Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2615
Творів: 47701
Рецензій: 92554

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Будьмо толерантними. Дзеркало

(Рецензія на твір: Я не хотіла бути феміністкою, автор: Людмила)

© htaaD elleoN, 16-05-2008
Можу(ете) писати скільки завгодно, Я Noelle Daath (шановна авторко), що це у Мене (вас) такий(е) іронічний(е) відгук (оповідання), що Я (ви) вся така незгодна з автором (героїнею), але... знов-таки, виникає питання відповідальності за те, що Я (автор) пишу(е). Те, що Я (Ви) пишу(ете), має руйнівну дію. А Мені (Вам) пофіг.

Чому це я Собі пишу такі жорсткі речі?
Бо я знаю не один і не два випадки, коли Я (молоді жінки), начитавшись глянцевих журналів і подібних оповідань, мотала(и) нерви цілком нормальним чоловікам, гнала(и) їх на другу, на третю роботу, набиралася(ися) боргів по самі вуха, а потім кидала(и) чоловіка та йшли до іншого, "і так сім разів".
А як батько дитини приносить гроші, двері за ним Я одразу зачиняю(ться). І бідний батько стоїть кричить під вікном: "Відчини! Я хочу бачити дитину!"

Саме так, в першу чергу страждаює(ть) творчість( діти), потім батьки, які вимушені до кінця днів своїх підтримувати матеріально Мене (нашу "матір-одиночку"). Я (яка) зазвичай пошукаю(є) своє щастя ще років 10, а потім так і залишусь(ається) самотньою. Дай Бог, щоб Я (одна з десяти) вдруге вийшла заміж. А частіше Я – йду(ідуть) по руках, від одного "бізнесмена" до другого.

Справжнє горе України – Я (жінки), що шукаю(ть) принца. Скажімо, Я (вона) розлучаюся(ується) з чоловіком, бо він "не такий" (причому мати та бабуся геть не зрозуміють, чим отой чоловік не такий, згадуючи свою молодість). Поки Я (вона) працюю(є) в фірмі, все більш-менш нормально. А якщо звільнять?

Одним словом, чи ототожнюю(єте) Я (ви) себе зі своїм(єю) відгуком(героїнею), чи ні, у результаті маємо описання хтивої та жадної до грошей сучки, для якої автор (чоловік) лише засіб для її "реалізації".
І те, що Я (вона) наприкінці відгука (оповідання) стаю(є) письменником (приватним підприємцем), нічого не змінює, бо зазвичай Я (такі "обмануті жінки") все життя потім зриваю(ть) зло на других авторах (чоловіках, які працюють у їхніх фірмах грузчиками, шоферами...) Особливо коли Я бачу (ить) гарного автора (чоловіка і чудового батька).

htaaD elleoN

Цікавий анонім, пише точнісінько, як Ноель....
То вже, що: тихо сам з собою я вєду бєсєду?
Д.

© Маріанна Малина, 20-05-2008

Я працюю над собою, шановний аноніме, і дослухаюся до усіх Ваших зауважень! Сімейні цінності - то понад усе! З цим я згодна на 240 відсотків. І що людину треба сприймати такою, яка вона є - на 350%! І в недоліках побачити позитив - усе правильно!
І відповідальнми треба бути - перш за все! І понад усе - за своє життя, за свої почуття, думки та вчинки. Щоб на схилі років не картати себе в безнадії: що язробила не так?

З повагою, автор.

© анонім, 18-05-2008

От я бляха-муха, підтримую Ноель, бо шо це за слюнява фігня про попелюшку, яка чекає на принца, і при тому гарує за трьох. Люину потрібно любити з усімаїї недоліками, ну хоча б з половиною їх, і сім я на те й сімя, щоб бути цілісним організмом, а не думати, от він сука таке падло ліниве, а не мій принц на білому коні. З такими установками далеко не заїдеш, от сидиш так думаєш про нього, і з часом він справді перетворюється на таке на ні що не здатне чмо.

© анонім, 18-05-2008

Roksolana! Де Ви тут побачили заздрість, вибачте?

Пане Андрію! На всякому сайті є модери - так же ж? Ну, то які питання щодо бруду? Крім того, історія з цим оповіданням - слушний момент продемонструвати щілини в структурі сайту.

Відгуки для того і існують, щоби писати. Це звичайна річ, коли тема спершу йде нормально, потім йде оффтоп, а потім знову тема.

Будь-який автор, здається, розуміє, що його твір, уже надрукований, вже трошки суспільне надбання і може викликати найнезвичніші реакції.

Крім того, я вважаю, що обговорення обов’язково має стосуватися всіх аспектів твору, як техніки написанння, так і сюжету, і соціальних питань, і психологічних. Не забувайте, тут не всі є авторами, але всі ми тут читачі.

Noelle Daath

© анонім, 16-05-2008

Дуже мені сумно , Андрію, що сприйняли ви мої слова, як провокацію.Люди настільки стали злими в житті, що , навіть, в мережі, де їхня душа мала б віддатися найліпшій справі - натхненню і доброму спілкуванню , вишукують, щось зле. То був жарт , у якому добряча частка правди.
Ось слова Людмили, останні рядки у творі. Перечитайте їх . Мені видалися вони близькими До них я написала свій відгук. Бо часто заздрять достойним чоловікам, а надто гарним батькам, і злість свою збивають, на жінці, яка те все має. Але як то воно все дісталось історія замовчує. Не завжди , знаете з манікюрчиками ходилось.
Вашої ж дискусії, я взагалі не читала. А коли прочитала - жахнулася. Куди ж ми йдемо, люди? Що ми робимо? Їсти завуальвано людей ( авторів) привієльованій" еліті сайту - та будь ласка! Хазяїн- барин! А безгрішний жарт сприйняли, як добру кварту яду.
Люба , Ноель, кожен відгук, як і людина має право на життя. І А ви , Андрію, не шукайте в мені поганого, бо я давно, живу іншими законами.
Коли відпочиваїш з сім'єю в парку часто- густо бачиш погляди заздрісниць. До чого ж тут ви? А можливо тепер і до Вас з'явилася добра заздрість, що у Вас є те , чого мені бракує - мужніх чоловічих амбіцій.
З повагою , Андрію, Ноель, Людмило. І хай Вас береже Бог від лайки , бруду і усьго поганого.
Roksolana.

© анонім, 16-05-2008

підсумую коротко:
Ноель, хочете реагувати - реагуйте. я не про те, що ваша реца - зайва, бо несхвальна(: (пригадайте нашу перепалку навколо моєї реци про ваш переклад ВШ(; - я своїх слів не забирав). я про те, що ви своїми відписками примножуєте кількість бруду - бо вас, бачачи реакцію, і далі провокуватимуть, будь у мене така мета - так би і чинив.
я не знаю, до кого Роксолана писала про заздрість. до мене? (((((((((((((: я вже в якійсь гілці (не знаю навіть, де - тут така мережа..) цього обговорення казав свою думку щодо твору. вона не заздрісна. на неї грамотно відреагувала авторка. мій допис тут пов'язаний із перетворенням обговорення твору на болото, примітивне і тупе - люди скубуть один одного.
про авторизацію - це моя думка не щодо твору, а щодо сайту взагалі, бо багато лайна пішло, частіше анонімного.
зрештою, про жінок - це ж тре' таке сказати(: жінок на сайті - море. з цим проблеми нема і не було. виникає, зрідка, з хамством. скубуться переважно жінки між собою. і це - прикро.
тільки-от все це - не тема розмови під даним оповіданням. от про що я. тому і полишаю обговорення. успіхів Людмилі.

andriy д.м.

© анонім, 16-05-2008

Дорога Ноель! Про моє ставлення до рецензій я висловила свою думку в іншому обговоренні, по-моєму Вашої рецензії. Можливо, Ви ще не прочитали. Повторюю.
Для мене немає поганих і хороших рецензій. Є рецензії слушні. У всіх рецензіях та відгуках я можу взяти щось корисне для себе. Така моя думка.
Спасибі!
З повагою, Людмила.

© анонім, 16-05-2008

Пане Андрію!

Я чудово розумію про погану продуману рекламу. І не збираюся продовжувати (зверніть увагу, коли написано цю рецензію, також уважненько перечитайте всі рецензії, і побачите: мене просто "розводять" на розмову).

Я чудово розумію також, що не ткни - не вонятиме. Але ж Ви пропонуєте залишити тільки схвальні рецензії. Я не знаю, можливо авторці хочеться всього лише схвальних рецензій, причому якнайбільше... але такого не буває. Все одно буде хоч одна, та несхвальна. Навіть без бажання щось там "добитися", Боже збав! лише висловити свою думку...
А ось тут і починається найцікавіше. Бо на моєму місці міг опинитися будь-хто. І отримав би приблизно таку реакцію. (А уявіть собі, що було б, якщо таку вкрай несхвальну рецензію написав чоловік!)

Дякую вам за розуміння, пане Андрію. Підтримую Вашу думку про систему авторизації та необхідність жорского контролю над подвійними ніками. Якщо мене забанять за мої вибрики, я переживу. Але навіть на прикладі вчорашньої сварки видно, наскільки технічна система ГАКу дає можливість підтасовки рецензій. Також не бездоганна опція "Рекомендую почитати".

З повагою, Noelle Daath

© анонім, 16-05-2008

Вибачте, то не Людмила писала про , про те, що заздрість - сильна штука. То Roksolana. Забула підпис поставити. А кому цікаве особисте життя інших авторів? Якщо ви, шановний, Дятел, маєте дорослого сина, то знаєте , що Досвід - неоціненний скарб. І на кожен товар - свій покупець))). То ж , коли така полеміка розгорілася навколо оповідання, комусь , таки , цікаво. Приходьте , як треба, поділюся з Вами глянцевими журналами. )))
З любовью і повагою Roksolana

© анонім, 16-05-2008

Re:я маю дорослого неодруженого сина. І родичів. І знайомих.
А кому це цікаво? Ваше особисте життя?!
І де це "Глянцеві журнали" в Запоріжжі?!!!!
Дятел.

© Маріанна Малина, 16-05-2008

І це правда. Аж репаються від заздрості. А що ж ви хотіли - на 10 чоловік одна жінка. Ще б не заздрити.!Але , як там кажуть :" Не навчайте свиней співати". Чи може ще який є відповідник в українській мові?

© анонім, 16-05-2008

Ноель, вам охота оце продовжувати - будь ласка! тільки від того ви тут тільки збільшите кількість відгуків на зразок цього. я вже говорив, і ще, здається, хтось - це не так уже й погано продумана реклама твору і автора, якого вчора ніхто не знав. рекламуйте далі.

andriy д.м.

© анонім, 16-05-2008

пішло, перепрошую, продовження "обсирання за особистями". to be continued? доколє? розслабтеся! купа людей висловлює свою думку щодо твору - а потім лавина переходів на "а ти кака - вееее... мамо, а вона мене вдарила.. :,,,(". шо за фіґня.. ні, виходить, потрібна авторизація і ще раз авторизація всіх дописувачів. переконуюсь вкотре. і, мабуть, грамотна система банів.

andriy д.м.

© анонім, 16-05-2008

Шановний рецензенте!

Оту дуроту, будь ласка, можете хоч би й в рямцю, та на стіну. Чи й не логіка...

Моя особиста думка про цей твір, якщо вже ви настільки хочете її дізнатися: я маю дорослого неодруженого сина. І родичів. І знайомих.

І виходячи з досвіду та думки моїх знайомих педагогів, можу додати: глянцеві дурнали з таким оповіданнями не можна продавати дівчаткам-підліткам та молодим жінкам. Бо це отрута.

Noelle Daath

© Noelle Daath, 16-05-2008

  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.57135581970215 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …
Графічний роман “Серед овець”
Графічний роман Корешкова Олександра «Серед овець», можна було б сміливо віднести до антиутопії, як …
Добірка художньої літератури козацької доби
Друзі! В інтернет-крамниці “Онлайн Криївка” представлена цікава добірка художньої літератури …