Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51027
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Рецензії

[ Без назви ]

(Рецензія на твір: Божевільніші за них, автор: Уляна Галич (Консуело))

© (212.111.202.—), 24-11-2009
Сказала б, що конкурси - то зло. Але тоді мене можуть логічно запитати: а ти ж сама брала в декількох участь? Ну, якщо чесно, брала. Але зараз справа не в цьому. Чи то обсяг треба було не збільшувати, чи то трохи сроки тисли. Але останній епізод - зіжмаканий чи то швидше увірваний. Ні,я не закликаю описувати розчленування Дмитрика-Димовухи. Тут я згодна із Наталкою Ліщинською: оповідання у жанрі горрор - не для дітей. І кров, і бруд там допустимі, хоч би для того, аби показати на що здатна людина. І чого варто берегтися, хоч у собі.
Та оте вбиство дитини - "ліки сильнодійні", якщо вживати, надмір можуть звести ефект нанівець, "вбити твір". Отак мимохідь, як побіжна лінія... Ну, то вирішувати автору.
Хотілося б більшої визначеності у фіналі: хто кого -ми двері чи ввони нас? Хоча, здається, йдеться до останнього...
А знаєш, поки читала коментарі - замислилася: а справді, чим можна налякати читача, який щовечора переглядає новини і кримінальну хроніку, непогано знається на творчочті Кінга та послідовників і передивився стільки фільмів жахів, що може просто отут зляпати цілком пристойний сценарій для голлівудського фільму середньої руки?
Залишається, певно, прихильникам цього жанру або обігрувати старі теми: перевертні, вампіри, примаори, або працювати на контрасті: миле таке сонне містечко, мешканці якого уночі.... чи любі діти, які насправді вбивці... або розкрривати ""несподівані" сожливіості техніки, починаючи від автомобілів і закінчуючи...
Конкурс-конкурсом, але твої дівері -гарні, бо ідея досить оригінальна. хоч би тому, що виникло кілька гілок еволюції дверей. У тому - надія на спасіння людства:) ! Пересварити їх між собою -і тоді зазомбовані люди з автогенами (чи чим там можна знищити броньоввані двері) кидатимуться на певні двері - отакі собі гладіатори у двериному світі:).
Щиро,
Тала Владмирова
Так, згадала про попередню розмову.- мій коментар під "Посміхнись...". Про клофеїн -иоя правда. хоч я сама ніколи не вживала та інших не пригощала, чесне слово. :) Але консультувалася із знайомим-медиком. Так-от, він сказав: залежить від соціального статусу героїв. кримінальний сіт -так, можуть користуватися клофеїном. Золота молодь швидше обере якісь колеса, змішати із спиртним -жеертва може не лише відключитися, а й померти, якщо стресовий стан, негаразди із серццем плюс незадовго до цього приймала сильні ліки, усі ліки від раку - то сильнодійні. Більшість антибіотків - теж. Що там просила не забувати прийматии Сашка його дружина?
щиро,
Т. В.

  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 3.6682391166687 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …