Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50996
Рецензій: 95738

Наша кнопка

Код:



Рецензії

[ Без назви ]

(Рецензія на твір: ..., автор: Viktoria Jichova)

© (80.93.126.—), 14-11-2008
Пані Віко!

Ви пишете, що Вам важко бачити негативні коменти. Ой-ой-ой, які ж ми тендітні! (Чи може тільки вдаємо тендітну, аби позбутися людей, які написали Вам пару неприємних коментів? Мовляв, або я, або вони!)

Цікаво, а чи Ви бачили рецензії дона Педро на мої твори (до речі, на перше моє оповідання)? Як Вам такі наїзди, причому на новачка? Забулися, як нескажухто, користуючись анонімністю, спробувала писати від мого імені всяку гидоту пані Г. Михайловській? Ви витримали б таке, га, Віко, якщо би проти вас використали таку важку артилерію?

Дон Педро «заступався» за М. Маліну. Нагадаю – мої наїзди на Маліну почалися після того, як я прочитала, якими скотами вона змальовує в своїх творах людей інших національностей. Весь «високоінтелектуальний» ГАК підтримав цю даму з ксенофобськими настроями, а з мене зробили опудало.

Тож не дивно, що я не хочу слухати отих жалісливців, які тепер хором намагаються Вас, Віко, заспокоїти, аби тільки Ви нікуди не йшли. Я не йму віри цим сльозам.

Я зайшла сюди з «візитом» пару тижнів тому, мене не було кілька місяців. Що ж я побачила?
А ось що:

- гризню навколо ростиславової писанини;
- повний дебілізм щодо тематики та рівня творів, так, наче графомани зі всього світу поперли на ГАК;
- посилення ксенофобських настроїв, містечковий менталітет та комплекс меншовартості;
- посилення клановості, махрову кругову поруку;
- повне занедбання будь-яких змін на ГАКу (там, де новий альманах, там і нова версія ГАКу, нмд, не варто й чекати цього року).

Мені закидали, що я своєю отрутою погіршую ситуацію на ГАКу. Звиняйте, я довгенько не ходила, навіть видалила свої твори. Ситуація на ГАКу змінилася? Та де там!

Звичайно ж, я не Месія, з моїм поверненням ситуація не покращиться. Але ось я прийшла через кілька місяців, навіть щось там опублікувала – подивитися, що ж буде? І що я бачу?

Це вже не ГАК, це клініка, ба навіть хоспіс, – замість ліків усім без винятку дають цукерочки «Пишіть іще!», а гірких ліків давати не можна! Головлікар спився, завхоз буває раз на місяць, міліцію викликати неможливо, бо вкрали телефонний кабель.

І при всій такій ситуації аж кишить претензіями на високоінтелектуальність та духовність, а хто посміє поставити дзеркало перед обличчям – той тупий бездуховний недолюдок, чорт із болота.

Господи Боже, ким я тільки на ГАКу не була! І ворогом української нації… і «хруктом», який розвалює сайт за сайтом, форум за форумом… Сьогодні знайшовся ще один дєятєль, що прочитав одненьке моє оповіданнячко, - і вже обізвав тупою сільською качкою. (Цікаво, чи спало йому на думку, що сільську говірку можна звичайнісінько імітувати?)

О! Іще забулася! Мені ж закидали манію величі!

А от мені цікаво, якщо інша людина напише своє ІМХО, виключно свою особисту думку, щоб нікого не вплутувати в свої думки, а тим більше не піднімати з труни стародавніх філософів, а писати виключно своє, про себе та своїми словами – у неї теж манія величі?

Віко!

Якщо ви надумали йти, то йдіть, а не розмазуйте соплі. Або ж лишайтеся, і якщо вже відчуваєте себе поетом, будьте готові до негативних коментів і вмійте захищатися стільки, скільки потрібно.

Щодо негативних коментів взагалі. Отримавши їх, можна закатити істерику, а можна… одредагувати твір. Я, наприклад (я, я, а хто ж? Пушкін за мене?) останнє своє оповідання спокійнісінько одредагувала. І все гаразд.

А якщо насідають не щодо твору, а просто флудять… ну, вибачте, Віко, у Вас є язик чи нема, щоб достойно відповісти? Необов’язково цілими сторінками, пари слів достатньо.

А не хочте відповідати – ігнорте. А то Ви ані відповідати, ані ігнорити не хочете.

Тож вирішуйте, і дай Вам Боже душевної сили дотриматися свого рішення.

З повагою, Noelle Daath
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.82076382637024 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …