Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50999
Рецензій: 95738

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Продовжую-2

(Рецензія на твір: Дякую, друзі. З мене "Рогань"!, автор: koka cherkaskij)

© koka cherkaskij, 12-12-2009
І отут виникає чергове питання. Пан Михайло сам про себе пише , що він - "миколокілер", підбиває кількох своїх друзів на те , щоб цькувати авторів.

той раз вони зацькували автора ГАКУ МИКОЛУ . Буцімто через те, що його вірші слабенькі. На жаль, автор МИКОЛА дійсно мабуть отримав сердечний припадок і зник з ГАКу разом зі своїми творами , так що тепер оцінити їх якість не видається можливим.

ще на моїй пам"яті було цькування Наталки Дев"ятко. На жаль, я сам трошки там на неї наїжджав за її "членькиньство"... тобто брав участь у тому ганебному цькуванні. Хоча твори її хоч і не геніальні , але досить таки пристойні , хоча й оригінальні.

Після того я сам відчув, що настала моя черга. Тобто стая голодних шакалів стала шукати нову жертву. Тільки порозміщую якісь твори, чи на ГАКУ , чи на інших сайтах ("наприклад, "Поетичні Майстерні") - відразу з"являються якісь злісні хулігани, котрі не просто критикують твори, а прагнуть тобі залізти в душу і там , вибачайте , насрати. Наприклад, на "Майстернях" з"явилася якась "Дідзе Маша ТВ", котра чудово обізнана з тим, що твориться на ГАку, ічомусь мені здається, що т.зв. "Сталева Кицька" з ГАКу - то є "Дідзе Маша ТВ" з "Майстерень".

Одним словом, цькують не лише Михайла Карпового, але цькують і мене, і зацькували вже МИКОЛУ, і інших гаківців . Тому є ще раз звертаюся до адміністрації ГАКу навести порядок і банити тих учасників, хт не критикує твори, а здійснює наїзди на персони.

І почати можна зі "Сталевої Кицьки". Хто вона така? Яке має право анонімно весь час принижувати інших авторів? Подивіться на її дописи - там половина з них, - то не аналіз творів, а наїзди, наїзди, наїзди і ще раз наїзди і провокації. То на одного автора, то на іншого. На мене у тому числі.

Тому, шановне панство, або на ГАКу з"явиться справжній ХАЗЯЇН, котрий буде строго і справедливо наводити порядок, або ГАК прихватизують такі ось рознещасні "кицьки". Як тільки запахло смаженим - вони хоп!- активізують баян про т.зв. "антисемітизм". А коли самі цькували МИКОЛУ, чи інших авторів , про яких я ще не маю інформації , то чомусь не думали про "антиукраїнізм".

На цьому поки що все.
Сонечко вже сідає, а день так гарно розпочинався!

Усім добрим людям - всього найкращого!
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.72243499755859 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …