Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50997
Рецензій: 95738

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Пропозиції щодо підняття з "небуття" гаківських творів, рецензій і їх авторів

(Рецензія на твір: Звернення про нові сервіси на ГАКу, автор: Наталка Ліщинська)

© Читач сайту (193.19.241.—), 04-06-2009

1. На головній сторінці замість "Радимо прочитати / Проза" та "Радимо прочитати / Поезія", рейтинг яких ґрунтується на рекомендаціях за останні 7 днів, створити "ТОП дня" з підрозділів "Радимо прочитати / Проза", "Радимо прочитати / Поезія" та "Радимо прочитати / Рецензії", куди вносити відповідно прозові та поетичні твори і рецензії за останню добу.
Для того треба на сторінках "Рецензії" ввести кнопку "Рекомендувати іншим" по аналогії з "Творами".
Рекомендування на першому етапі дозволити тільки авторам/рецензентам під реєстрацією один раз на добу.
У подальшому передбачити можливість рекомендування й незареєстрованим читачам, але тільки один раз з одного IP (з повним висвітленням його).

2. Всі прозові та поетичні твори і рецензії з підрозділів "Радимо прочитати" вносити в нові окремі файли з умовною назвою "Золотий фонд ГАКу / Проза", "Золотий фонд ГАКу / Поезія" та "Золотий фонд ГАКу / Рецензії" з обов’язковим наданням проти творів і рецензій сумарної за все гаківське життя твору/рецензії інформації про те, хто (IP читача або сторінка автора) і коли (дата або скільки разів з однієї авторської сторінки) рекомендував твір/рецензію.
Бажано було би створити для цих файлів можливість сортування по числу рекомендацій та по даті першої рекомендації.

3. На головній сторінці замість "Активне обговорення", де рейтинг ґрунтується на рецензіях за останні 5 днів, створити "Активне обговорення дня" з підрозділів "Проза", "Поезія" та "Рецензії", куди вносити відповідно прозові та поетичні твори і рецензії, що мають найбільше рецензій/відгуків за останню добу.

4. Всі прозові та поетичні твори і рецензії з підрозділів "Активне обговорення" вносити в нові окремі файли з умовною назвою "Активне обговорення / Проза", "Активне обговорення / Поезія" та "Активне обговорення / Рецензії" з обов’язковим наданням проти творів і рецензій сумарної за все гаківське життя твору/рецензії інформації про кількість рецензій на твори та кількість відгуків на рецензію.
Бажано було би створити для цих файлів можливість сортування по числу рецензій/відгуків та по даті першої рецензії/відгуку.

5. На всіх сторінках творів та рецензій ввести додаткову кнопку "Не бажано читати", як альтернативу кнопці "Рекомендувати іншим".
Використання нової кнопки "Не бажано читати" на першому етапі дозволити тільки авторам/рецензентам під реєстрацією, але тільки один раз.
У подальшому передбачити можливість використання такої кнопки й незареєстрованим читачам, але тільки один раз з одного IP (з повним висвітленням його).

6. Всі прозові та поетичні твори і рецензії з "Не бажано читати" вносити в нові окремі файли з умовною назвою "Не бажано читати / Проза", "Не бажано читати / Поезія" та "Не бажано читати / Рецензії" з обов’язковим наданням проти творів і рецензій сумарної за все гаківське життя твору/рецензії інформації про те, хто (IP читача) або з якої авторської сторінки і коли не рекомендував твір/рецензію.
Бажано було би створити для цих файлів можливість сортування по числу таких нерекомендацій та по даті першої нерекомендації.

7. Замість "Улюблені твори Автора" та "Улюблені автори Автора" або додатково на авторських сторінках ввести "Рекомендовані Автором твори/рецензії" та "Не рекомендовані Автором твори/рецензії".

8. Всі дії гаківського автора по рекомендуванню/нерекомендуванню кожного твору/рецензії заносити до окремих файлів на кожній авторській сторінці: "Рекомендовані Автором твори/рецензії" та "Не рекомендовані Автором твори/рецензії", в яких відображати назви і знаходження тих творів/рецензій.

9. Файли "Золотий фонд ГАКу / Проза", "Золотий фонд ГАКу / Поезія", "Золотий фонд ГАКу / Рецензії", "Не бажано читати / Проза", "Не бажано читати / Поезія" та "Не бажано читати / Рецензії", сподіваюся, допоможуть видавцям або адміністрації ГАКу приймати неупереджені рішення про публікацію/не публікацію або видалення гаківських творів/рецензій.
А файли "Рекомендовані Автором твори/рецензії" та "Не рекомендовані Автором твори/рецензії" допоможуть авторові/читачеві вибрати рецензента/автора на свій смак (за гроші або без них).

З повагою,
давній читач гаківських творів та рецензій

  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.48907399177551 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …