Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Таке ось враження

(Рецензія на твір: , автор: )

© Олесь, 12-03-2009
Прочитав я Ваш твір у тому обсязі, в якому він був на сайті „poezia.org”.
Досить швидко – за обідом, під сардельки, чорний хліб і ряжанку. Апетит під час ознайомлення з його основною частиною не зникав, хоча про що в ній писалось, Вам відомо. Читався твір легко – бо я зі шкільних років читав і „Перець”, і „Крокодил”, віддаючи перевагу останньому. Не подобалась мені ота гумористичність того „Перця” – бо, мабуть, не в коня був отой смішний корм. Мене і зараз важкувато розсмішити, як і легко. Мене тут на сайті з півоберту на сміх Колонюк (Kolonjuk) заводить. Інколи – Михайло Карповий – не стільки в творах, як в коментарях-відозвах-рецензіях-відгуках.
Одна-дві дівчини з сайту ще по-щирому, по-доброму смішать – особливо, коли хтось з них не розуміє мого специфічного (чи тонкого або такого як сало підчеревної частини, де чергуються шари жирного та майже дієтичного м’яса) гумору. А, може, банального.
Стосовно того паровозика з Боярки. Він же для вузькоколійних залізничних мереж.
Зауважень до стилістики, синтаксису, орфографії, можна вважати, що не маю. Та і не такий я вже спеціаліст у цій галузі, щоб глибоко розбиратись. В нас є Макс Непорада – отой знається у пасивних формах дієслів. Майстер.
Твір мені нагадав один з перечитаних мною творів Віктора Пєлєвіна – я сказав би (як на мене, природно) чи не самий найкращий його твір, в якому крейсер „Аврора” відбув у наступний за останнім рейс. Колоритні там були особи.
Колоритні і змальовані Вами, шановний, пане Станіславе.
Рух поїзда із золотом партії можна було зробити більш довгим – хай би він їхав би, наприклад, кудись у Донеччину. До речі, потяг на Одесу якимсь дивним шляхом ішов. Городами якимись. Існує ж найкоротший шлях з чотирма зупинками. Існує і більш довгий – через Черкаси.
Закінчення твору виглядає приблизно таким, як переважна більшість пісень ансамблю „Машина врємєні” – співають, співають, а потім – наче у вузлик кінчик зав’язали – і тиша.
І не тільки саме ці ансамблісти так закінчують свої музично-філософські і просто про бла-бла-бла твори.
Хіба що закінчення Вашого твору вийшло більш швидким.
Та і яким воно могло бути? Зникло все – разом з грішми партії.
Є щось цікаве у творі, є. Не можна сказати, що його немає. І читачі в нього є і можуть бути – навіть такі прискіпливі чи нудні як я.
Дякую Вам за нього. Нічого схожого на графоманію я не помітив, тема досить вже неактуальна. Та це я про це кажу – людина, що не зазнала ніяких переслідувань від тієї минулої влади. А що сказали б інші? Вони могли сказати Вам, що якось м’яко Ви ще обійшлись із персонажами, і не дуже розкрили глибинну суть отієї партії, самим жахливим (на мою думку) в якій була не стільки вона сама, як її опричники. Та і деяка кількість членів. Ось Вам аналогія – Ви подивіться, що зараз ДАЇ робить. Ховаються, бляді, зі своїми радарами. А де? Там, де можна було б і швидше їхати. І з ними, падлюками, хіба поговориш? Вислужується воїнство. А в тих місцях, де вони зараз ховаються, ще день-два – і можна буди швидше їхати, бо вже закон про це майже прийнято. Суть Партії КП, як Ви пишете, СС, ще відкривати і відкривати. Та що їй оця Ваша чи чиясь інша творчість?
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.75388789176941 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …