бродять лише собаки - так, у потягах метро - так, у ночліжках - так, не спав вночі, броидив вулицями, а компенсував це спанням вдень на пляжі, знову ж таки роблячи вигляд, що загоряє - так...
Не ображайтесь на таку прискіпливість, просто мені ця тема дуже близька от і чіпляюсь.
З повагою, Наталка Д.
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.71726012229919 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …