Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51025
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Рецензії

[ Без назви ]

(Рецензія на твір: ., автор: Дара К.)

© Таміла Тарасенко, 21-11-2009
Хотіла почати із того, що от би і самій на цей острів потрапити. Та потім згадала «золоте правило», що все на цьому світі має свою ціну. Бажані гості там, певно, лише ті, хто мають надзвичайні здібності. Небажані – скрізь гірші за татарина.
Тож сиджу, насолоджуюся текстом і переймаюся тим, що от грецьку міфологію у школі вивчали ледь не в п’ятому класі і в тому ж класі, пам’ятаю, на зарубіжній літературі проходили билини, на українській – пісні й думи. Ну, ще у старших класах згадували про «Слово о полку», «Повість временних літ» і «Вересову книгу». І все! Невже дітям важливіше знати як звали дванадцять олімпійців, ніж про рідних богів і демонів? Нема чого посилатися на християнство й мораль. Я не закликаю повернутися до політеїзму. У Греції та Італії, до речі, зараз теж християнство, а пам’яток про язичницькі часи вистачає. Ну от, повторююся. Та й не я одна. Певно, то так твій твір діє. :) Можеж пишатися, що пробуджуєш у читачів гордість за своє, за рідне.
То Петро у нас, виявляється, більш сильний характерник, ніж його батько? Остаточно зрозуміло, чого така колотнеча вчинилася. Залишається чекати на той момент, коли Василь пригадає, хто він, зможе змінитися і повернеться до сина, щоб бути поруч у важливий для хлопця період дорослішання.
Майже закоханий Пугач? Звучить чудово! :) А Живинка, здається, не позбавлена чисто жіночого кокетування. Що вона – не проста смертна, те значення немає. От цікаво, а як ставиться до неї Дрім, приводячи чергового чоловіка із роду Петра? Чи це не додає додаткової глибини конфлікту між братами? А домовик, якщо він не звичайний, може опікуватися не будівлею, а родом?
Ну от, знову купа питань. Чекаю із нетерпінням на продовження.
Даро, там ще сталося невеличке непорозуміння. Одна із нових авторів випадково натиснула не ту кнопку, оцінюючи твій твір, про що йдеться в її рецензії. Вона переймається, до того ж, виявляється, моя землячка. :) Згадала, як сама так когось перепрошувала, як тільки-но ввели оту систему оцінювання. До того ж, «Раз – ромашка…» мені справді щиро подобається. Дійшли б руки – сама б оцінила б на найвищий бал. Оцінку під твором підправила. Знаючи тебе, сподіваюся, на новеньку не ображатимешся.
Щиро,
Тала Владмирова
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.77827286720276 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …