Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2562
Творів: 46542
Рецензій: 90820

Наша кнопка

Код:



Рецензії

[ Без назви ]

(Рецензія на твір: , автор: )

© Михайло Карповий, 24-03-2009
Друзі! Час від часу на сторінках ГАКіських авторів з'являються повідомлення інформативного чи організаційного характеру, що не мають прямого відношення до їх творчості. Гадаю, було би правильно, якби на сайті існувала сторінка як раз для таких творів. Тому я з дозволу Адміністрації відкрив цю дошку оголошень. Щомісяця я буду поміщати новий твір з назвою [місяць, рік], і ласкаво запрошую всіх, хто має пару слів, щоб сказати публіці, залишати свої повідомлення за поточний місяць у вигляді рецензій та відгуків під відповідним твором.

Ця сторінка є експериментальною. Якщо виявиться, що вона непотрібна, або що її існування якимось чином ускладнює життя сайту, сторінку буде видалено адміністратором.

З повагою,

Михайло

Мій вигук стосується самого повідомлення про оголошення, а не останніх коментарів щодо сайту... Проблеми сайту болять мені, як і усім ... це треба пережити, Олесю. ГАК вибирався і не з таких катавасій. Вийдемо й цього разу... Попутного вітру !

© Оксана Яблонська, sevama, 25-03-2009

Нарешті !!! )))

Оксанка Яблонська, севама

© анонім (93.72.160.—), 25-03-2009

Ти - контактна людина. І це тебе робить якщо не богом, то ВІПом.
Де зараз бодай хоч хто-небудь, крім тебе?
Я сумую за однією з "Експертів", мені було б цікаво почути одного з "Гуру". Не бодай хоч кого-небудь, а саме його - людину-настрій. І де вони? Сайт у якомусь баражуванні. Я зі своїми недолугими віршами - і в десь там у овалі уваги.
Я не обожнюю нікого, включаючи духовенство.
Успіхів тобі.
Радий підтримати - аби тільки вийшло щось путнє.

© Олесь, 24-03-2009

Re: Ти на диво рідкісний взірець доступних VIP. З Вашої братії таких – одиниці.

Олесю, я вже втомився повторювати. Я ніякий не VIP, до адміністрації не маю відношення жодного, а те, що я щось тут іноді намагаюсь організовувати - це моя власна приватна ініціатива. Дякую і тобі за спілкування.

© Михайло Карповий, 24-03-2009

Михайле-Командоре, тобто друже та опоненте, я вже неодноразово писав про несистематичний підхід до випадкових явищ. Поки ми не догукаємось вічно втомленого модератора сайту, нічого не зрушується з місця. Якийсь штандер може розмістити з десяток однакових рецензій. Кнопка ж одна. Тисне він і тисне, як і властиво штандеру.
Я це бачив, якось написав вічно втомленому модератору – та і махнув рукою Хай-нехай.
Одне місце у нижній частині стовпчика відіграє важливу роль.
Ця проблема мене іноді хвилювала, сьогодні – ні, а завтра, можливо, хвилюватиме знову.
Щоб вона мене не хвилювала, я намагаюсь віршувати красиво чи цікаво, а не займатись балачками на будь-які теми.
Стосовно Адміністрації. Знову. Про неї я чув, а якоїсь користі майже не відчував. Допоміг прописатись на сайті ти, а знайти загублений пароль – пані Мирослава після майже місяця наших з нею чекань-поневірянь. Це нас поєднує – ото я її не критикую. А варто було б.
………………..
Гарного настрою і тобі. Ти на диво рідкісний взірець доступних VIP. З Вашої братії таких – одиниці. Дякую за увагу. Радий спілкуванню:)

© Олесь, 24-03-2009

Якщо не буде надходження нових рецензій, то ніхто не бачитиме новоутворення - оцього "Березень 2009", наприклад. То на яку інформативність можна розраховувати?

Ні на яку. Сайт в першу чергу літературний, і в принципі очікується, що користувачі розміщатимуть на своїх сторінках виключно літературні твори. Але іноді з'являються твори іншого гатунку. Для таких творів і вирішив я відкрити дошку оголошень. Щоб поміщали автори свої літературні твори на власних творчих сторінках, а нелітературні сюди. Хіба ж погано? Якщо тебе так хвилює, що оголошень за якийсь місяць набереться так багато, що той місяць займе аж ціле одне місце в обговорювалці, тим самим витіснивши чийсь твір, то по-перше таке траплялося не раз і раніше. Чому тебе раніше це не непокоїло, а зараз непокоїть? А по-друге, це проблема чисто технічна. Адміністрація може перманентно виключити дошку оголошень з обговорювалки (думаю, це неважко зробити), а натомість прикріпити її перманентно ж в колонці редактора. Гарного дня тобі. Творчих успіхів і весняного настрою.

© Михайло Карповий, 24-03-2009

Якби я був фанатичним утопістом, а не просто спостережливою (не плутати з іншими прикметниками) людиною, то я би швиденько погодився з тобою, шановний Командоре.
Та маю питання, бо я до того ж міг не зовсім вірно зрозуміти суть запропонованої тобою новації.
Якщо не буде надходження нових рецензій, то ніхто не бачитиме новоутворення - оцього "Березень 2009", наприклад. То на яку інформативність можна розраховувати?
А якщо вони (рецензії) будуть, то цей новоявлений допис рухатиметься догори - і ніхто не бачитиме творів авторів, які чи не відомі, чи віршують чи пишуть якраз на 2-3 рецензії – тих, про яких я згадував у попередньому дописі.
Я навмисне торкався тем тютюну та алкоголю, не займаючи теми криків душі.
Не від хорошого життя наші колеги зважуються на подібні заяви. То нехай і пишуть собі, а краще - радіють життю сайту, яке за станом на сьогодні нагадує ідилію, парадайз.
Хіба ж погано?
До речі, цей твір, під яким ми тут з тобою спілкуємось, я не зміг знайти ніякими іншими шляхами, окрім відомого (бо мені відомо, що він існує), а тільки у рубриці рецензій.
Якщо я помиляюсь (тобто я поганий чи неуважний турист), то бажано ознайомити мене з його координатами. В колонках, які вічно запрограмовані, я його не знайшов.
Отакий о я пошуковець.
Ще. Важкувато відслідковувати розвиток кожного окремого сюжету, то і виникає спокуса, не читаючи, викладати свою думку у межах новоствореної рецензії. Ото їхня кількість зростає - та й зростає на радість автору першоджерела.

© Олесь, 24-03-2009

Потроху-потроху – і сторінка посяде найвище рейтингове місце у колонці «Активне обговорення», чим зменшить шанси авторів, твори чиїх мають чотири та менше рецензій.

Сподіваюсь, ефект буде протилежним. Поясню на пальцях. Зараз в топі обговорювалки є твір пана Миколи про українські прізвища. Має цей твір якесь відношення до поезії чи прози? Не має. Але кожному кортить вставити свої 5 коп., підкинувши свої десять-двадцять прізвищ. Або інша ситуація: комусь щось на сайті не сподобалося, він вирішив піти. Але не тихо, а грюкнувши дверима. Тоді він поміщає на своїй сторінці твір з назвою "Злі ви, не любите мене, іду я від вас!!!!", і всі, кому не лінь, пишуть свої вагомі рецензії на нього. Або "Ах, не йди, як же ми без тебе?!!", або "Ну і вали нафіг!!!". Прикладів можна навести багато, і ти, як вже старожил сайту можеш сам згадати подібні інцинденти.

Я думаю, що оголошення мають право на існування, але бажано було би, щоб вони не забивали обговорювалку. Хай люди пишуть їх у вигляді рецензій сюди. Звичайно, може бути таке, що в червнепаді-місяці хтось захоче висловитись на тему гіперсексуальності деяких гаківських авторів, хтось захоче грюкнути дверима, а хтось захоче попросити про матеріальну допомогу. Всі ці речі, безумовно, цікаві для публіки, і завжди знайдеться кілька десятків користувачів, що захочуть висловитись з кожного з цих приводів. Це означатиме, що під твором "Червнепад 2009" з'явиться аж три рецензії і багато-багато коментів у кожній з них. Можливо, з трьома рецензіями твір "Червнепад 2009" потрапить до обговорювалки і займе там лише одне місце.

Але якщо автори поміщатимуть свої об'яви на власних сторінках, то до обговорювалки потрапить не один, а вже три нелітературні твори. А три більше, ніж один, чи не так?

© Михайло Карповий, 24-03-2009

А що? Нормально.
Тут можна вивішувати свої звернення – наприклад, до паліїв цього тютюну, від запаху якого можна сховатись хіба що під власною ковдрою, щоб ті змилостивились над оточенням і не палили б.
Можна розглядати інші не менш важливі питання – наприклад, вживання алкоголю у всіх його формах – у вигляді 8-ми градусних молодіжних напоїв або пива, якими вже, як я бачив у Луганську, набираються молоді люди з веселої весільної трупи, оті свідки, дружки та друзі.
Багато про що сюди можна буде писати. Можна кого-небудь і покритикувати, бо і досі існує хибна думка про те, що на авторських сторінках читачі та колеги можуть писати тільки радісні, підбадьорюючі дописи.
Потроху-потроху – і сторінка посяде найвище рейтингове місце у колонці «Активне обговорення», чим зменшить шанси авторів, твори чиїх мають чотири та менше рецензій.
Вона (ця сторінка) завжди буде примітною.
Цікава пропозиція, як на мене.
А яким словом, з якою думкою на неї відгукнуться інші члени нашого творчого осередку?

© Олесь, 24-03-2009

  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.73595881462097 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Конкурс оповідань “Open World”
Літературний конкурс “Open World“ (1 травня 2019 – 1 листопада 2019) Шановні друзі! …
Книжковий арсенал 2019
Шановні друзі! Нагадуємо Вам, що зовсім скоро, розпочнеться один з найбільших літературних фестивалів …
Мовна та візуальна стихія українськості. “Енеїда”Івана Котляревського у відображенні ілюстрацій Оксани Тернавської
Шановні друзі! Пропонуємо вашій увазі розмову із доктором філософських наук, професором кафедри української …
Книжковий МЕДВІН 2019
Друзі! Вже скоро розпочнеться весняний книжковий Медвін, звертаємо вашу увагу на зміну розкладу, ярмарок …