Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51020
Рецензій: 95762

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Щоб усім все стало ясно

(Рецензія на твір: ***, автор: Noelle Daath)

© Noelle Daath (80.93.126.—), 01-07-2008
Моя відповідь на:

http://www.gak.com.ua/review/16884

Вікторіє!

А шо, хіба «Нірвана» накрилася не скажу чим? Вчора ще була, не знаю… і 114 юзерів, аднак дофіга… Нашо так прибіднятися?

http://www.kotelna.org.ua/phpBB2/index.php?sid=9de59eddd5a85e7cd7492fddc2aa6c67

Форум «послідовників» Подерев’янського під назвою «Котєльня Вєніка» – це єдиний сайт в Укрнеті, де я маю бан. Але ж я прохала про повне видалення мого акаунту, а не про бан! Це моє право юзера, який не має ніякого бажання залишатися на форумі.

На жаль, моє прохання не було виконано – адміністрація Нірвани будь-що намагається виглядати «мачо». Забанено мене було через кілька місяців, після невдалої спроби мене повернути. Потихеньку, без попередження...

Не хочу тут багато розводити про те, що я думаю про адмінів-гуру, але історію мого перебування на Дослідах та Нірвані, за Вашим проханням, Вікторіє, я розповім.

Подерев’янського я читаю з задоволенням. Можна сперечатися, як це може бути, що жіночка мого віку читає ЛП, але я читаю. І дещо слухала. Час від часу я почитувала деякі теми на Дослідах, але зарегитися не наважувалася. Потім таки зарегилася, бо в Укрнеті не так багато суржикомовних форумів. Я на той час не знала, що на Дослідах стався розкол і частина юзерів пішла – звідки мені було знати?

Перше, що мені написали, коли я привіталася на Дослідах, було: «Пішла нахуй отсюдова!», потім приблизно так: «Неграмотна бабо! Іди вчи українську!» (я писала нашим місцевим суржиком). Велике спасибі шановній пані за цей допис – вона геть не зрозуміла, що я російськомовна і остаточно впевнила мене, що я в достатній мірі володію нашою місцевою говіркою.

http://www.doslidy.kiev.ua/doshka/index.php?action=search2 (на жаль, це все, що не постирали, пошук «Нелька»)

Почалася звичайна дослідівська та нірванівська розвага – «опускання» новичка. Причому, єстєссно, Чілл забув написати, що пости до різних осіб, написані протягом кількох хвилин, не з’єднуються один з одним. А за два пости поспіль «гуру Чілл» дає бан на тиждень.
Тобто, простіше кажучи, на Вас може гавкати 10 собак одразу, а відповісти ви зможете дай Бог щоб одній-двом. Я написала дві чи три відповіді і мені швиденько вкатали бан на тиждень «за два пости поспіль».
Я написала Чіллу листа. Він мені відповів, що це нормальна практика. «Ню-ню» – подумала я і відписала, що з бані мене можна не чекати (пнх, між нами кажучи, я можу почитати ЛП і вдома). Але… ось тут починається найцікавіше.

Під час бану на інших сайтах замикається також приват. На Дослідах такого не сталося. Написавши листа Чіллу, я пішла наостанок почитати архіви Дослідів. І тут в моєму приваті з’явився лист з запрошенням на новенький сайт «Котєльня Вєніка».
Звертаю увагу шановного панства – мене запросили на новий форум, який я на той час ще не могла б нагуглити! Запрошення було від Remy. Звичайно ж, мене запросили виключно для того, щоб втерти носа Чіллу, я ажніяк не сумніваюся в тому, звідки така увага до моєї особи. Але ж – новий форум, це ж цікаво!

Я прийшла. Прийняли. Я стала похажувати на Нірвану.
http://www.kotelna.org.ua/phpBB2/viewtopic.php?t=55&postdays=0&postorder=asc&start=90

Мене вистачило на кілька днів. Бачте, одне діло читати ЛП, а друге діло – читати коменти про те, як треба мочити чорних; що заєбісь, що Шулявка згоріла; що жидів та москалів треба… ну, ту вопше таке разнообразіє…

Шановні, як би хто до мене не ставився, як до своєї в доску чи нє, але в мене мама росіянка, а тато єврей (по-вашому жид). І я не збираюся нікому підгигикувать, аби тільки мене залишили на форумі. Іванцов, я чесно написала, хто я і що я? Це хтось оцінив? Що я почула, Іванцов?

Розумієте, я всякого бачила. Бачила, як перемикає людям. Але таке вперше. Ну, наприклад, мені вперше за 35 років життя в Україні (де я між іншим, народилася) нічтожесумняшеся заявили: «Уйобуй в Ізраїль!» Не треба мене доводити до сказу, опасно для жизні.

Звичайно, я чесно визнаю, що маю нюх на всяку лажу. Але вибачте, причому тут я до «революції» на Нірвані, якщо вас, засновників Нірвани було аж шестеро і ви ніяк не могли поділити між собою адмінські права? Знову, як «справжні чоловіки» та шароварні патріоти, все валите на жидів та москалів?

Я не знаю, наскільки ЛП радикальний націоналіст, я не спілкувалася з ним особисто. Але моя повага до цього митця не означає, що об мене можуть витирати ноги вузьколобі нацики, що називають свій форум іменем ЛП. Я громадянка України, я голосувала за незалежність.

Є такі люди, Чілле та Іванцов, які не полізуть в клітку. Хто спілкувався зі мною в Укрнеті, знає, що шароварщина, скінхедівство, расизм, сектанство і все, що з ними пов’язане – це єдині теми, де я дозволяю собі непарламентські вирази. Маю право.

Отож, шановні абізяни, не гидіть на чужому форумі. І фур-фур у клітку, бо вже скоро вечеря.
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.9612140655518 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …