Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51016
Рецензій: 95760

Наша кнопка

Код:



Рецензії

ПРОДОВЖУЮ ПИСАТИ В КОМЕНТАХ , щоб не вилетіти.

(Рецензія на твір: Дякую, друзі. З мене "Рогань"!, автор: koka cherkaskij)

© koka cherkaskij, 12-12-2009
Пишу все в браузері , щоб було в реальному часі і щоб мої друзі вже змогли перепочити від цілодобової вахти по захисту мого чесного імені.

Так от, осилити все, що тут за місяць написали , я не в силах, сьогодні прекрасний день, і мені треба погуляти в парку , поки ще є кілька годин світлового дня.
Єдине, що хочу написати комусь. хто згадував про начебто мої розбірки з Татчиним - люди, а ви у Татчина запитали , чи він ва уповноважує це робити? Чи він також лежить у лікарні із серцевим нпадом?

нагадаю, що мова тоді йшла не про Татчина, а про глюки в рекомендувалці, котрі дозволяли якогось автора тримати місяцями нагорі рекомендувалки. Так сталося, що тоді нагорі висів Татчин ( не як фізична особа, а як автор ГАКу, віртуальна особа). Звісно, такого бути спонтанно не могло , і я, як і багато інших гаківців , наприклад , той же Михайло Карповий, запідозрили, що щось негаразд. Хтось навмисне підіймає Татчина у рекомендувалці назло іншим авторам. Не тому , розумієте , що Татчин дуже хороший поет , чи навпаки, а просто тому, щоб спровокувати на ГАКу черговий конфлікт. Це міг бути як сам татчин (теоретично). так і будь-хто інший . Тому мої "наїзди" були не проти Татчина конкретно як поета чи фізичної особи. а проти такої дурнуватої системи оцінювання творів.

Так само міркував і мій товариш М.Карповий. Ось що він пише на форумі:
"Перше, що я хочу з цього приводу сказати: БУГОГАГАГАГАГА

Окей, народ, відкриваю карти. Микола не самоклікер. Це Михайло Карповий, тобто я, людина, що Миколу ніколи в очі не бачила, так от, я, Михайло Карповий - миколоклікер. Це я забив Миколою всю рекомендувалку. Більше того, я підбив на це неподобство декількох своїх друзів smile Зрозумійте мене правильно: я не каюсь - це я хвастаюсь. Зараз не рекомендувалка, а КРА-СО-ТА вийшла.

Навіщо я це зробив, спитаєте ви. Причин дві.

Причина перша і головна: щоб приколотися.

Причина друга і другорядна: рекомендувалка на ГАКу ліва. Там місяцями висять одні і ті ж твори, і часто туди не потрапляють багато дійсно достойних речей. Самі розумієте, у мене немає підстав відчувати себе обділеним увагою публіки - мої-то креоси там як раз з'явлюяються, але вони повисять там тиждень-другий, і потім інтерес до них поступово іде на спад. І так воно і має бути. Це природньо. Ротація творів в топі необхідна. А не так, що по кілька місяців поспіль висять одні і ті ж речі. Зрештою, така ситуація компрометує авторів творів, що в рекомендувалці занадто засиділися-зависілися. Отже, я вирішив створити стимул для Редакції якось вдосконалити систему, що існує, і довів її (тобто, систему, а не Редакцію) до абсурду. Це було дуже просто зробити. Причому, прошу помітити, жодне з правил ресурсу мною порушено не було.

Їй-Б-гу, треба рекомендувалку замінити чимось конструктивнішим. Мені здається, оптимальний варіант - це зробити підбивання підсумків на кшалт минулих "ГАК - 2007" не щорічними, а, скажімо, щомісячними. Тобто: в кінці кожного місяця кожен автор, якому не влом це робити, складає список із, наприклад, десяти найкращих нйсд творів за минулий місяць, а потім Редакція, базуючись на отриманій інформації, формуватиме топ-список. Місяць пройшов - всі твори в топі міняються на нові. Тоді система стане абсолютно прозорою, бо кожен рекомендувальник, не маючи анонімності, яка є зараз, підходитиме до справи більш відповідально. А в кінці року, основуючись на 12-ти топ-списках, легше буде скласти топ-список ГАК-2008, і ризик обійти увагою якісь вартісні твори буде помітно меншим.

Добренько, обіцяю більше не хуліганити.

Юрію, радий, що Довбодзьоби вам сподобалися.

Добавлено (16-01-08, 15:04)
---------------------------------------------
Про всяк випадок додам: сказати, що миколині тексти слабенькі - це не сказати нічого. Я роблю це уточнення для того, щоб ні у кого не виникло підозри, буцімто в них є якісь потаємні глибини, доступні лише обраним поетичним адептам.

Повідомлення відредагував: Alarich - Ср, 16-01-08, 15:00"

Див. детальніше тут: http://koka.pp.net.ua/forum/19-29-2
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.0104739665985 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …