Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Рецензії

А можна і мене туди вписати?

(Рецензія на твір: , автор: )

© Баба Карга з-під Яготина (92.49.246.—), 14-12-2009
Я бачу, наші ряди збільшуються. Це добре. Нехай увесь ГАК нас побачить. Тільки пропоную ще раз підредагувати і доповнити твір. Треба очистити увесь наш нещасний український народ від наших гріхів, від підступів щодо нас самих різних негідників. А їх було, гай-гай як багато. От оцей, наприклад, писав узагальнюючі речі про всіх жидів. Ой... євреїв. Я по-старовинному пишу, як ще за своєї молодості звикла. Раніше, в часи Кия й Гороха саме так цих людей називали, то після події 1917 року стали казати: єврей або інженер. Тільки не жид. Ну з цим зрозуміло. Їх ми захистимо. І від негідників під Коку, і від Коки, якщо буде у цьому потреба.
А от другий негідник писав про інший, не менше ображений народ: "...бо москалі лихі люди, зроблять лихо з вами...:" Це теж узагальнююча репліка, яка негативно характеризує увесь московський народ. Це не антисемітизм, а русофобія, чи як воно. Я більше полюбляю старовину, тому новітніми термінами не дуже володію. Значить, треба захищати від негідника, що підробляв Шевченка, або, якщо треба, то й від самого Шевченка, увесь невинно окривджений московитський народ.
Підемо далі. Якийсь негідник помістив до українського фольклору (!!!) пісні зі словами "татари прокляті." Це ж уже що? Тюркофобія чи не знаю? Неподобство, одним словом. А скільки у нас підроблено класиків, скільком у творах напаскуджено висловом "вражі ляхи?" Ой вей?!
Отже, потрібно НЕГАЙНО рятувати ухсю українську націю від антихсемізму, русохвобії, антитюркізму, ляхофобії... Здається ще якось усіх німців узагальнювали. Під час війни, та й після неї. Сама нераз бачила, як діти (наше майбутнє) гралися у війну солдатиками, дак діли свої іграшкові армії на наших, та німців. При тім німці - то були завджи погані. Треба ще добре подумати, де ще ми чи під нас нагрішили. І негайно очищати усю Україну. НЕГАЙНО!!! До виборів, бо буде пізно. Нема чого обмежуватися одним задрипанцем, ой... одним чесним і достойним местром. Треба ширше дивитися на речі!
Підтримую, і після редагування прошу автора оглошення дописати внизу моє ім"я.
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.68522119522095 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …