Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2698
Творів: 51510
Рецензій: 95976

Наша кнопка

Код:



Рецензії

відповідь валерію

(Рецензія на твір: Вам, автор: Руслан Герасімов)

© Руслан Герасімов (192.162.32.—), 12-08-2024
валерій; Ну, це якесь дилетанське неподобство. Ви взагалі на фронті були і з кацапами воювали!? Терміни: кріпатцтво, голодомор, нащадками Бандери... Якщо розбиратися докоріно хто у всьому винен, то вині самі украінці. 1918 рік - лвквідували Украінську Державу Скоропадського, потім підтримали більшовіків за обіцянку землі. А Бандера - він не був навіть на Великій Украіні - регіональний лідер розпіарений більшовиками. Як на мене, написали якусь лурню - знімаючи головну відповідальність із украінського населення та залишків украінського народу. Я ще служив в ВС СА ССССР - і памятаю, що нам дісталось у спадок, - але усе розікрали. То напигіть про корупціонерів, про народ, що них вибирав і терпів, і за 32 з гаком років із 52 мільонів чоловік довів до 22 мільйонів, а сьому економіку світу перетворив на порох. А то все якось не обєктивно. Виходить украінці - жертви, а росіяни - нападники. А хто довів до цього стану, дайте відповіадь!?"Виходить украінці - жертви, а росіяни - нападники"

З неповагою до троля: "виходить"- це лексема притаманна, власне, носіям рабсєйської мови. Подивіться, б.л., Золкіна- всі полонені кацапчегі користаються отим "виходить". Кароч, вчиться писати точно та акуратно, видко, що ви попрацювали над текстом, але... А тепер по суті:
За малоросів, виплеканих вами,
За тих продажних і дурних хохлів,
Що служать вам душею і тілами,
Пишаючись удачею рабів,
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.043345928192139 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати