Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50953
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Намір заявлено, що приємно, звісно...

(Рецензія на твір: Анонс фантастичної повісті "Лінія часу"!, автор: Сергій Рєпін)

© козак Голота, 30-08-2020
- Молодий чоловік (згоден, буде екшн! Паркур, кунфу, дуелі тощо!)
- представник сучасної "золотої молоді" (вам то краще відомо за мене - сподіваюся на приватний фактаж, а не загальну "теорію").
- Олексій Данилюк (приємно по-1, що вже готово ім"я, по-2, укр. базис SiFi, по-3 питання - чи він на додачу, скажімо, "Олександрович" - Олександр Володимирович Данилюк (нар. 26 вересня 1981, Київ) — український громадський діяч, адвокат, правозахисник. Координатор громадського руху «Спільна справа». Радник міністра оборони України Валерія Гелетея на громадських засадах з 15 липня до 5 листопада 2014 року"?. Таке ледачо питає...)
- переслідуючи дивного незнайомця (в моїй пласкій голові виникають кіно-сцени переслідування після сутички в барі чи нічному клюбі... Скажіть, що це не те.)
- (несподівано для себе) потрапляє (не лише) в (інший час, але й в зовсім іншу) альтернативну лінію часу (дуже багато переконкретизації - прийом уже достоту перевикористаний, не треба стільки пояснень...). - (Отямившись, ) він виявляє що опинився на початку 40-х років ХХ століття. (1941? 1942? 1943? 1944? 1945 навесні чи взимку? Досить суттєво.)
- Але в цій лінію часу історія пішла зовсім іншим шляхом. ("Альтернативне"- коню ясно, не ви вперше тут, компактизуйте...)
- Натомість ви нас відкидаєте ще глибше - то тра було би визначитися, справді?.. "Незалежна Українська держава, яка вникла в 1918 році в цій лінії часу не зникла, а навпаки розвинулась і зміцніла. Тут не було Голодоморів, більшовицького терору та втрати незалежності". (Ви знімаєте враз усі проблєми, лиха, біди та муки - книжка, позбавлена конфліктів - заздалегідь мертвонароджена?)
- "І до цього також має відношення той дивний незнайомець". (Космічну катастрофу перетворено на приватну сварку?)
- Скоро Олексій розгадує його таємницю. Але виявилось, що хід історії змінився і повернутися в свій час вже неможливо (Це як у Back 2 the Future 2. Я вас уповні розумію).
- В новій історичній реальності Олексій Данилюк ніколи не народжувався. Він вирваний з потоку часу тепер отримав новий дім. (Тут я з вами згоден, це цікавий на мене момент, міг би додати...).
- І в цій лінії часу його Батьківщині загрожує небезпека. Небезпека знайома йому по лінії часу, в якій він народився. (Я здогадуюся,
про що ви, та цілковито згоден - алллле з чисто художнього ракурсу...)
- "І хлопець разом з мільйонами українців стає на захист своєї країни". (Так! Молодець! Правильно! "Золотий" чмошник перетворюється на людину. Плейбой - на воїна. Тютель - на патріота. Байстрюк - на героя. Якщо вам стане сили це впевнено зробити.)
Цікава буде книжка.
Чекаю на це.
Пишіть.
P.S.
"Пан Композитор" (з яким мені, на жаль мені була мука стикатися) викладав характерні розповіді та детальні виклади власних масштабних (інколи грандіозних) творів - у найдетальнішій структурі (десь приблизно як-от ви тут, пане Сергій Рєпін). Усне розгортання твору займало чи не годину - після чого авдиторія загорялася захватом, вибухала пристрастю, сочилася жаданням - та вимагала якнайшвидшого відтворення шедевру.
Який назавжди так і залившався тільки в намірі - і ніколи не був утілений.
Ви напишіть хоча б абзац - тоді вже поговоримо...

P.P.S.
Хотів би ще окремо сказати про видобуток "сужетів", але задовго вийде...
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.83420085906982 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …