Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51000
Рецензій: 95739

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Чому я не підписався

(Рецензія на твір: Ні російській агресії на Кавказі!, автор: Володимир Вакуленко-К.)

© (91.124.17.—), 16-08-2008
Чому я не підписався...
Насамперед, існує одна маленька дрібниця, яку чомусь випустили за межі цієї заяви. А саме військова агресія Грузії проти Південної Осетії.
Автор цих рядків не намагається виправдати Росію, але подати свою думку, що склалася на підставі перегляду переважно неукраїнських ЗМІ. Найбільш об’єктивну позицію щодо ситуації в Грузії нмсд висловив не світило демократії - наш МЗС, а президент злої тоталітарної Чехії. Їх деспот, тобто президент, Вацлав Клаус підкреслив, що не може плисти «на модній хвилі міркувань про золоту Грузію і злу Росію». От нахаба, правда? Деспот відзначив: „Я не бачу ситуацію в такому ж світлі, як мої колеги. Я засуджую напад Грузії на Південну Осетію, бійню цивільного населення в регіоні і масове розміщення російської армії».
Початок ж заяви просто чудовий: „...висловлюємо рішучу підтримку братньому грузинському народові в його боротьбі за демократію, суверенітет і територіальну цілісність своєї країни.” Це мабуть обстріл ГРАДом цивільного населення Осетії? І хай це буде тричі некоректно, я скажу, що Україна зайняла неадекватну і односторонню позицію відносно ситуації в Грузії. І ця односторонність апріорі передбачає подвійні стандарти. Де засудження агресії Саахкаковачєлавєка? І в цьому проблема. Тому що це велика гра Росії і США, які переслідують свої цілі і свої інтереси. Ну а страждають, як завжди, прості люди – осетини, грузини, росіяни, українці, білоруси, вірмени. Я можу підписатися під кожним словом вищевказаного деспота. Я засуджую військову агресію як таку та маніпулювання фактами. Так, Росія має нову потужну національну ідею. І це відновлення імперії. Так, вона роками провокувала Тбілісі на конфлікт. І так, вона чомусь не проводить аналогію із Чечнею. Але хто дозволяє відновлювати цілісність і конституційний лад пострілами в звичайних людей? Давайте будемо справедливими і засудимо усі епізоди агресії. Не дивлячись на прапори, а дивлячись на вчинки.
З повагою, RK
make peace, please
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.52380108833313 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …