Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50944
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Калімера! Пане Гоголе...

(Рецензія на твір: Звернення до власників сайту «Гоголівська академія», адміністрації, модератора, редакції, авторів!, автор: Тетяна Мельник )

© Тетяна Мельник (78.48.53.—), 27-01-2009
Що ж, така-сяка Тетяночка осмілилась привселюдно влаштувати екзикуцію панові Ч.М.???!!!

Осмілилась кинути рукавичку самим засновникам сайту, примусивши по суті виконати її бажання???

Розумію, пане Гоголе, - це форменне свинство. Правила створюються не для того, аби їх виконували. Правила створюються, насамперед, для того, аби було що порушувати. Отже - перепрошую, що це САМЕ Я ПЕРЕГНУЛА, а не той пан Ч.М.

То я мала таки рацію? Мовчання насправді означає німу солідарність, чи не так?

Колись, на мою рецензію книги Антона Санченка ви залишили комент із назвою "Ну ви і загнули!" (якщо не помиляюсь), а тепер пишете, що я "перегнула". Просто чудасія та й годі! Нічого, втішає те, що префіксів до дієслова "гнути" є ще чимало. Сподіватимусь, що і подальші мої рецензії та дописи будуть вас надихати на нові експерименти у галузі словотвору:)

Щодо премій, нагород та різних почестей, яких не бачити мені ніколи... Так ось тут я на 100% з вами солідарна - і надзвичайно вдячна за те, що не побоялись озвучити власної думки щодо мене. Люди роками по лайну ходять у ньому сковзаються, а потім ще й навздогін у спину... - а тільки вже потім і премії, і визнання тощо. А тут - Тетяночка про людську гідність заговорила? Бачите - людину в ній образили, жінку... Що кавалок не проковтнувся, смердить занадто? Та ти їж! Бо ж інші їдять ще й не кривляться, а на кінець утираються й кажуть "ДЯКУЮ ВАМ!"

Шановний пане Гоголе, на кляузу моє звернення не схоже. Бо писала його під своїм іменем та цілком офіційно оприлюднила, вказавши причини. На будь-яку силу - обов"язково є відповідна сила.

Якщо вважаєте, що я "перегнула" у стосунку до того - цілком конкретного коменту, то що ж... Ви маєте право. Писати друге звернення до редакції, тобто вам писати, мабуть означатиме вдаватись до повторів. Перепрошую, це до мене потрібно вживати штрафних санкцій. Перепрошую, це я осквернила комент, а разом з ним і особу пана Ч.М. Потрібно банити мене і мої коменти: аби не "ЗАГИНАЛА", не "ПЕРЕГИНАЛА", аби усе було так, як написав автор-жертва: "Кажуть, що якщо таку інтелектуалку зачинити надовго з мужиками в камеру, то досить скоро інтелект проходить..."

Пане Гоголе, розумію вашу солідарність із паном Ч. - ганьба Тетяні Мельник! Ганьба! Скільки ж можна загинати та інтелектуально знущатись із мирних обивателів "Санаторійної зони", перепрошую - ГАКу (нехай уже вибачає Хвильовий).

З незмінною повагою до вас,
Тетяна Мельник.

  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.40788078308105 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …