Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Рецензії

До цієї сторінки http://gak.com.ua/review/27397

(Рецензія на твір: , автор: )

© , 28-05-2009
Ви могли загубити свою "рецу". Таке буває, коли людина зайнята або іншими справами, або була не в доброму в гуморі, або зрідка навідується. Адреса вище, а відповідь - нижче.
................................
А на що ви розраховували, шановний Станіславе?
Побачити живого Миколу Васильовича? Годі і мріяти. Немає тут і ректоратів з деканатами. І не всі учні себе почувають тут учнями, бо деякі беруться вчителювати.
А не всі вчителі – хай навіть і несправжні, заходяться до вчителювання.
За статуси не знаю, бо їхні носії десь никаються. Я їх не бачу, а копатись у історії мені немає коли. Можна було б знайти твори їхніх носіїв і під ними висловити свої враження. Та хто я така? Що мною створено видатного? Чи цікавитимуть авторів зі статусами мої дописи? Навряд чи останні будуть поганими чи образливими. Про заздрість я не кажу, бо про неї частіше за все кажуть інші люди, використовуючи її як останній чи бронебійний аргумент. Мовляв, когось жаба душить, коли він бачить кожного дня мої нові твори, смисл-сенс яких йому вовік не зрозуміти.
Мені подобаються деякі твори деяких авторів зі статусами, і не довбаючись в архівах сайту, можна знайти ці твори в інших місцях за прізвищем і не ГАку. Більше того, у деяких з них мені хотілось би повчитись – не стільки віршувати, як образно мислити. З цим питанням у мене погано. З деякими з них мені хотілося б побачитись. Не обов’язково для поцілунків, а просто поговорити. Когось і поцілувати – по-творчому, без засосів.
Здебільшого мої уяви є асоціативними, а переживання – особистими. Тому мої твори можна вважати якимись непроникливими. Чому я маю довіряти мої почуття всім?
Прийде хтось такий, як Ви, і понаписує такого, як я тут бачу. Мені є, що сказати вам про ваш бестселер весняного сезону. Та мені подумалось, що ви вже спите. Або забули про «рецу». Вона була побачена мною о дванадцятій годині ночі, а до другої я і знайомилась з «Сутінками» та вашими творчими досягненнями в журналі «Кореспондент». Я не мала часу до ранку, бо я була «на сутках», з яких втекла додому повечеряти, замкнувши на ключі свій виховний заклад, з якого цим ранком змінилась. Три години дороги – і я знову в столиці. Приїздіть – поспілкуємось. Я вам особисто скажу про те, що у ваших «Сутінках» узагальнено все, що тільки можна узагальнити. Я не можу сказати, що це погано.
В понеділок мене можна було бачити у Спілці письменників України як випадкову людину, що потрапила на творчий вечір Костянтина Мордатенька, нашого колеги. І справа не у винуватці торжества, а я познайомилась зі справжніми рецензентами, викладачами, професорами поетичного слова. Мені стали краще відомими деякі речі, про існування яких я мала власну інформацію – чи то з космосу, чи генетичну, чи від самого бога як карусельника всієї всесвітньої каруселі.
Я тепер спробувала глянути на ваш твір очима рецензента. І що я бачу? Море зайвих уточнень-епітетів, мовних зворотів, що підсилюють картину, яка змальовується. І мені вже відомо, це погано чи ні. Але у поетичних творах. «Сутінки» є прозаїчними. Тому не можу бути переконаною у вірності моїх висновків.
Свіжий погляд ніколи не був зайвим. Ви знову завітали на сайт, на якому виглядали транзитним пасажиром, починаючи з 10-го березня. Вас можна вважати ГАківчанином, а можна – і ні. Нам відома подібна модель поведінки, коли хтось чи щось є потрібним для чогось і в певний момент часу. З чим порівняти це явище? Давайте я порівняю з сексуальною потребою. Або з чимсь більш розумним, з області тактики.
Розділяю ваші відчуття стосовно моїх творів. Я вас розумію.
Про Петросяна не варто і згадувати. У ремісників (людей, що творять-працюють на гроші, на власну славу), існують власні мотивації свого місцезнаходження у світлинах культури.
Пасіба за торшер :-)
Прийши – і увімкнули. По очам світлом і різонуло. Та не нам. Вже і я до цього звикла :-)
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.1216928958893 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …