Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51026
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Рецензії

[ Без назви ]

(Рецензія на твір: ..., автор: Наталка Ліщинська)

© (94.179.204.—), 18-01-2009
Досить цікава варіація на тему "діток індиго". В даному випадку - рукотворних індиго. Дуже кортить дізнатися як розвиватимуться події далі. Цікаво ще й тому, що я сама зараз працюю над чимось подібним. Тому, якщо дозволите, кілька запитань по сюжету:
1. Чи не занадто мало часу Ви дали своєму вірусу? Навіть, якщо врахувати що сам вірус такий же "геніальний" як і його творці... доба на знищення людства? Мало, імхо. До того ж, він повинен ще й самознищитись. Від перевтоми напевно?
2. Ви пишете про застосування смертельного випромінювання, проте як і до кого будуть його застосовувати ніде не вказано.
3. Ота ідея з пігулками мені видалась не надто безпечною для геників. Наскільки я зрозуміла, їх не так багато щоб ризикувати їхніми дорогоцінними життями. Адже завжди може втрутитись його величність випадок. Та й самі геники, особливо генички, не такі вже й холоднокровні. Взяти хоча б Дегу. А вона мабуть не одна така. Та й жоден, найгеніальніший препарат ніколи не дасть стовідсоткового результату. Одним словом, втрати серед геників неминучі. Чому б не поширити вірус якимось іншим шляхом, а геникам просто ввести вакцину? Та це лише моя думка.
4. Незрозуміла ситуація також з Роном і його пультами. Чому думка про те, що їх необхідно зняти не прийшла в голову комусь із керівництва? Це аж ніяк не мало б бути клопотом Крісти. Та й навряд чи залишились би вони на руці трупа, адже тіло мали б роздягнути? Звичайно, діпри "дауни", та не настільки ж. Кріста сама припускає, що поліція пульти бачила. І не зняла? Дивна поліція. При такому інтелектуальному розвитку діпрів, геникам зовсім не варто ризикувати життям. Діпри самі геть нежиттєздатні. І ще думка - до загибелі діпрів залишилось півдоби. Навіть, якби пульти потрапили до людей, що б це змінило?
5. Також не зовсім зрозуміло як у світі, де камери спостереження є навіть в звичайному морзі, діпри не помітили ретельної підготовки геників до операції? Мали б проводитись дослідження, на які необхідні величезні кошти, та й заняття з військовими... ну як їх не помітити?
6. В якому світі відбуваються події? Якщо мова йде про людство, кількість якого вимірюється в мільярдах, то я не зовсім уявляю роботу бригад по "прибиранню території" за допомогою труповозів. Чотири мільйони геників? На кожного припаде біля тисячі трупів. Жахлива робота. сморід, антисанітарія, банальні інфекції... Одним словом, автоматизувати б якось процес.
Пані, Наталко, я жодним чином не прискіплююсь, до цікавого, і, як завжди, якісного твору. Просто, віднедавна працюю в жанрі посткіберпанк, тому, самі розумієте, тема мені близька. Перераховані моменти мені незрозумілі, хоча можливо, їх досить легко прояснити.
З нетерпінням чекаю продовження. З повагою.
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.96876192092896 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …